1 ile 30 arası toplam 204 sonuç

Konu: Kabus Geri Döndü / İBB [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

harbi finne yi juan diaz parlattı ya şimdi herkes bu adamı alıyo gelirse iyi takviye olur finne

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    harbi finne yi juan diaz parlattı ya şimdi herkes bu adamı alıyo gelirse iyi takviye olur finne
    Geldi bile hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    Zamanında Finne Finne Finne diye yırtındım nihayet kıymete bindi (: Aslında millet parasızlktan alıyor oysa adamda kisenin görmediği daha dogrusu gördüğü ama farketmedigi bir olay var..çift ayağıda kuvvetli..bazı oyuncularım mesela palacedeki gabbiadini sassa maupay deli oyunculardı ama tek ayaklı rakip zayıf ayağına zorlayınca etkisiz oluyor gelde Finneyi zorla

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Zamanında Finne Finne Finne diye yırtındım nihayet kıymete bindi (: Aslında millet parasızlktan alıyor oysa adamda kisenin görmediği daha dogrusu gördüğü ama farketmedigi bir olay var..çift ayağıda kuvvetli..bazı oyuncularım mesela palacedeki gabbiadini sassa maupay deli oyunculardı ama tek ayaklı rakip zayıf ayağına zorlayınca etkisiz oluyor gelde Finneyi zorla
    Evet ben de parasızlıktan aldım şuanda ama gayet iyi bir oyuncu aslında tam bir fırsatçı.Umarım bu kariyerde as oynatınca bekleneni verir.

Mesaj Yetkileri