1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar, iki taktikle de oynadım ikiside güzel taktikler. Birde ilk taktikteteki PS ve OOS yi kanatlara alarak yeni bir taktik deneyebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar, iki taktikle de oynadım ikiside güzel taktikler. Birde ilk taktikteteki PS ve OOS yi kanatlara alarak yeni bir taktik deneyebilirsin.
    O taktiği geçen yıl içerisinde denedim. 4-2-2-2 görünümünde 4-2-4 O taktiği Es-Es'te uygulayabilmem için şampiyonluk için ciddi aday olmam gerekiyor. Yoksa perişan ediyorlar, orta saha bomboş kalıyor. 2 kişi taşıyamıyor malesef

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    O taktiği geçen yıl içerisinde denedim. 4-2-2-2 görünümünde 4-2-4 O taktiği Es-Es'te uygulayabilmem için şampiyonluk için ciddi aday olmam gerekiyor. Yoksa perişan ediyorlar, orta saha bomboş kalıyor. 2 kişi taşıyamıyor malesef
    Ben Eskişehirspor u yönetirken kullanmıştım. Ofansif Sol için Lucas Mugni(2.sezondan sonra bonservissiz almıştım, erken imzalatarak) ve Özgür Çek , Ofansif Sağ için Mehmet Topuz(Bonservissiz almıştım) ve Erkan Zengin dönüşümlü olarak iyi işler yapıyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post

Ben Eskişehirspor u yönetirken kullanmıştım. Ofansif Sol için Lucas Mugni(2.sezondan sonra bonservissiz almıştım, erken imzalatarak) ve Özgür Çek , Ofansif Sağ için Mehmet Topuz(Bonservissiz almıştım) ve Erkan Zengin dönüşümlü olarak iyi işler yapıyorlardı.
    Taktiği yanlış algılamışım ben. 4-2-4 olmuyormuş yahu o ah bu yaz okulu mahvetti beni,algı diye birşey kalmadı dediğini şimdi anladım. Hazır sezon başıyken empoze edeyim takıma,deneyelim bakalım, göze hoş geliyor

Mesaj Yetkileri