Bu sezon transfer yapmama kararı aldım. Fabrika artık ihracaata başlaması ve kendi üretimimiz olan gençleri takıma monte etme adına Toloi ve sakatlık eğilimi olan Alderwildi sattık..Toloi yedekti genel olarak ve yerini gencimiz Dehn ile dolduracağıma inandım. Alderweildi ise bedeva almıştık 1 sene sona iyi bir fiyata okuttuk diye düşünüyorum sakatlanma riski olduğu için karşımıza çıkan fısatı tepmek istemedik. Yerine bu sezon11 için en yüksek aday Doria..Doria-Strandberg-Zouma yada Zouma-Batth-Strandberg olucak as stoper hattım ve yedekleri Dehn hazır kıta..Sol bek benedettiyi yine güzel fiyata okuttuk. Zira asamoah geldi. Tam bir joker maçlara göre mevkiisni değiştiricez. Nomalde 1 savaşçı orta saha 1 sağ bek alacaktım. Elimdeki orta sahaları istediğim fiyatı vermediler bizde devam kararı aldık kadromuzda Grzegorz ve Asamoahta o mevkiide oynayabiliyorlar. Sağ bek için ise 3 sene önce aldığımız Lewickiyi rotasyon olarak bulunduracağız. 26-27 kişilik bir kadromuz var her mevkiiide 3 4 adam var. Kadomuzdaki oyuncular birçok bölgede oynayabiliyorlar. Bu çok önemli bir husus. Neyse velhasıl transfer yapmadık ama şampiyonluğa oynayacağımıza söz veriyorum. Olabilir miyiz ? Bilmiyorum City ambargosunu kaldırmak zor olacak. ve tabiiki şampiyonlar liginde minumum bir çeyrek finali hedefliyoruz
Maaş bütçemizde 10 milyonu hesaba kararsak yaklaşık 62-63 milyon gibi bütçemiz mevcut.
Zenginler Listesinde yanlış kalmadıysa listede 17.sraıya yükseldik. Bizde zenginiz ula