Risksiz paslaş-ayağa pas yap-katı savunma talimatları ile oyunu soğutuyoruz defansı biraz geri çektik olası yenilecek 1 gol madridi iyice üstümüze getirir...dakika 72-73
Risksiz paslaş-ayağa pas yap-katı savunma talimatları ile oyunu soğutuyoruz defansı biraz geri çektik olası yenilecek 1 gol madridi iyice üstümüze getirir...dakika 72-73
Amma heyecan yaptım yahu cok fena gecıyor mac
Dakika 77 soldan Asomoah kafasıyla stanciyuyu gördü..
Stanciuyu topu önüne alır almaz voleyi yapıştırdı..İlk maçta devleşen Casillas kevgir oldu..Madrid PERT bu iş buraya kadar 7-2 !!!
Şampiyonuz artık madride 7 atan şampiyondur
iyice geriye yaslantık maçı rölantiye aldık ayağımızda paslarla vaktin geçişini büyük keyifle izliyoruzHocada birazdan düdüğü çalar heralde
veee maç bitiyorrr....Oyuncular orta göbeğe koşuyorlar..
Helal sana diaz Heykelin dikelecek![]()
DİAZ'IN DELÜĞANLULARI DEVLERE KAFA TUTUYOR DEDİK Mİ ? DEDİK !!!
Şike var??
helal olsun dağıttın madridi![]()
![]()
Arkadaşlar maç esnasında gelen mesajlara cevap veremediğim için k.bakmayın..toptan teşekkür ediyorum (:
Rakip Benfica..finalden önce 3 lig maçımız var yine asistana devredip final hazırlığı yapacaz..isteyen olursa yine canlı kanlı finalide hemen şimdi sabaha karşı yaparım yoksa yarına kalır. Ne diyosunuz ?
Şimdi yap bitsin gitsin sen kurtul bizde kurtulalım
Yap maçı erkenden alalım kupamızı![]()
Şayet yarı final maçı gibi yanımda olup heyecanıma ortak olursanız bi su içelim niyetlenelim ardından sahalara akalım (:
çok harika maç olmuş ya tebrik ederim umarım Benfica'yı da yeneriz ki bence yeneriz (=
Senle ölürüm ben
inş ya finalde kaybetmek koyar hele ki böyle efsane maçtan sonra..ama korkmuyor değilim Lygby ile porto chelseayi eleyip celta vigoyu deplasmanda yenip evimde yenilip elenmiştim çift maçta yine şansımız oluyorda tek maçta stres baskı daha fazla hele hele bazı oyuncular gününde değilşse eyvah eyvah (: Ama şu formumuzla Benficayı yeneceğimzi ümid ediyorum..Dişleri fırçalayım niyetleneyim o sıraya bizim asistan lig maçlarını yapadursn..Ardından finali oynarız inş
O kupa bu şehre gelecek![]()
ve Final havasına giyoruz yavaştan (:
Jorge Jesus maç öncesi bizden önce davranıp basına konuştu.. Bizde gereken cevabı verdik. Umarım oyuncularımda beni sahada utandırmazlar
Crystal gol gol gol!
JORGE JESUS vs JUAN DİAZ !
Benfica vs Crystal Palace
Maç başlıyor..Sahaya indik ısındık..işte 11ler ve dizilimler
Rakibin neredeyse tüm oyuncularına gerekli talimatları verdk..
Oyuncularımızı maç öncesi motive ettik. Moraller üst düzey ..
ve başlama düdüğü...
Hadi bakalım...