sartda iste dusunmuyorlar o yuzden![]()
Colman özellikle Derry City maçlarında dikkatimi çekti, defans top çıkarırken her defasında orta sahada kayboldu, kendini unutturdu adeta. Neden böyle çözemedim. Saha içi sorumluluklarını arttırıp, performansını yükseltmesi lazım. Yoksa Trabzonspor bu sezon o bölgede sıkıntı çekebilir.
Canım FEDA olsun sana !
Trabzonspor, Jose Bosingwa ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi.
...
Kulüp tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:
"Profesyonel futbolcu Jose Bosingwa da Silva ile 3 (üç) yılık anlaşma sağlanmıştır. 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar sürecek olan anlaşmaya göre futbolcuya,
2013-14 futbol sezonu için 2.126.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 2.126.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 1.605.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
3 senede 5.8milyon. Fenada sayilmaz
Bu adamlar faydali olamazsa vay halimize.
Haci baskan varken varmi oyle bir sanslari
![]()
Sapara ilede yollar ayrilmis
Ahh Senol hoca ahh, zamaninda satilmasina onay vermedin simdi biz para veriyoruzki gitsin
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Kulübümüz ile futbolcumuz Marek Sapara arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Kapada bildirildi
Malouda çok katkı verir Trabzon'a ama Bosingwa için aynı şeyi söyleyemem. Chelsea'de iken de o standartların çok altında bir futbolcuydu, daha iyisi alınabilirdi bence.
Mustafa Yumlu @Yumlu22 3 sa
Malouda ve Bosingwanin imza törenlerıni izledım da benim ki farozda bi kahvede olmuşdi çay paralarinıda ben vermişdım, ey gidi nevzat başgan
![]()
Malouda - Amrabat takası yapsak keşke Ama sadece 1 senelik kiralık olarak![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Bosingwa'da cok degil ama Maloudanin gozlerindeki heyecani gorebiliyor insan. 33 yasinda ama halen futbolda birseyler yapmak istiyor.
Turkiyeye gelen ve en cok begendigim oyunculardan biri Pierre Van Hooijdonkta 33 yasinda Turkiyeye gelmisti ve bana gore cok buyuk izler birakti gitti. Umarim Malouda onun gibi bir performans sergiler.
Maloudanın giydiği forma güzelmiş de bosingwadaki olmamış
İkisi de katkı verecektir bence. Özellikle malouda çok can yakar.
Hesap ona ait degilmis
ne guzel sevinecektik Zokora gidiyor diye
Peki bir tavsiye verebilir misiniz Trabzonspor' a alınabilecek Bosingwa' dan daha iyi bir sağbek ?
Aklıma şu an mesela Cicinho geliyor. Bosingwa'dan daha nitelikli bir sağ bek, sadece yaşı ileri biraz. Hücumu seven bir bek, Gökhan Gönül gibi. Bosingwa'nın öyle aman aman bindirmeleri falan yok. Hilbert de olabilirdi veya yerli olarak Serdar. Diego Renan da olabilir, biraz pahalıya patlardı ama...
Bosingwa hücum zenginliği olan bir bek değil o bakımdan, defansif olarak iyi olabilir ama ileri çıkışlar ve bindirmelerde iyi olmadığını düşünüyorum. Takıma hücumsal anlamda pek katkı veremez yani. Şunu demek istiyorum; Ziegler veya Hasan Ali, hücuma ne kadar destek veriyorsa Bosingwa da o kadar verir.
Bosingwa hucumcü değil mi
Cicinho daha mı iyi![]()
Vay be bizim defansif kaygilarimiz varken Bosingwa icin arkadasin ofansif kaygisida varmis.
Daily Mail'in haberine göre Trabzonspor, Newcastle Utd. forması giyen Papiss Cisse'yi transfer etmek istiyor.
Ingiliz basini bu sene fotomactan kotu olduPapis & Obi bakalim bi sonraki kim olacak
Ama harbi baya CİSSE haberi çıktı. Olmazya hani diyelim aldık. Adama yazık olur ya savunmada Zeki, Mustafa, orta alanda Aykut falan oynuyor.
Saç baş yolduran Halil Altıntop'dan sonra Cisse'yi seyretmek taraftarlar için rüya gibi olur herhalde.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Cicinho' nun yaşı dolayısıyla en fazla 1 sezon belki de sakatlanıp yarı sezonu tamamlayamayacak bir futbolcu bence. Bosingwa gayet normal bir bek gibi hücum yönü var. Bir bekin atabileceği kadar gol atmakta ve ofansif katkı sağlamakta. Bosingwa' dan daha iyi bir oyuncu demiştim. Hilbert ve Serdar yazmışsınız, bunların bosingwadan 1 gömlek altta olduğunu belirtmek isterim kişisel görüş olarak. Diego Renan konusunda haklısınız ancak Trabzonspor' a alınabilecek demiştim. Trabzonspor' un bütçesinin hayli üzerinde bir oyuncu. Hasan Ali ile kıyaslamanızı anlayamadım gerçekten. Hasan Ali geldiğinden beri 3 pas üst üste yapamayan bir futbolcu ve Bosingwa' da İngiltere Premier Ligi tecrübesi olan bir futbolcu. Benim yorumum bu yönde.
ek olarak
Menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen Obafemi Martins, bordo-mavililerin yaptığı 2 yıl için 4 milyon dolarlık teklifi şimdilik reddetti. Nijeryalı oyuncu ocak ayından sonra yeniden görüşme yapabileceklerini ama şu an için transferin imkansız olduğunu dile getirdi.
haberts.com
Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da ilk hedef olan Uche'de sorun çıktı.
Mustafa Reşit Akçay'ın raporu doğrultusunda forvet arayışlarına başlayan ve Kasımpaşaspor forması giyen Kalu Uche ile yakın temasa geçen Trabzonspor, Kasımpaşa'nın istediği ücret ile bu transferden vazgeçti.
Kasımpaşaspor'da kazandığı yıllık ücrete zam isteyen ancak istediği sonuca ulaşamayan Nijeryalı forvet Kalu Uche, Trabzonspor ile temasa geçmişti. Karadeniz ekibi ile her konuda anlaşma sağlayan oyuncudan sonra sıra kulübüne gelmişti. Kasımpaşalı idareciler ile görüşen Trabzonspor, dün TurkFutbol.Com'da duyurduğumuz gibi 1,5 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmişti. İstanbul ekibi ise bu ücreti az buldu ve kapıyı 2,5 milyon Euro'dan açtı. Bu ücretin ardından ise Bordo Mavili ekip masadan ayrıldı.
Kalu Uche'nin Kasımpaşa yönetimi ile tekrar görüşmesi ve ücretinin arttırılmasını isteyeceği öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 34 maça çıkan 30 yaşındaki forvet, 19 gol 8 asistlik performansı ile büyük beğeni toplamıştı.
TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ
iyi transfer olur bence
Simdide Fred haberleri var
Citayi yukseltik Uche felan kesmez artik zaten kendisinde bir Augistine faciasi goruyorum