Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Artk kralıkta olsa transfer yapabildiğimize göre tünelin sonunda ışık belirmiş
Maaş durumları düzeldi şuan. Eksilerde değiliz artık, Manuel Pablo 1m yi aşkın maaş alıyordu. Onu satmaya çalıştık kimse almayınca sözleşmesini feshettik. Gelecek sezonun kadrosunu da şimdiden planlamaya başladım. Bakalım önümüzdeki günler neler göstericek.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
ligde baya arayı açmışsın bi de şu juan dominguezdi yanlış hatırlamıyosam depo yla kariyer açtım adam 7 milyon euro ya juveye gitti şok oldum iyi para bıraktı aynısı sende de olsa fena olmaz
Ligde ilk 3den düşmeyiz gibi görünüyor. Juan Dominguez benim prensim adeta. Attığı-attırdığı gollerle şuanda N.Oliveira'dan sonra takıma en çok katkı sağlayan isim. 20m'a serbest kalır maddesi var sözleşmesinde. Ben de 15m dan aşağı bırakmayı düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Gelen oyuncular'ın bir kaçını tanıyorum , gayet iyi , hee birde yanlış anlaşılmasın önceki yorumum senin payın da var tabi ki hemde çok büyük ama ben hala iddaa ediyorum La Liga Avrupa 'nın en değer liglerinden biri prestiji EPL kadar ama EPL'nin alt ligi ile La liga'nın alt ligini kıyaslamam gerçekten çok kötü onun nedeni La Liga'da mücadele eden takımların B takımlarının 2.ligde mücadele ediyor olması Barcelona B , Castilla gibi genelde de şu şekilde oluyor zaten La Liga'dan düşen takımlar sonra ki sezon çok büyük sürpriz olmazsa tekrar geri çıkıyor ama bu EPL için geçerli değil hatta bizim lig için bile geçerli değil buranın altını özellikle çiziyorum
Sana katılıyorum dostum. Zaten Barcelona B ve Castilla bu lige çıktıysa vardır ligde bi sorun diye düşünmeden edemiyorum. Bi de dikkatimi çeken şey şu oldu, ligde güç dengeleri alt üst olmuş durumda her takım her takımı yenebiliyor. Lig sonuncusu senin sahana gelip Barça gibi top yapabiliyor. Bir an önce kapağı La Liga'ya atıp rahatlamak istiyoruz

Liga Adelante 19-20-21.HAFTA MAÇLARI