Başarılar çağrı yeni okdum gayet iyi gidiyorsun![]()
Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Başarılar çağrı yeni okdum gayet iyi gidiyorsun![]()
Teşekkür ederim halil abi
Teşekkür ederim inşallah devamıda güzel olur
Taktiğe oturunca takım sıkıntılar bitti çıkıcaz inşallah ilk senemizde
Osanga ne yapıp edip oyunu değiştirebiliyo birazcıkda gelişirse iyi fiyata gidebileceği kesin
Adamlar boş kaleye direğe nişanlıyo uzaktan şutları kısıyorum zihinsel iyi olmadığı için ortasahadan dahi vuruyolar onu kapatmaya çalışıyorum taktikte
Teşekkür ederim taktik oturdu dahada iyi olucaz gibi hissediyorum
Aynennn![]()
Herşey çok güzel gidiyordu.Johansen elimde bir yıldız gibi ışıldıryordu maça çıkmaktan oyun oynamaktan zevk alan bir takım olmuştuk.Canımı sıkan olaylarda olmuyor değildi.Futbolcularımı takip edip bonservissiz almak isteyen bazı takımlar bana saygısızlık gösteriyorlardı.Meyve veren ağaç taşlanır lafını iliklerime kadar hissediyordum reddettiğim basın sırf bizim için bir sayfa bile açmıştı.Güzel gidiyorduk ama nereye kadar...
Lige uzun bir ara veriliyordu takım rayına oturmuş şampiyonluk istediklerini antremanlarda belli ediyorlardı taraftar maddi durumunu zorlayıp maçlara geliyor şehirde herkes maçları konusuyordu.Benim ise aklım hala karışıktı.Kendimi kanıtlamaya başlamıştım bunun farkındaydım ama nedense Cerseiye olan bakışım değişmişti onu her gördüğümde elim ayağıma dolanıyor.Konusurken saçmalamaya başlıyordum.O ise benden ümidini kesmiş bir halde soğuk davranmaya başlamıştı.Takımdan memnundu bunu biliyorum. Peki ya benden...