Sayfa 54 / 61 İlkİlk ... 4445253545556 ... SonSon
1,591 ile 1,620 arası toplam 1807 sonuç

Konu: TBL Transfer Dosyası

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Kesinlikle değil.Fenerbahçe diyenlere neden laf söylenmiyor peki ? O zaman herkes Fenerbahçe Ülker demeli.Ben belki Eski ülkerspor taraftarıyım nereden bileceksin ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Kesinlikle değil.Fenerbahçe diyenlere neden laf söylenmiyor peki ? O zaman herkes Fenerbahçe Ülker demeli.Ben belki Eski ülkerspor taraftarıyım nereden bileceksin ?
    Çünkü takımı destekleyen Fenerbahçe taraftarı Ülkerspor'lular gelmiyor maça.Zaten senin amacın ülkerspor şöyle GALATASARAY böyle demenden belli yani hala büyük kücük harf farkıyla birini asagıladıgını sanıyorsun yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kadar basit bir şeyi tartışıyorsunuz ki hani ben neyi tartışıyorum diye sorsanız kendinize farkına varacaksınız.

Umarım Teodosic gelir, Geldikten sonra ne yapacağını hep beraber görürüz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

açıkçası sana katılmıyorum.Hala Ülkerspor taraftarları maça geliyor , takımı destekliyorlar.Ki destekleyenin olmaması diğer takımların diyemeyeceğini anlamına gelmez.Zaten bu sponsorluk değil takım birleşmesi.nasıl sadece fenerbahçe deniliyorsa , ülkerspor da denilebilmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum,Düdüklütencerespor deseler bile yine arma aynı kalıyor yine adı aynı kalıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

F.Bahçe yıldızlara imzayı attırdı
    29 Temmuz 2013 18:31 NTVSpor.net

Fenerbahçe Ülker'in 3 yeni transferi Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza, Ülker Sports Arena'da düzenlenen imza töreninin ardından kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.

KLEIZA "BAŞARININ OLDUĞU YERDE OLMAK İSTEDİM
    Litvanyalı oyuncu Linas Kleiza, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğini anlatarak, "Başarının olduğu yerde olmak istedim ve burayı seçtim. Bunun olacağına inanıyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyon, Avrupa Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takımız. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. İstanbul çok büyük bir şehir, kulüp de tarihi olduğu için böyle bir seçim yaptım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülker'e gelirken NBA'de oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun fikrini alıp almadığıyle ilgili bir soru üzerine Kleiza, "Hidayet arkadaşım ama çok hızlı bir karar vermek zorundaydım. 10 dakika içinde bu kararı verdim. O yüzden kimseden fikir alma şansım olmadı" dedi.

BJELICA: OBRADOVİC'TEN TEKLİF GELİNCE DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM
    Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Ülker'e gelerek hayatının en önemli kararlarından birini aldığı kaydederek, "Bu büyük camianın ve taraftarın sahip olduğu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Obradovic gibi bir hocadan teklif gelince kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor. Caja Laboral'da sezon bittiğinde NBA'ye gitmeyi düşünüyordum ama Obradovic'ten teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.

ZORIC: BÜTÜN KUPALARI ALMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ
    Hırvat oyuncu Luka Zoric ise Avrupa Ligi'nde bir çok takımdan teklif almasına rağmen başında Zeljko Obradovic olduğu için Fenerbahce Ülker'i tercih ettiğini belirterek, "Obradovic'in olduğu yerde olmak istedim. Yeni bir takım olduğumuz için biraz zamana ihtiyacımız var ama bütün kupaları almak için savaşacağız" şeklinde görüş belirtti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

açıkçası sana katılmıyorum.Hala Ülkerspor taraftarları maça geliyor , takımı destekliyorlar.Ki destekleyenin olmaması diğer takımların diyemeyeceğini anlamına gelmez.Zaten bu sponsorluk değil takım birleşmesi.nasıl sadece fenerbahçe deniliyorsa , ülkerspor da denilebilmeli.
    Bu tarz göndermeleri yapmaktaki amacının ne olduğunu az çok herkes tahmin edebiliyor, bu tarz sürtüşmeler kışkırtmaların forumda hala olduğunu görmek üzücü.

