Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    aklıma gelmişken sorayım. senin bir korner taktiğin vardı kontra atak için defansta az adam bırakıyorum 1 kişiye alanın dışında bekle diyorum, diğerlerine de ilerde kal diyorum. ilk ortada gol yemiyorum ama topu alanın dışında bekle dediğim adam alamıyor ikinci bir şans doğuyor rakibe az adamla yakalanıp gol yiyorum. niye bende olmuyor
    Sürekli yiyor musun ? Bende hiç yemiyorum değil elbette gol yiyorum ama bu yöntemle azalttım kontrayla etkili ataklarda yapıyorum..Son dakikalarda ise rakip iyice yüklenirken 2-3 adam daha fazla getirdiği oluyor o zman girip ufak oynamalr yapıyorum ilerde 2 adambırakıyorum skoru korumak için..Unutmazsam kornerdeki adam paylaşımınıda palaşıyım belki farklı şekilde yapıyoruzdur..ve stoperlerinin hava hakimiyetinin iyi olması lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sürekli yiyor musun ? Bende hiç yemiyorum değil elbette gol yiyorum ama bu yöntemle azalttım kontrayla etkili ataklarda yapıyorum..Son dakikalarda ise rakip iyice yüklenirken 2-3 adam daha fazla getirdiği oluyor o zman girip ufak oynamalr yapıyorum ilerde 2 adambırakıyorum skoru korumak için..Unutmazsam kornerdeki adam paylaşımınıda palaşıyım belki farklı şekilde yapıyoruzdur..ve stoperlerinin hava hakimiyetinin iyi olması lazım
    ilk toptan yemiyorum zaten dönen toptan yiyorum. aşırı yemedim ama kontra atak yapmak istiyordum olmadı normal sisteme döndüm

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    ilk toptan yemiyorum zaten dönen toptan yiyorum. aşırı yemedim ama kontra atak yapmak istiyordum olmadı normal sisteme döndüm
    Kontra taktğimin fotolarını ve takım sisteminide paylaşayım tekrardan..bazen lk top bazen dönen top bende yiyorum ama nadiren..hatta bir kaç maçı sırf kornerden çıktığım kontralarla aldım :F sistemin hücum falan mı ? şayet öyleyse kontra tikini de anlatmıştım ben genelde kontra tiki hep açık oynarım rölanti bile oynasam..dolayısıyla takım biranda şaha kalkıyor.geride 3 stoperim var katı oyun oynadığpım için onlar bekliyor falan akşam taktik konusunu daha detaylı konuşalım inş

Mesaj Yetkileri