1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bizim stadın isim hakkı 10 yıllığına 100 milyon dolara satılmıştı Türk Telekom'a. Eğer 90 milyon sırf stadın isim hakkıysa o dönemle şimdinin dolar kurları arasındaki farka bakıldığında Fikret Orman'ın söylemi doğru olabilir ancak bu ödemeler yıllık taksitler halinde yapıldığı için taksitin yatırıldığı günü kuru önemli olacaktır ki bu da aradaki farkı yok edecektir.

Bir de benim anlamadığım bi şey var. Maaşları euro ile ödeyen kurumların bu sponsorluk anlaşmalarını neden dolarla yaptığına anlam veremiyorum, saçma ve gereksiz değil mi yahu.
    Ben, sizin anlaşmanızın 135 milyon dolar olduğunu okumuştum; ama resmi açıklama varsa, onu görmek daha mantıklı.

150 milyon euro demişim de, 150-160 milyon dolar da olsa razıyım. 90 hakikaten az be!

Ben de, her şeyi euro bazında yapan takımların sponsorlarla neden dolar üzerinden anlaştığını bilemiyorum. Sponsor olan kurumun isteği veya özel prosedür olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Ben, sizin anlaşmanızın 135 milyon dolar olduğunu okumuştum; ama resmi açıklama varsa, onu görmek daha mantıklı.

150 milyon euro demişim de, 150-160 milyon dolar da olsa razıyım. 90 hakikaten az be!

Ben de, her şeyi euro bazında yapan takımların sponsorlarla neden dolar üzerinden anlaştığını bilemiyorum. Sponsor olan kurumun isteği veya özel prosedür olabilir.
    Net rakam bulamadım ama bazı yerlerde 110-115 bazı yerllerde 150 deniliyor, net bi rakam yok. 90 milyon hem forma hem stad sponsorluğuysa gerçekten düşük bi rakam.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri