Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 69 sonuç

Konu: R.C. Deportivo de la Coruña SAD| Los Turcos | "Türkler" Gibi Güçlüyüz

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Liga Adelante 6.Hafta Deportivo vs Numancia

Liga Adelante 7.Hafta Xerez vs Deportivo

Liga Adelante 8.Hafta Deportivo vs Mallorca

Liga Adelante 9.Hafta Deportivo vs Lugo

Liga Adelante 10.Hafta Recreativo vs Deportivo

Liga Adelante 11.Hafta Murcia vs Deportivo

İSPANYA KUPASI 4.TUR BİRİNCİ MAÇ : Deportivo vs Getafe

11.HAFTA SONUNDA LİGA ADELANTE PUAN DURUMU

Nesil
    2012

Sonuçlar çok iyi ama bunun asıl nedeni İspanya'nın 2.lig'inin İspanya gibi bir futbol ülkesine göre aşırı kalitesiz olması , saçma saçma şeyler var , bi de hocam paralandığın zaman şu Deportivo'ya 2-3 türk oyuncu getir taraftar az bağrına bassın

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Çok güzel seçim olmuş, hızlıca ilerleyip Las Turcos'yu La Liga'ya çıkartmanı bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

La Liga Yakışır Deportivo'ya Eski Günlerine Döndürmen dileğiyle!

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Sonuçlar çok iyi ama bunun asıl nedeni İspanya'nın 2.lig'inin İspanya gibi bir futbol ülkesine göre aşırı kalitesiz olması , saçma saçma şeyler var , bi de hocam paralandığın zaman şu Deportivo'ya 2-3 türk oyuncu getir taraftar az bağrına bassın
    Aman hocam bizim de hiç payımız yok mu Lig kalitesiz değil ama 22 takım olunca ve yoğun maç temposu sonucu takımların çoğu istikrar sağlayamıyor. Biz de henüz tam randımanlı bir performans gösteremedik. Pozitif yanlarımız çok iyi pas yapmamız ve takım uyumu. 21 takımla maç yapmak da illaki yorucaktır bizi. Devre arası bizim için çok önemli eğer elimizden bi kaç oyuncu cıkarırsak ben de düşünüyorum STSL piyasasına girmeyi

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Çok güzel seçim olmuş, hızlıca ilerleyip Las Turcos'yu La Liga'ya çıkartmanı bekliyorum
    Teşekkürler. Umarım beklentilerinizi yerine getirebilirim HALA LOS TURCOS !!!!

Quote Originally Posted by xRa View Post
    La Liga Yakışır Deportivo'ya Eski Günlerine Döndürmen dileğiyle!
    İnşallah dostum. La Liga bize çok yakışır sana katılıyorum

Liga Adelante 12-13-14.Hafta

Liga Adelante 15-16-17-18.Hafta

İSPANYA KUPASI 4 VE 5.TUR MAÇLARI

GENEL DEĞERLENDİRME

İnişli-çıkışlı bir grafik çiziyoruz. Kupadan dramatik bir şekilde elenmemiz sonucu tek hedefimiz artık ligi şampiyon bitirmek. İkinciye 6, üçüncüye 7 puan fark atmış durumdayız. 18.hafta geride kaldı. Juan Dominguez ve Nélson Oliveira takımın gol yükünü sırtlıyor. Bruno Gama ve Diego Salomao da asist ve kritik gollerle katkı sağlıyorlar. Sporting ve Mallorca takımları bizi zorladı. Ancak devre arası doğru takviyeleri yapabilirsek büyük ihtimal şampiyonluk ipin göğüsleriz ve La Liga biletini kaparız

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Süper gidiyoruz bekle bizi barcelona madrid las turcos geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Süper gidiyoruz bekle bizi barcelona madrid las turcos geliyor
    Maşallah diyelim

Ara transfer döneminde Mattia De Sciglio kiralık olarak takıma katılırken; Francesco Renzetti, Zlatko Dedic ve Edu Bedia ile bedelsiz olarak gelecek sezon için anlaşıldı. Carlos Marchena, Aranzubia, German Lux, J.Vazquez, Saul isimleriyle sözleşme yenilendi. Manuel Pablo, Angél, Garrido ve Gallego ile sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Artk kralıkta olsa transfer yapabildiğimize göre tünelin sonunda ışık belirmiş

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ligde baya arayı açmışsın bi de şu juan dominguezdi yanlış hatırlamıyosam depo yla kariyer açtım adam 7 milyon euro ya juveye gitti şok oldum iyi para bıraktı aynısı sende de olsa fena olmaz

Nesil
    2012

Gelen oyuncular'ın bir kaçını tanıyorum , gayet iyi , hee birde yanlış anlaşılmasın önceki yorumum senin payın da var tabi ki hemde çok büyük ama ben hala iddaa ediyorum La Liga Avrupa 'nın en değer liglerinden biri prestiji EPL kadar ama EPL'nin alt ligi ile La liga'nın alt ligini kıyaslamam gerçekten çok kötü onun nedeni La Liga'da mücadele eden takımların B takımlarının 2.ligde mücadele ediyor olması Barcelona B , Castilla gibi genelde de şu şekilde oluyor zaten La Liga'dan düşen takımlar sonra ki sezon çok büyük sürpriz olmazsa tekrar geri çıkıyor ama bu EPL için geçerli değil hatta bizim lig için bile geçerli değil buranın altını özellikle çiziyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Artk kralıkta olsa transfer yapabildiğimize göre tünelin sonunda ışık belirmiş
    Maaş durumları düzeldi şuan. Eksilerde değiliz artık, Manuel Pablo 1m yi aşkın maaş alıyordu. Onu satmaya çalıştık kimse almayınca sözleşmesini feshettik. Gelecek sezonun kadrosunu da şimdiden planlamaya başladım. Bakalım önümüzdeki günler neler göstericek.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ligde baya arayı açmışsın bi de şu juan dominguezdi yanlış hatırlamıyosam depo yla kariyer açtım adam 7 milyon euro ya juveye gitti şok oldum iyi para bıraktı aynısı sende de olsa fena olmaz
    Ligde ilk 3den düşmeyiz gibi görünüyor. Juan Dominguez benim prensim adeta. Attığı-attırdığı gollerle şuanda N.Oliveira'dan sonra takıma en çok katkı sağlayan isim. 20m'a serbest kalır maddesi var sözleşmesinde. Ben de 15m dan aşağı bırakmayı düşünmüyorum.

Gelen oyuncular'ın bir kaçını tanıyorum , gayet iyi , hee birde yanlış anlaşılmasın önceki yorumum senin payın da var tabi ki hemde çok büyük ama ben hala iddaa ediyorum La Liga Avrupa 'nın en değer liglerinden biri prestiji EPL kadar ama EPL'nin alt ligi ile La liga'nın alt ligini kıyaslamam gerçekten çok kötü onun nedeni La Liga'da mücadele eden takımların B takımlarının 2.ligde mücadele ediyor olması Barcelona B , Castilla gibi genelde de şu şekilde oluyor zaten La Liga'dan düşen takımlar sonra ki sezon çok büyük sürpriz olmazsa tekrar geri çıkıyor ama bu EPL için geçerli değil hatta bizim lig için bile geçerli değil buranın altını özellikle çiziyorum
    Sana katılıyorum dostum. Zaten Barcelona B ve Castilla bu lige çıktıysa vardır ligde bi sorun diye düşünmeden edemiyorum. Bi de dikkatimi çeken şey şu oldu, ligde güç dengeleri alt üst olmuş durumda her takım her takımı yenebiliyor. Lig sonuncusu senin sahana gelip Barça gibi top yapabiliyor. Bir an önce kapağı La Liga'ya atıp rahatlamak istiyoruz

