Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
Ve ligde 9.haftayıda geride bıraktık çok memnunum takımdan harika işler çıkarıyolar güzel oynuyolar

Antalya maçı çok rahat bi maç oldu peşpeşe gelen gollerle ikinci yarı yormadan oynadık güzel bi maç oldu

Belediye maçı çok süpriz oldu son dakika halen gözlerimin önünden gitmiyor öyle gol yenir mi yedik geri atabilirdik ama süre yetmedi ama yediğimiz gol çok saçmaydı ayrıca basınada yansıdı sslerde görebilirsiniz haksız penaltı kurbanı olduk

Beşiktaş maçı açıkcası yeniliriz diyordum ama çok güzel oynadık 2 tane öyle bir gol kaçırdıkki aynen şöle defans geriye pas verdi muhammet araya girdi kimse yoktu atamadı bu pozisyonu aynısı cenk tosundada oldu benzeri sağlık olsun diyelim

Kayseri deplasmanı zor geçer diye düşündüm kontra ve katı uygulama içine girdim bi baktım golleri atıyoruz şakır şakır

Tekirova maçı ise ilk yarı nasıl olduysa biz atamadık onlar geldiklerini attı iki genç ismi oynatıyordum Finne Stromsborg ikinci yarı Finne yerine Muhammeti aldım 80 e kadar 2-2 ettik durumu sonrada 2 gol daha attık ama az daha maç gitti dedim bi ara çünkü top içeri girmiyordu

Maçlar Antalya maçından başlıyor

Puan Durumu 7.sıradayız İnşallah hedef Uefa

Birazdan önümüzdeki 5 maçı koyucam

Oluşan Puan Durumu

Guglielmo 4 Puan
kaanb 10 Puan
reys111 4 Puan
Lesandro Parleo 12 Puan
OknSzR 4 Puan
Laz61g 4 puan
gky1912 4 puan
Guglielmo4 puan

Not umarım yanlışlık yoktur kontrol ettim ama yanlışlık varsa hemen söyleyin halledelim arkadaşlar yanlışlıklar içinde kusura bakmayın

Hocam benim yorumu görmedin sanırım,tam maçları seçemedim de en azından Tekirova maçı tutmuş,4 puanda kalmışım