Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Yeni kariyer açıp açmama konusunda kararsızım ne diyonuz açak mı ama bu sefer ligi sizler belirleyin asya mı yapsak çok büyük değişiklik olsun
    Bence burda devam et Şampiyonluğu korumak,şampiyon olmaktan daha zordur. Zor olanı başarmaya geldi şimdi sıra. Ayrıca Ş.L kazanmaktan daha zor olanı var, Premier League şampiyonluğu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Bence burda devam et Şampiyonluğu korumak,şampiyon olmaktan daha zordur. Zor olanı başarmaya geldi şimdi sıra. Ayrıca Ş.L kazanmaktan daha zor olanı var, Premier League şampiyonluğu
    Kafamda ingiltereyi bitirdim zirvede bıakalım istedim 2 yıl içinde üst üste 2 avrupa kupası ve Palace ile geldiiğimiz nokta yeterli bence..bu sezon gerek lig gerek clden sağlam para kaldırdık..Önümüzdeki yıl clye direk gruplardan katılacaz falan çok çok deli bütçe gelir diye tahmin ediyorum. Kadromuz sağlam hepten zıvanadan çıkarız
    Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Git uruguay liginden yunanistan liginden aç hiç açılmamıs sanırım
    Yunanistanda bir arkadaş açıştı..asyayı pek kisme açmadı asyaya gidebilirim ama avrupada Clden falan kopmakda istemiyorum lig olarak koaly lig olmaması taraftarıyım lygnby gibi 2-3 sene içinde ambargo koyamayalım tıpkı burada şampiyon olamadığımız gibi..ingiltere-italya-fransa-ispanya-almanya ligleri favorim ingiltereyi deyeni kapıyoruz

Mesaj Yetkileri