Hocam bana sorararsan West Bromwich'e git![]()
West Brom'a bencede git durum kötüymüş. parasıda var. toparlarsın zevkli olur![]()
gronirgem in bütçesi süperwba ya git bencede
Ya West Brom ya Southampton derim ben...
Southampton hayırlı olsun![]()
swansea ma bak be zirveye oynuyoligde küme düşmezsin herhalde southamptonla ilk 12 de bitirirsin
![]()
Yeni durak hayırlı olsunwesti seçeydin keşke
![]()
Kweukeyi de getirseydin yanında keşkeŞaka maka Jay Rodriguez de süper oyuncudur. Bi dönem bende southampton'ı çalıstırıyordum. Ayrıca altyapıdaki kaleci Gazzaniga'ya dikkat !!
![]()
Southampton hayırlı olsun
Teşekkür ederim kardeşim.
Swansea seneye bizim altımızda kalır
Teşekkürler,Wanyama"nın olması beni Southampton"a attı
Kaleciye bakacağım,Kweuke"yi getireceğim
Southampton hayırlı olsunresoag
crystal palace'ı juan diaz'la sevmiştim 6-1 olmamış![]()
hocam mesutu nasıl aldın anlamadım hala başlangıç bütçesi 1.2milyon yazıyor. üstüne üstlük paran kalıyor ilginç geldi vallahayinede çok büyük başarı r.madridden buraya getirmen
Sürekli bizmi yiyecez 6 tane
Satılıktı Mesut teklif yaptım geldi,Para konusuna gelince...Menajer olarak basladığın için başkan ile toplantı yapıyorsun,ben bütceyi beğenmedim,toplantı sonrası sezonluk beklenti cıktı karsıma.Üst sıralarda bitirme sözü verdim,bu da 24 MN Euro gibi bir rakam oldu karşılığı![]()
Sout kümeye![]()
41 mi maşallah kiralasaydın keşke ilk sene neyse para bol tabii adamda![]()
Kümede kalmamız iyi olmus diğer sezon toparlanırız
çok para harcamadan güzel transferler yapmışsın bu sene gerçek sout u üst sıralarda görmek istiyoruz![]()
genç forvetinin istatisliklerini görünce stoper sandım forvet çıktıdjorou hariç mükemmel transferler yapmışsın 4 milyon euro da gelir sağlamışsın