Oyuncuların isimleri benim için bu saatten sonra fazla önemli değil, takımın başında Obradovic varken eldeki takımın kalitesi nasıl olursa olsun başarısız olmak zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teodosic üst düzey oyuncudur ama son 2 sezonda kaybettikleriyle Loser oğlu Loser olmuştur, itibarını geri kazanabilir ancak şu an için Loser olarak görülmesinde abes bir şey yoktur. Ayrıca benim eleştirmek istediğim bir şey var. ABOOO acaba Teo Galatasaray'a gelseydi böyle konuşur muydun merak ediyorum. Tamam maşallahın var bilgilisin, belli yazdıklarından zaten ancak Fenerbahçe olunca tamamen çehren değişiyor. Hele birde yazdıklarına cevap veren biri Galatasaray'lıysa aman yarabbi yardırıyorsun resmen. Fanatizmin dozunu biraz kaçırıyorsun gibi geliyor bana. Ayrıca durum böyle olunca üslubunda gereksiz yere sertleşiyor. Sana öyle gelmiyor olabilir ama kurduğun bazı cümlelerin yapısı gerçekten insanı rahatsız ediyor. Bu benim nacizane düşüncem tabii sadece uzun zamandır dikkatimi çektiği için yazmak istedim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ spy

fenerbahceliyim, ben bile yazmak mecburiyetinde hissettim konuya iliskin. doz kaciyor bazan, haklisin (:

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Teo müthiş yeteneklidir kimse buna birşey demiyor zaten. Ancak bu üzerinde LOSER etiketi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bu arada kendi çapında LOSER tanımı yapanlar, tanım yazanlar olmuş. Nasıl bu kadar emin şekilde tanımlayabiliyorsunuz aklım almıyor.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    F.Bahçe yıldızlara imzayı attırdı
    29 Temmuz 2013 18:31 NTVSpor.net

Fenerbahçe Ülker'in 3 yeni transferi Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza, Ülker Sports Arena'da düzenlenen imza töreninin ardından kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.

KLEIZA "BAŞARININ OLDUĞU YERDE OLMAK İSTEDİM
    Litvanyalı oyuncu Linas Kleiza, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğini anlatarak, "Başarının olduğu yerde olmak istedim ve burayı seçtim. Bunun olacağına inanıyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyon, Avrupa Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takımız. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. İstanbul çok büyük bir şehir, kulüp de tarihi olduğu için böyle bir seçim yaptım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülker'e gelirken NBA'de oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun fikrini alıp almadığıyle ilgili bir soru üzerine Kleiza, "Hidayet arkadaşım ama çok hızlı bir karar vermek zorundaydım. 10 dakika içinde bu kararı verdim. O yüzden kimseden fikir alma şansım olmadı" dedi.

BJELICA: OBRADOVİC'TEN TEKLİF GELİNCE DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM
    Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Ülker'e gelerek hayatının en önemli kararlarından birini aldığı kaydederek, "Bu büyük camianın ve taraftarın sahip olduğu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Obradovic gibi bir hocadan teklif gelince kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor. Caja Laboral'da sezon bittiğinde NBA'ye gitmeyi düşünüyordum ama Obradovic'ten teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.

ZORIC: BÜTÜN KUPALARI ALMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ
    Hırvat oyuncu Luka Zoric ise Avrupa Ligi'nde bir çok takımdan teklif almasına rağmen başında Zeljko Obradovic olduğu için Fenerbahce Ülker'i tercih ettiğini belirterek, "Obradovic'in olduğu yerde olmak istedim. Yeni bir takım olduğumuz için biraz zamana ihtiyacımız var ama bütün kupaları almak için savaşacağız" şeklinde görüş belirtti.

