1 ile 30 arası toplam 677 sonuç

Konu: 1903-2013 // 110.Yıl Kutlamaları ve Yepyeni Hedefler // Beşiktaş-1.Sezon //

Hybrid View

Başarılar dilerim,Hatayspor maçı dışında hazırlık dönemi iyi,umarım kupada güzel bir sonuçla Avrupa'ya gidersin.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Guglielmo View Post
    Başarılar dilerim,Hatayspor maçı dışında hazırlık dönemi iyi,umarım kupada güzel bir sonuçla Avrupa'ya gidersin.
    Teşekkürler kardeşim güzel dileklerin için

Trabzon atkısı hariç diğer atkılar duruyor arkadaşlar gene aynı sistem ama bu sefer 1 sezon değil 3 sezon sonundaki puan durumu geçerli olacak bunun sebebide kariyer sürekliliği için günde gündüz ve gece olmak üzere toplam 10 maç oynuycam Allah izin verirse işim çıkmazsa

Lesandro Parleo 8.sırada
    kaanb 7.sırada
    reys111 5.sırada
    Laz61g 6.sırada
    resoag 8.sırada
    dAleksic 7.Sırada
    Guglielmo 6.sırada

Bu arkadaşları not defterime yazdım ilk yarı tahminleri doğru bilen 5 puanı kapıcak

Not:Amaç eğlenmek gülmek bunu sık sık tekrarlıyorum kusura bakmayın kimsenin aklımda kötü düşünmesini istemiyorum

Önümüzdeki 5 maçın takvimi İnşallah 14:30 da koyucam bu maçları

Arkadaşlar takımları az çok biliyorsunuz ama takımlar hakkında sormak istediği bilgi almak istediğiniz bi konu varsa cevaplarım bide maçlar kapsamlıda oynuyorum dediğim gibi çıkma hile şu bu yok herkese kolay gelsin Maç tahminlerinizi alım

Not : Bu arada ilk yarı lig tahmininde bulunanları listeye eklerim ilk maçlardan sonra o tahmin kalkar
    Last edited by Mustafa Diler : 27.Temmuz.2013 at 09:17

Mesaj Yetkileri