Liga Adelante 19-20-21.HAFTA MAÇLARI

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Liga Adelante'de ilk yarı sona erdi. İşte Puan Tablosu ve Takım-Oyuncu Verileri

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Aradaki farkı açmışsın emmin adımlarla La Liga

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Aradaki farkı açmışsın emmin adımlarla La Liga
    Sakatlık, ceza vs. şeyler olmadıkça kimse karşımızda duramaz . İleri 3'lü Salomao-Oliveira-Gama ve arkalarında J.Dominguez'le adeta durdurulamaz bir hücum hattı oluşturduk. Tek kötü yanı Salomao ve Oliveira'nın kiralık olması..

Liga Adelante 22-23-24.HAFTA MAÇLARI

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hocam sana bir nazar boncuğu gerek, maşallah bayağı bir iyi gidiyorsun Pek yorum atmasam da takip ettiğim kariyerlerden bir tanesi. Daha La Liga'da Türk bayrağını dalgalandırıcaz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Gidişat çok iyi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hocam sana bir nazar boncuğu gerek, maşallah bayağı bir iyi gidiyorsun Pek yorum atmasam da takip ettiğim kariyerlerden bir tanesi. Daha La Liga'da Türk bayrağını dalgalandırıcaz
    Maşallah diyelim yeter . Lütfen gizli takipçi olmayalım. Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi yazın ki bizde ona göre size güzel bişeyler sunalım La Liga yolu gözüktü şuan play-off ları garantiledik.

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Gidişat çok iyi

Teşekkürler dostum. Maşallah diyelim

Liga Adelante 25-26-27-28-29-30-31-32.HAFTA MAÇLARI

BEKLE BİZİ LA LİGA ! LOS TURCOS GELİYOR !!

BARIŞ YILDIRIM'dan AÇIKLAMA

Bu sabah saatlerinde Deportivo teknik direktörü B.Yıldırım, konakladıkları tesislerin önünde basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu;

Öncelikle herkese iyi günler. Uzun lig maratonunun sonlarına doğru gelmiş durumdayız. Play-off biletini de cebimize koyduk ve artık hedef gelecek sezon kadrosunu planlamakta. İlerleyen günlerde teknik ekibimle görüşüp gerekli planlamayı yapacağız ve sizlere de aktaracağız. Taraftarlar şimdiden şampiyonluğumuzu kutlayabilirler. Biz anladık ki bu lige fazlayız. Bu attığımız 23 puan farkla bunu da kanıtladık.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Havaya havaya eller eller havaya

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NGlE1eKDjgM"]Taraftar Çıldırdı La Liga'yı İstiyor[/YOUTUBE]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

yeni sezonda yeni bütçeyi bekliyorum (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Havaya havaya eller eller havaya

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=NGlE1eKDjgM"]Taraftar Çıldırdı La Liga'yı İstiyor[/YOUTUBE]
    Los Turcos geliyorrr !!

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    yeni sezonda yeni bütçeyi bekliyorum (:

Valla hiç sanmıyorum bütçe vereceğini, kulüp elde edilen gelirleri borçları ödemek için kullanıyor

Lig bitimine 9 hafta kaldı ve kalan maçlar bunlar.

Teknik ekip olarak bu kalan 9 maçta La Liga'da kullanmayı düşündüğümüz klasik 4-4-2 ile oynamaya karar verdik.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

