Sayfa 4 / 9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 270 sonuç

Konu: Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İKİNCİ YARIYA KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Nerdeyse 90 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçeye karşı bırakın galip gelmeyi gol dahi atamadık. Altın tepside sunulan fırsatı teptik... Karabük maçı ise tamamen kazaydı, oynanan oyundan memnundum fakat ne kadar güzel oynarsan oyna, 3 puanı alamadığın sürece bir işe yaramıyor maalesef...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

UYANIŞ MI ACABA

İkinci yarıya yaptığımız mağlubiyetlerin ardından, bu sezon büyük bir yükseliş içerisinde olan Sivas'ı konuk ettik. Maça tam da istediğimiz gibi başladık ve peşpeşe gelen gollerle iyice rahatladık. Ardından Sivas bizi sıkıştırmaya başladı. 5 dakika daha olsaydı 4-4 bile bitebilirdi. Rehavet kötü şey

Allione'ın 2 asisti, Erazo'nun 2 golü geceye damga vurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

İŞTE ESKİŞEHİRSPORUMUZUN MAÇLARI

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

NELER ÖĞRENDİK?

1- Öncelikle Fm13'teki 2. kariyerimdi bu Eskişehirspor kariyeri. Geçmişteki seriler gibi tek taktik veya tek felsefe ile koca bir sezonun gitmeyeceğini gayet net bir şekilde anladım.
    2- Önceki serilerde duran toplar (özellikle kornerler) bizim gol atmamız için bir nimetti. Şimdi ise tam bir kabus olmuş durumda. Antrenmanlar ile buna çare bulmak gerekiyor. Sezon hazır bitmişken bu tür hengamelere karşı önlem almaya bakıcaz.
    3-Maç motorunu çok saçma buldum.
    4-Oyuncular topa müdahale etmekten aciz kalıyor çoğu zaman, çok sinir bozucu bir durum...
    5-Oyun içerisindeki bazı hatalar ( kalecinin kısa düşen degajları vb.) hep benim aleyhime oldu, oyunun oyunculara (bizlere) karşı bir garezi mi var yoksa oyunu iyice zorlaştırmak için böyle saçma bir yol haritası mı izlemişler çözemedim.
    6-Yüksek teknikli fakat bir o kadar kötü kondisyonlu oyuncuların son yarım saat içerisinde ne kadar etkili olabileceğini gördük. Gerçek yaşantıda böyleydi zaten evet kabul fakat önceki serilerde bu kadar belirgin bir özellik değildi.

Sezon yeni bitti, ilerleyen zamanlarda takım içi stratejilerden, oluşturacağım yeni taktikten ve olursa yeni transferlerimden bahsedeceğim. Öncelikle burda sizinle fikir alış-verişi içersinde bulunup daha sonra karar vereceğim. Saygılarımla
    Last edited by webcagri : 29.Temmuz.2013 at 15:14

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Çok kötü bir sezon geçirmişiz

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Çok iyi bir sezon geçmemiş fakat 2.sezonda yönetim bütçe verirse işler değişecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

avrupaya gidebiliyor muyuz ? yani tr kupası ne durumda ?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    avrupaya gidebiliyor muyuz ? yani tr kupası ne durumda ?
    Türkiye Kupasını Fenerbahçe aldı, Galatasaray'ı 4-0 gibi iyi bir skorla mağlup ederek. Avrupa Ligine katılıyoruz bu yıl da, fakat bayağı bir ön eleme oynayacağız

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Çok iyi bir sezon geçmemiş fakat 2.sezonda yönetim bütçe verirse işler değişecektir diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Çok kötü bir sezon geçirmişiz
    Oyuna alışma süreci diyelim biz buna. Kendi açımdan baktığım zaman çok da kötü olmadığını düşünüyorum. Fakat daha iyisi olamaz mıydı? Kesinlikle olabilirdi. Olmamasının sebebi de benim oyuna tam anlamıyla alışamamış olmam

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post

Oyuna alışma süreci diyelim biz buna. Kendi açımdan baktığım zaman çok da kötü olmadığını düşünüyorum. Fakat daha iyisi olamaz mıydı? Kesinlikle olabilirdi. Olmamasının sebebi de benim oyuna tam anlamıyla alışamamış olmam
    Bence tek taktik denemelisin hangisinde iyi verim alıyorsan ona devam et ben fb kariyerimde 4-2-3-1 oynuordum az gol atyordum fakat 4-2-2-2 geçince 3-4 arası atmaya başladım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bence tek taktik denemelisin hangisinde iyi verim alıyorsan ona devam et ben fb kariyerimde 4-2-3-1 oynuordum az gol atyordum fakat 4-2-2-2 geçince 3-4 arası atmaya başladım
    Geçtiğimiz seride Galatasaray'ı yönetiyordum, 4-2-2-2 taktiği ile. Fakat o taktiği kullanabilmek için ortasahada en azından bir tane savaşçı orta saha lazım, kafa vuruşu ve top kapması yüksek olan. Diğeri ise geriye dönük ortasaha oyuncusu olması lazım, pas özelliği yüksek olan. Şuanki kadromda savaşçı ortasaha oyuncusu yok, pas dağıtabilen oyuncu konusunda ise sıkıntım yok. Daniel Carvalho var (mc oynar yine) Mehmet Güven var. Bu ikisi güzel besleyebilir ama orta saha ile defans arasında boş kalan bölgeyi savunacak adam kalmıyor Dolayısıyla anadolu takımları ile bu bahsettiğin taktiği uygularsam, her maç 2-3 tane atarım ama 4-5 tane de yerim gibime geliyor 4-2-3-1 şuan için ideal gibi duruyor fakat her an 4-1-2-2-1'e geçebilirim. Artık Amc etkisi kalmadı günümüz futbolunda. Oyun ileride değil, geride kurulmaya başlandı. Dmc rolüne çok etkili birini almam lazım ''Kara'' tarzında

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Doğru diyorsun kara tarzındada bulursun

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Doğru diyorsun kara tarzındada bulursun
    1,5 m € bütçe var, var mı önerebileceğin kimse?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ESKİŞEHİRSPOR KADROSUNU GENİŞLETME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmayı başaran, Türkiye Kupasıda Yarı Final yüzü gören ve ligi 5.sırada bitiren Eskişehirspor, vites yükseltti. Yeni sezon öncesi geniş bir kadro kurmayı amaçlayan teknik ekip, bu amaçlar doğrultusunda geçen yıl kiralık olarak forma giyen Aydın Yılmaz,Okan Derici ve Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Muhammed Demirci'yi bonservis bedeli ödemeksizin kadrosuna kattı. Taraftarların yoğun istekleri üzerine Mozambik'li Simao ile 40.000€ bonservis bedeli ve kendisine yıllık maaş 875.000€ karşılığında anlaşan Eskişehirspor transfer dönemine hızlı bir giriş yaptı.

AYDIN YILMAZ

Geçtiğimiz yılın verileri : 12 Maç 0 Gol 1 Asist, Ort.Puan :6.85

OKAN DERİCİ

Geçtiğimiz yılın verileri 14 Maç 0 Gol 0 Asist Ort.Puan:6.96

MUHAMMED DEMİRCİ

Geçtiğimiz yılın verileri A Takım ile maça çıkmamış

SIMAO MATE JUNIOUR

Geçtiğimiz yılın verileri 15 Maç 3 Gol 6 Asist Ort.Puan:6.75

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler rotasyon için ideal.Aradığın defansif orta sahayı da bulmuşsun sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler rotasyon için ideal.Aradığın defansif orta sahayı da bulmuşsun sanırım
    Evet, çok dolaştım fakat bundan iyisini bulamadım. Maliyeti de düşük üstelik

Yeni Sezon Sistemimiz

İç Saha ve Favori Olduğumuz Dış Saha Maçları İçin

Favori Olmadığımız Karşılaşmalar İçin

-Favori olmasak dahi, orta sahamızı kalabalık tutarak yoğun pres ile rakibin oyununu bozup hızlı hücumlarla atağa en iyi kalkılan taktik olarak düşünüyorum 4-1-2-2-1 taktiğini. Bu sebepten dolayı yedek taktik olarak bunu belirledim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar, iki taktikle de oynadım ikiside güzel taktikler. Birde ilk taktikteteki PS ve OOS yi kanatlara alarak yeni bir taktik deneyebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Başarılar, iki taktikle de oynadım ikiside güzel taktikler. Birde ilk taktikteteki PS ve OOS yi kanatlara alarak yeni bir taktik deneyebilirsin.
    O taktiği geçen yıl içerisinde denedim. 4-2-2-2 görünümünde 4-2-4 O taktiği Es-Es'te uygulayabilmem için şampiyonluk için ciddi aday olmam gerekiyor. Yoksa perişan ediyorlar, orta saha bomboş kalıyor. 2 kişi taşıyamıyor malesef

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

5-3-2 taktiği güzelmiş.Umarım işine yarar ve başarı gelir bu sezon.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    O taktiği geçen yıl içerisinde denedim. 4-2-2-2 görünümünde 4-2-4 O taktiği Es-Es'te uygulayabilmem için şampiyonluk için ciddi aday olmam gerekiyor. Yoksa perişan ediyorlar, orta saha bomboş kalıyor. 2 kişi taşıyamıyor malesef
    Ben Eskişehirspor u yönetirken kullanmıştım. Ofansif Sol için Lucas Mugni(2.sezondan sonra bonservissiz almıştım, erken imzalatarak) ve Özgür Çek , Ofansif Sağ için Mehmet Topuz(Bonservissiz almıştım) ve Erkan Zengin dönüşümlü olarak iyi işler yapıyorlardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ben Eskişehirspor u yönetirken kullanmıştım. Ofansif Sol için Lucas Mugni(2.sezondan sonra bonservissiz almıştım, erken imzalatarak) ve Özgür Çek , Ofansif Sağ için Mehmet Topuz(Bonservissiz almıştım) ve Erkan Zengin dönüşümlü olarak iyi işler yapıyorlardı.
    Taktiği yanlış algılamışım ben. 4-2-4 olmuyormuş yahu o ah bu yaz okulu mahvetti beni,algı diye birşey kalmadı dediğini şimdi anladım. Hazır sezon başıyken empoze edeyim takıma,deneyelim bakalım, göze hoş geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ESKİŞEHİRDE BİR TRANSFER DAHA

Bu kez transfer için Brezilya'ya kadar uzanan teknik ekip, Coritiba'nın 21'lik forveti Arthur (soldaki) ile sözleşme imzaladı. Anlaşma Ocak ayından itibaren geçerli olup 4 yıllık bir zaman zarfını kapsamaktadır. Bonservis bedeli ödenmeyecektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bahsettiğim taktik bu, stili istersen akıcı olarakta ayarlayabilirsin. Stratejiyi ise istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ayrıca üstün olduğun bir maçta stoperlerden birini çıkarıp yerine forvet koyabilirsin böylece defansta boş yere kalabalık olmaz. Eskişehirspor la ilgili herhangi bir sorun olursa, ilgiyle cevaplarım. Tuttuğum takım olduğu için özel bir ilgim var.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bahsettiğim taktik bu, stili istersen akıcı olarakta ayarlayabilirsin. Stratejiyi ise istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ayrıca üstün olduğun bir maçta stoperlerden birini çıkarıp yerine forvet koyabilirsin böylece defansta boş yere kalabalık olmaz. Eskişehirspor la ilgili herhangi bir sorun olursa, ilgiyle cevaplarım. Tuttuğum takım olduğu için özel bir ilgim var.

steam'den ekledim seni dostum ben az önce

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

ESKİŞEHİRSPOR BOMBAYI PATLATTI !

Uzun zamandır orta sahanın merkezine oyunu okuyabilecek bir oyuncu arayan Eskişehirspor teknik ekibi, aradığı cevheri Almanya'da buldu. Henüz 21 yaşında olan Dejan Janjatovic, 1,500,000 € karşılığında Eskişehirspor'da. Kendisine üstün başarılar dileriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

SON DAKİKA !
    -Servet Çetin 1,100,000 € bedelle Bochum'a, Rodrigo Tello 250.000 € bedelle Manisaspor'a satılmışlardır.
    -Mustafa Pektemek 1 yıllığına daha kiralanmıştır.
    -Gökhan Zan, bonservis bedeli ödenmeden kadromuza dahil olmuştur.

Kamuoyuna sunarız.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tüm dünyaya 3 stoper akımı getirdim. Resmen devrimciyim

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Stoper benim,takım benim Bu oyun, 3 stoper istiyor abi başka yolu yok yani bu işin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ben patent göremiyorum ortada

Bu arada webcagri kabul ettim steam teklifini.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben patent göremiyorum ortada
    Patentini alsak devrimci olamazdık Entel dantel değil halk adamıyız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara