Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
1 ile 30 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Hybrid View

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Biraz daha grafik ağırlıklı oluyor benimde içime siniyor açıkçası ortak kariyerde ilerlemek bile ayrı dert grafik yapmak apayrı dert

Teşekkür ettim , Sol açık lazım bu arada şiddetle
    Sonny Kittel var önerebileceğim, hem ofansif ortasaha hem sol açık olarak çok verim aldım ben. Özellikleri seni yanıltmasın, çok azimli bir genç. Ayrıca Max Meyer var Schalke'den tanırsın, onu kiralasan güzel olabilir aslında

Sol bek için Florian Hartherz'i önerim, 10 yıl götürür. Güncellemeden sonra bilmiyorum ama bu oyuncular kiralandı ya da satıldı mı

Yine Ross Barkley var, kiralik olarak iyi gider. Thomas Drage, eger aramada cikiyorsa o da cok kaliteli bir isim
    Last edited by MelihTrezeguet : 30.Temmuz.2013 at 00:32 Reason: Ekleme

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Sonny Kittel var önerebileceğim, hem ofansif ortasaha hem sol açık olarak çok verim aldım ben. Özellikleri seni yanıltmasın, çok azimli bir genç. Ayrıca Max Meyer var Schalke'den tanırsın, onu kiralasan güzel olabilir aslında

Sol bek için Florian Hartherz'i önerim, 10 yıl götürür. Güncellemeden sonra bilmiyorum ama bu oyuncular kiralandı ya da satıldı mı

Yine Ross Barkley var, kiralik olarak iyi gider. Thomas Drage, eger aramada cikiyorsa o da cok kaliteli bir isim

Sol bek tercihimi yaptım aslında .oğu kişiye önerim kendim hiç oynamadığım bir oyuncuyu getirdim Sol açık tercihini eğer anlaşırsak iyi veya kötü senin önerdiğin oyuncu ile anlaşmaya çalışıcam
    , çünkü sol açık konusunda çok aşırı kısırım

Mesaj Yetkileri