Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk için iddalıyım diyorsun da takım zirveden kopmuş ilk 8 de gözükmüyor
    Bu arada yine city gelmiş oradan da umut yok pek

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Şampiyonluk için iddalıyım diyorsun da takım zirveden kopmuş ilk 8 de gözükmüyor
    Bu arada yine city gelmiş oradan da umut yok pek
    Moral bozukluğu kötü sonuçlara itiyor ufak bi sendelemeleri lazım yukarısının başta City'nin. Ama sıkıntı etmiyoruz tahminim 30.hafta civarında yukarının ensesinde oluruz. Çok olumlu top oynuyoruz çünkü. ilk 8de olamsakda şampiyonluk için inançlıyım. Olur olmaz zaman gösterecek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Moral bozukluğu kötü sonuçlara itiyor ufak bi sendelemeleri lazım yukarısının başta City'nin. Ama sıkıntı etmiyoruz tahminim 30.hafta civarında yukarının ensesinde oluruz. Çok olumlu top oynuyoruz çünkü. ilk 8de olamsakda şampiyonluk için inançlıyım. Olur olmaz zaman gösterecek
    valla çok merak ediyorum senin gençleri geriden gelip zengin bebelerini zorlayacaklar mı bakalım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    valla çok merak ediyorum senin gençleri geriden gelip zengin bebelerini zorlayacaklar mı bakalım
    Ben inanıyorum tabii onlarında tökezlemeleri lazım ilk devre ilk 6-7 içinde kapayabilirsem inancım iyice artar

Mesaj Yetkileri