O bu değilde şu çubuklu forma futbol takımınınkine 10 basar yahu. Keşke şunu futbol takımınada yapsalardı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hep futbol formasi ile basket macina gittik. bu sezon da basket formasi alir futbol macina gideriz. a.kigiliya da guzel bir cevap olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen, hem formamızı almış oluruz hem güzel bir cevap vermiş oluruz

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Bu tarz göndermeleri yapmaktaki amacının ne olduğunu az çok herkes tahmin edebiliyor, bu tarz sürtüşmeler kışkırtmaların forumda hala olduğunu görmek üzücü.

Oyuncuların isimleri benim için bu saatten sonra fazla önemli değil, takımın başında Obradovic varken eldeki takımın kalitesi nasıl olursa olsun başarısız olmak zor.
    bir kışkırtma yok.burada düşüncelerimizi paylaşmayacaksak bu konu neden var ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bir kışkırtma yok.burada düşüncelerimizi paylaşmayacaksak bu konu neden var ?
    Kışkırtma amacın olmayabilir, ama söylediğin şeyi kışkırtıcı bulduğumu söylüyorum. Aynı birleşme Galatasaray'la Ülkerspor arasında olsaydı Galatasaray yerine Ülkerspor'u kullanacağını düşünmüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Kışkırtma amacın olmayabilir, ama söylediğin şeyi kışkırtıcı bulduğumu söylüyorum. Aynı birleşme Galatasaray'la Ülkerspor arasında olsaydı Galatasaray yerine Ülkerspor'u kullanacağını düşünmüyorum.
    Ben tabi ki ülkerspor demezdim öyle bir durum olsa.Ancak diğer takım taraftarlarının demesini de bu kadar garip karşılamazdım.

Neyse bu son yorumum isteyen istediği anlamı çıkarsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Takımın adı Fenerbahçe Ülker, Ülkerspor diye bir tabir olamaz. Herkes kafasına estiğince birşeyler söylerse işin içinden çıkamayız. Şuanda Fenerbahçe Ülker'de ekonomisi, kadrosu ve tüm herşeyiyle Fenerbahçespor kulübü tarafından yönetilmekte. Durup dururken Ülkerspor diye bir tabir kullanılırsa herkes tahrik olur. Niye, çünkü Fenerbahçe'nin başarısına transferlerine gölge düşürmek ve zaten Ülkerspor sayesinde oldu demek için. Saf ayağına yatıpta yok canım bu amaçla denmiyor ben eskiden taraftarıydım ondan söylemek istiyorum diye bir cevap geleceksede, ya öyle ya böyle yine Fenerbahçe Ülker denmelidir. Çünkü artık resmi olarak eskiden taraftarı olduğunuz Ülkerspor diye bir takım yok. Yıllar oldu kurtulamadınız şu takıntıdan.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Gelsin gelmesin önemi yok. Calderon gelse Diamantidis gelse Spanoulis gelse yine farketmez.
    Cunku biliyorsun FB teodosic'i aldığı zaman lig bitiyor. Direkt kupa törenine geçilecek.
    Tek futbolda değil basketbolda da aynı bu sarı-lacivert arkadaşlar. Sezon başlamadan şampiyon olmuşlar yine.

FB süper transferler yaptı özellikle bjelica dış şutlarını çok beğendiğim bir oyuncu koç da harika eğer Teodosic de gelirse Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olacaklar fakat basketbol da futbol gibi takım sporu. Ne kadar takım oldugunuz ne kadar kardeş oldugunuz egolarınızdan ne kadar kurtuldugunuz arkadaşlarınıza ne kadar yardım ettiğiniz önemli. Gs olarak belki transfer şampiyonu olamayacagız bu sene ama ben iyi bir takım olabilecegimizi düşünüyorum.
    Bu sene yükselenlerden Trabzon ve Uşak da sağlam adımlar atıyor bu sene lig Avrupa'nın en iyi ligi olacak gibi duruyor.

