kariyerin başında yine kulaklarım çınlamıs (: geç oldu ama başarılar
Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
kariyerin başında yine kulaklarım çınlamıs (: geç oldu ama başarılar
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim güzel ss olmuş furkan
Teşekkür ederim az buçuk bir çınlatma oldu
İnşallah diyelim avrupa bize çok büyük tecrübe kazandırmış olur
Teşekkür ettim furkan inşallah senin kariyerdede şampiyonluklar görürüz
Bende merakla bekliyorum desem yalan konuşmuş olmam
Teşekkür ettim oğuz hocam![]()
Finne gelicek dertler bitecek![]()
Finne için artık çok geç olmuş, sen artık diğer oyunculara yöneleceksin hocam. Ben özellikle Brann dan çok topçu alıyordum, adamların mali sıkıntısı var. Rahat satıyorlar.
Sinanın mentali çok zayıf avrupada başarı için kaleye koyup güvenemem açkcası (:
vay be carmelo yu almışsın sağ kanada aldığın norveçli iyiymiş abi de gelmiş takıma![]()
Cersei yine beni kırmamıştı stadyumun küçüklüğünden dem vuran ben ona dile getirdiğimde hiç beklemeden yetkiyi vermişti.Stadımız genişlemiş fazladan 1000 kombine daha satmıştık.Bu kadını sevmemin en önemli nedeni belkide buydu.Ne dersem ne yaparsam yapayım kabul ediyordu,uyum sağlıyordu.Premier Lige çıktığımızda ise çocuklar gibi sevinip ağlıyordu.Duygusal bir insandı beni sevdiği kadar bu takımıda seviyordu.Her fırsatta belli ediyordu bu sevgisinide
Transfer dönemi şimdilik orta şekerli gibi ama gençler iyi carmelo da sağlam oynatır bu takımı (= yeni sezonda başarılar dilerim
Hocam iyi gençler bulmuşsun , yalnız Repka çok yaşlı değilmi bi de çok ağır kalır o defansta![]()
İlk hafta güzel bir oyun oynamıştık çok net birebirler kaçırsakta iyi bir görüntü sergilemiştik ligde basının küme düşmesi garanti olarak gördüğü bir takımdık aslına bakarsanız ama ilk maç bana o zamanlar umut vermişti.Ama asıl sınav haftayaydı.Tek Derbimiz olan Tromso maçı gelmişti.Taraftar birşeyler bekliyordu bizden
Transferler Repka dışında çok iyi.Bırak koşmayı o adam zor yürür hocam![]()
Ufak bir işim çıktı güncelleme biraz gecikecek takip edenler varsa duyurulur![]()
kim kime düşman oldu![]()
Transferler iyidir![]()
Repka yaşlıdır iş yapmaz koşamaz ölür dediniz dediniz bakın ne oldu
Benle aynı yaştaydı Repka bu maçın yıldızı belkide bir daha hiç böyle oynayamayacaktı tecrübesini konuşturup derbiyi kazandırmıştı şehir bayram havasına dönmüştü.Takımın morali tavan yapmış.Cersei ise yönetime bana daha fazla güvenmelerini tesisleşmeyi artırmayı bütçeyi artırmayı söylüyordu.Daha önce hiç karşılaşmadığım bir olaydı.küçük bir şehirdik ama burada derbilerin bu kadar değerli olduğunu görmek beni daha bir mutlu etmişti.Sanırım benide sevmeye başlamışlardı.Maç kaybettiğimde bir bardak çayı çok görenler bile olmuyor değildi.Ama şehir-takım-ben bir sinerji yakalamıştık bunu kaybetmeyede niyetim yoktu.
Bu seneki diziliş ve ilk 11