Başarılar dilerim,Hatayspor maçı dışında hazırlık dönemi iyi,umarım kupada güzel bir sonuçla Avrupa'ya gidersin.
Başarılar dilerim,Hatayspor maçı dışında hazırlık dönemi iyi,umarım kupada güzel bir sonuçla Avrupa'ya gidersin.
Teşekkürler kardeşim güzel dileklerin için
Trabzon atkısı hariç diğer atkılar duruyor arkadaşlar gene aynı sistem ama bu sefer 1 sezon değil 3 sezon sonundaki puan durumu geçerli olacak bunun sebebide kariyer sürekliliği için günde gündüz ve gece olmak üzere toplam 10 maç oynuycam Allah izin verirse işim çıkmazsa
Lesandro Parleo 8.sırada
kaanb 7.sırada
reys111 5.sırada
Laz61g 6.sırada
resoag 8.sırada
dAleksic 7.Sırada
Guglielmo 6.sırada
Bu arkadaşları not defterime yazdım ilk yarı tahminleri doğru bilen 5 puanı kapıcak
Not:Amaç eğlenmek gülmek bunu sık sık tekrarlıyorum kusura bakmayın kimsenin aklımda kötü düşünmesini istemiyorum
Önümüzdeki 5 maçın takvimi İnşallah 14:30 da koyucam bu maçları
Arkadaşlar takımları az çok biliyorsunuz ama takımlar hakkında sormak istediği bilgi almak istediğiniz bi konu varsa cevaplarım bide maçlar kapsamlıda oynuyorum dediğim gibi çıkma hile şu bu yok herkese kolay gelsinMaç tahminlerinizi alım
Not : Bu arada ilk yarı lig tahmininde bulunanları listeye eklerim ilk maçlardan sonra o tahmin kalkar![]()
Last edited by Mustafa Diler : 27.Temmuz.2013 at 09:17