LIGA adelante Son 9 Hafta Fikstür ve Sonuçları

PUAN TABLOSU ve TAKIM-OYUNCU VERİLERİ

KULÜP HABERLERİ VE MEDYA

BARIŞ YILDIRIM İLE SEZON DEĞERLENDİRMESİ

Sezon boyunca istikrar sağlama konusunda hiç sıkıntı çekmedik. 21 maç üst üste yenilmeyerek de LIGA adelente tarihinde yeni bir rekora imza attık. Takımın gol yükünü Nélson Oliveira sırtladı. Bruno Gama, Diogo Salomao ve Juan Dominguez ise servis yapan isimlerdi. Ayrıca Salomao ve Juan'ın ekstra katkıları da gözden kaçmadı. Defans olarak Laure ve Ze Castro diğer oyunculardan daha çok sivrilen isimlerdi. Kiralık olarak kadroya dahil edilen De Sciglio da son haftalarda gerçek oyununu sergiledi ve takımda kalması için uğraşacağımız isimlerden biri haline geldi. Kalede Aranzubia ve Lux, gerek tecrübe gerekse performans açısından çok verimli bi sezon geçirdiler. Ligde en az gol yiyen takımların başında geliyoruz bu sayede. Yeni sezonda aramıza 3 isim katılacak bunlar daha öncede belirttiğimiz üzere Renzetti, Dedic ve Bedia. Takımın eksik bölgelerine çok kaliteli 3 takviye yaptık. La Liga'ya özgüvenimiz yerinde çıkıyoruz.

Nesil
    2012

Tebrikler hocam , bütçe ne vericek acaba max 4-5 veriri diye düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tebrikler hocam , bütçe ne vericek acaba max 4-5 veriri diye düşünüyorum
    Teşekkür ediyorum öncelikle. Yönetim beni şaşırttı ve 8m bütçe verdi. Ama ben bu paranın büyük bir kısmını maaş bütçesine yatırıp, sözleşmesi sona eren oyunculara saldırdım Ve sonunda aşağıda gözüktüğü gibi bir transfer sezonu geçirdik

Oussama Tannane ve David Texeira DEPORTİVO DA !!!!!!

Tannane bedelsiz, Texeira 3m avro bedelle transfer edilmiştir.

TRANSFERLER SONUCU OLUŞAN KADROMUZ

Öncelikle tebrikler lig çıkması için.İspanya'da şüphesiz en sevdiğim ekip Deportivo.Umarım bu sil baştan kadro ve bana göre sağlam transferlerle Avrupa zorlanır ilk seneden.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Guglielmo View Post
    Öncelikle tebrikler lig çıkması için.İspanya'da şüphesiz en sevdiğim ekip Deportivo.Umarım bu sil baştan kadro ve bana göre sağlam transferlerle Avrupa zorlanır ilk seneden.
    Teşekkür ediyorum öncelikle . Kadro sil baştan değil aslında. Sadece her mevkiye birer alternatif oyuncu almaya uğraştık. Kadromuz zaten kaliteliydi. Ama umarım Nelson Oliveira, Andre Santos ve Diogo Salomao'nun yokluğunu hissetmeyiz. Gerçekten harika bir hücum hattımız vardı ama fahiş bonservis bedellerinden dolayı katamadık kadromuza 3ünü de. Yerlerine aldıklarımız oyuncular ise daha genç ve dinamik isimler. Forvette de Texeira bu sezon ki yeni prensim, göz bebeğim, herşeyim olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hazırlık kampı orta şekerli geçti. Sakat oldukları için Dedic ve Urreta'nın performanslarını göremedik. Ama pas oyununu çok iyi oynayan bir takım haline geldik. Kullandığımız 3 taktikte de iyi futbol oynadık. Takım uyumu arttıkça güzel skorlar da beraberinde gelecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

DEPORTİVO'DAN BİR TRANSFER DAHA

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Marcelo Estegarribia"yı getir dostum,Sol açık kendisi Bonservisi elinde olmalı...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Liga BBVA hayırlı olsun barcelona ve madridlerin çekeceği var

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ligde baya uçmuşsun nelsen oliviera harika işler yapmış alt ligde gitmesi kötü olmuş ama bruno gama dominguez ikilisi yine ekstra işler yaparsa ligde kalırsın

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri