1 ile 30 arası toplam 209 sonuç

Konu: Gök Maviler mi ? Panzerler mi ? / Dortmund - Schalke / Milan - Napoli

Hybrid View

Nesil
    2012

Oyundan soğutular ya burada ahkam kesiyorlar oyuna girince 2 mağlubiyet alıp , forumda ilgi yok falan yok deyip insanı canını sıkıyorlar ,kariyeri bırakıyorlar sözümü tutamadığım içinde özür dilerim . ama gram heves bırakmadılar

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Oyundan soğutular ya burada ahkam kesiyorlar oyuna girince 2 mağlubiyet alıp , forumda ilgi yok falan yok deyip insanı canını sıkıyorlar ,kariyeri bırakıyorlar sözümü tutamadığım içinde özür dilerim . ama gram heves bırakmadılar
    Hocam senin kariyerler tam takip edilesi ama ille bir sorun çıkıyor
    Uzun bir zamandan beridir hep ortak kariyer açıyorsun , bu sefer kafanı dinlemek için bireysel kariyer aç , hem kimseyle de uğraşmazsın

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam senin kariyerler tam takip edilesi ama ille bir sorun çıkıyor
    Uzun bir zamandan beridir hep ortak kariyer açıyorsun , bu sefer kafanı dinlemek için bireysel kariyer aç , hem kimseyle de uğraşmazsın
    Aslında Nottingam Forest Kariyerim vardı onu yapmayı çok istiyorum belki ona başlarım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu da mı kapatıldı

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bu da mı kapatıldı
    evet bu da kapatıldı ,

evet bu da kapatıldı ,
    hocam sen tek başına bir kariyer yap senin kariyerler güzel oluyor
    bu arada bir şey sorucam orta sahanın ortasına kevin de bruyne mi jordy clasie mi daha iyi olur sence yanlarında morgan schneiderlin önlerinde michu oynayacak

Aslında Nottingam Forest Kariyerim vardı onu yapmayı çok istiyorum belki ona başlarım
    Bugün aklımdan o geçiyordu, Halil Hocamın bi Nottingham kariyeri vardı ne oldu diye. Hem belki daha farklı şeyler denersin tek başına olunca. Muhabbetle birlikte kesinlikle keyifli bir kariyer olur

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Oldumu bu şimdi
    Steam 'da konuştuk laa

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Bugün aklımdan o geçiyordu, Halil Hocamın bi Nottingham kariyeri vardı ne oldu diye. Hem belki daha farklı şeyler denersin tek başına olunca. Muhabbetle birlikte kesinlikle keyifli bir kariyer olur
    , zaten şuan onun alt yapısını yapıyorum şuan güzel bişeyler çıkıyor ortaya teşekkür ettim bu arada senden gene oyuncu desteği istiycem özellikle genç

Steam 'da konuştuk laa

, zaten şuan onun alt yapısını yapıyorum şuan güzel bişeyler çıkıyor ortaya teşekkür ettim bu arada senden gene oyuncu desteği istiycem özellikle genç
    Haydi bakalim, yine havaya soktun biz takipcilerini elimde az bilinen caliskan genc oyuncular var, sanirim sen de benim gibi ayni oyuncularla her kariyerde oynamayi pek sevmiyorsun Halil Hocam

Mesaj Yetkileri