Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi taktiği beğendiniz?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Baldemir 4-3-3

3 27.27%
  • Baldemir 4-2-3-1

6 54.55%
  • Baldemir 4-3-1-2

2 18.18%
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Baldemir Tak Tik Tak | 3 Farklı Sistem

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Milan ile şuan kariyere başlıyorum. Sonuçları aktarırım ama bir sorum var . Taktikte kenar talimatları ile ilgili bir tavsiyen var mı. Ve Balotelli Pivot oynar mı sence ?
    Balotelli'yi bir çok takımda oynatma şansım oldu, çok sorumsuz bir oyuncu 1 var 5 yok tavsiyem satman yönünde. Kenar talimatları maç akışına göre sana kalmış bir şey ancak hem takım hem de oyuncu komutları ayarlandığından dolayı ben pek kullanmıyorum. Ancak Pivotla oynadığımız için puan ve puanlar için son dakikalara girdiğimizde Topu İleriye Oyna, Ceza sahasına Uzun Oyna, Tüm hatlarla yüklen gibi seçenekleri kullanabilirsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Balotelli'yi bir çok takımda oynatma şansım oldu, çok sorumsuz bir oyuncu 1 var 5 yok tavsiyem satman yönünde. Kenar talimatları maç akışına göre sana kalmış bir şey ancak hem takım hem de oyuncu komutları ayarlandığından dolayı ben pek kullanmıyorum. Ancak Pivotla oynadığımız için puan ve puanlar için son dakikalara girdiğimizde Topu İleriye Oyna, Ceza sahasına Uzun Oyna, Tüm hatlarla yüklen gibi seçenekleri kullanabilirsin.
    Ben de bir tek o konuda biraz sıkıntıya düştüm . Satalım ama para yok hiç Milan da. Kimi almamı önerirsin pivot olarak.

Mesaj Yetkileri