1 ile 30 arası toplam 759 sonuç

Konu: Serie A'da yeni fenomen: "Bassano Virtus"

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by nannar View Post
    takipçilerden bir ricam olacak...malum ben bu seride hemen hemen hiç oynamadım desem yeridir. özellikle 13.3'te motor nasıl işler hiç gözlemlemedim...

maçlarda rakipler en çok nasıl gol atıyor?
    uzaktan şutlar yine siz istemeden mi çekiliyor?
    kornerlerde bug var mı?
    kanat adamlarının işlerliği nasıl?
    ön liberosuz sistemler başarılı oluyor mu?

gibi sorulara yanıt verebilir misiniz? bu konular dışında oyunda fark ettiğiniz konularda da fikrinizi yazarsanız sevinirim... sistemi ona göre kuralım...

Abi ben öncelikle şöyle söyleyim 20 tane ön libero lu taktik yaptım , kesinlikle verim alamadım , son 2 güncellemeden sonra en verimlisi 4-2-3-1 zaten yanılmıyorsam , bu şekilde taktik paylaşmamıştın hiç , ya 4-1-2-2-1 ya da 4-4-2 taktik yapıyodun
    .

Şu şekilde öneririm orta saha yı bu güncellemede Ofansif orta saha ( Oyun kurucu yada Serbest ) , Orta saha Merkez ( Oyun kurucu ) , Orta saha merkez ( Defansif oyun kurucu ) bu şekilde orta saha oyuncularından aşırı katkı aldım hep ,
    tabi oyuncular biraz teknik olması lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Abi ben öncelikle şöyle söyleyim 20 tane ön libero lu taktik yaptım , kesinlikle verim alamadım , son 2 güncellemeden sonra en verimlisi 4-2-3-1 zaten yanılmıyorsam , bu şekilde taktik paylaşmamıştın hiç , ya 4-1-2-2-1 ya da 4-4-2 taktik yapıyodun
    .

Şu şekilde öneririm orta saha yı bu güncellemede Ofansif orta saha ( Oyun kurucu yada Serbest ) , Orta saha Merkez ( Oyun kurucu ) , Orta saha merkez ( Defansif oyun kurucu ) bu şekilde orta saha oyuncularından aşırı katkı aldım hep ,
    tabi oyuncular biraz teknik olması lazım
    kanat atakları aşırı etkili değilse ilk etapta aklımdan geçen 4-3-1-2 kanatsız bir sistem... "ön libero çok önemli" ifadesini pek görmedim çünkü bu versiyonda... 4-1-2-2-1 yapmam büyük ihtimalle çünkü o taktiğin işleyişini oturtmak zor oluyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri