1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Titanların Savaşı [ 1.Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Beyler beni istedide gitmedim
    takımda 4 tane kondisyon antrenörü, 7 tane fizyoterapist var. Ne yapacaksa o kadar adamı boş yere maaş. Sen bana lazımsın yeni bir maceraya başlıyoruz. Konuyu gönderdim onay bekliyor...

Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasın Benden demesi Finneyi alacak takıma...

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by RodiMood View Post

takımda 4 tane kondisyon antrenörü, 7 tane fizyoterapist var. Ne yapacaksa o kadar adamı boş yere maaş. Sen bana lazımsın yeni bir maceraya başlıyoruz. Konuyu gönderdim onay bekliyor...

Bu arada eski öğrencim dediği Finne olmasın Benden demesi Finneyi alacak takıma...
    Ben genç 19 yaşında Brezilyalı , u19'da En iyi fubolcu ödülünü alan biri olarak istedi ama yüz bile vermedim.Senin kariyerde artık başka bir adama bürüncem demekki

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Ben genç 19 yaşında Brezilyalı , u19'da En iyi fubolcu ödülünü alan biri olarak istedi ama yüz bile vermedim.Senin kariyerde artık başka bir adama bürüncem demekki
    bilemiyorum artık, asistan mı olur, antrenör mü olur Bu arada yeni kariyerle ilgili ilk defa ipucu veriyorum. Bu rollere bürünmek için etek giymen gerekebilir erkek olarak Neyse Juan'ın konusunu kirletmeyelim, benim konu onaylandığında görüşürüz...

Mesaj Yetkileri