1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Peki bir tavsiye verebilir misiniz Trabzonspor' a alınabilecek Bosingwa' dan daha iyi bir sağbek ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySilver View Post
    Peki bir tavsiye verebilir misiniz Trabzonspor' a alınabilecek Bosingwa' dan daha iyi bir sağbek ?
    Aklıma şu an mesela Cicinho geliyor. Bosingwa'dan daha nitelikli bir sağ bek, sadece yaşı ileri biraz. Hücumu seven bir bek, Gökhan Gönül gibi. Bosingwa'nın öyle aman aman bindirmeleri falan yok. Hilbert de olabilirdi veya yerli olarak Serdar. Diego Renan da olabilir, biraz pahalıya patlardı ama...

Bosingwa hücum zenginliği olan bir bek değil o bakımdan, defansif olarak iyi olabilir ama ileri çıkışlar ve bindirmelerde iyi olmadığını düşünüyorum. Takıma hücumsal anlamda pek katkı veremez yani. Şunu demek istiyorum; Ziegler veya Hasan Ali, hücuma ne kadar destek veriyorsa Bosingwa da o kadar verir.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Aklıma şu an mesela Cicinho geliyor. Bosingwa'dan daha nitelikli bir sağ bek, sadece yaşı ileri biraz. Hücumu seven bir bek, Gökhan Gönül gibi. Bosingwa'nın öyle aman aman bindirmeleri falan yok. Hilbert de olabilirdi veya yerli olarak Serdar. Diego Renan da olabilir, biraz pahalıya patlardı ama...

Bosingwa hücum zenginliği olan bir bek değil o bakımdan, defansif olarak iyi olabilir ama ileri çıkışlar ve bindirmelerde iyi olmadığını düşünüyorum. Takıma hücumsal anlamda pek katkı veremez yani. Şunu demek istiyorum; Ziegler veya Hasan Ali, hücuma ne kadar destek veriyorsa Bosingwa da o kadar verir.
    Cicinho' nun yaşı dolayısıyla en fazla 1 sezon belki de sakatlanıp yarı sezonu tamamlayamayacak bir futbolcu bence. Bosingwa gayet normal bir bek gibi hücum yönü var. Bir bekin atabileceği kadar gol atmakta ve ofansif katkı sağlamakta. Bosingwa' dan daha iyi bir oyuncu demiştim. Hilbert ve Serdar yazmışsınız, bunların bosingwadan 1 gömlek altta olduğunu belirtmek isterim kişisel görüş olarak. Diego Renan konusunda haklısınız ancak Trabzonspor' a alınabilecek demiştim. Trabzonspor' un bütçesinin hayli üzerinde bir oyuncu. Hasan Ali ile kıyaslamanızı anlayamadım gerçekten. Hasan Ali geldiğinden beri 3 pas üst üste yapamayan bir futbolcu ve Bosingwa' da İngiltere Premier Ligi tecrübesi olan bir futbolcu. Benim yorumum bu yönde.

Mesaj Yetkileri