Umarım taraftar olaylarıyla fazla mesgul olmaz ve çetin mucadeleci maçlar seyrederiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Teodosic de gelirse rakipsiziz bu sezon.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Gelsin gelmesin önemi yok. Calderon gelse Diamantidis gelse Spanoulis gelse yine farketmez.
    Cunku biliyorsun FB teodosic'i aldığı zaman lig bitiyor. Direkt kupa törenine geçilecek.
    Tek futbolda değil basketbolda da aynı bu sarı-lacivert arkadaşlar. Sezon başlamadan şampiyon olmuşlar yine.

FB süper transferler yaptı özellikle bjelica dış şutlarını çok beğendiğim bir oyuncu koç da harika eğer Teodosic de gelirse Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olacaklar fakat basketbol da futbol gibi takım sporu. Ne kadar takım oldugunuz ne kadar kardeş oldugunuz egolarınızdan ne kadar kurtuldugunuz arkadaşlarınıza ne kadar yardım ettiğiniz önemli. Gs olarak belki transfer şampiyonu olamayacagız bu sene ama ben iyi bir takım olabilecegimizi düşünüyorum.
    Bu sene yükselenlerden Trabzon ve Uşak da sağlam adımlar atıyor bu sene lig Avrupa'nın en iyi ligi olacak gibi duruyor.

Umarım taraftar olaylarıyla fazla mesgul olmaz ve çetin mucadeleci maçlar seyrederiz.

futbolda nasil terim faktoru varsa basketboldada ergin ataman faktoru vardir e geçen senede cok iyiydi fenerin kadrosu noldu ? hocalarida cok iyiydi ligi tamamliyamadan kovuldu o yuzden isimlere takilmamak lazim fazla...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

izzet icin banvitle de anlasma saglanmis. saglam bir kadro, cok iyi bir koc. fenerbahceU bu sezon cok olumlu isler yapiyor, karsiligini mutlaka alacaktir. sahsen bu sezon icin hic olmadigi kadar umutluyum. eurolige cok takiliyoruz son senelerde, ligi de ciddiye almak zorundayiz. ulke icindeki prestijimiz de onemli. ligdeki basari ve moral avrupaya da yansir zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CSKA,Teodosic'i bırakmaya yanaşmadığı için transfer gerçekleşmedi.Menajeride zaten Teodosic'in Fenerbahçe Ülker'e gelmesinin mümkün olmadığını söylemişti.

Neyse Teodosic gelmediğine göre demek ki ligde rekabet yaşanacak.Mazallah gelseydi diğer takımlar ligden çekilebilirdi.

Erceg hamlesi çok yerinde oldu.Hem hocayı tanıyor hemde lige yabancı değil.Ersin ve Arroyo gibi tanıdığı oyuncular var.Onun yumuşak bileğine ihtiyacımız var.Ergin Ataman maksimum seviyede yararlanıcaktır Erceg'ten.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tabii ki olay tek bir isimle bitmiyor, oyle olsaydi iverson ile bjk kupa birakmazdi. fenerde durum oyle degil, teo da gelseydi kadroyu taclandiracakti. arkadaslarin demek istedigi bu. nasil futbolda drogba etkisi yasandiysa gecen sezon, baskette de durum boyle. iyi oyuncular takimi favori yapar, bunu neden bu kadar buyuttugunuzu anlayamadim.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    tabii ki olay tek bir isimle bitmiyor, oyle olsaydi iverson ile bjk kupa birakmazdi. fenerde durum oyle degil, teo da gelseydi kadroyu taclandiracakti. arkadaslarin demek istedigi bu. nasil futbolda drogba etkisi yasandiysa gecen sezon, baskette de durum boyle. iyi oyuncular takimi favori yapar, bunu neden bu kadar buyuttugunuzu anlayamadim.

Ahanda bu yüzden
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Teosodic geldiği anda lig biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynı kişiler, benzer yorumlar. Hatta biraz daha iddialı. Sezon sonunu merakla bekliyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Zoran Erceg iyi transfer

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gecen sezonla bu sezonu karşılaştırmamak gerek. En başından Pianigiani ile Obradovic arasında dağlar kadar fark var. Teodosic gelir yada gelmez yerine başka biri alınır. Obradovic varken takıma güven sonsuz.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gecen sene yapilan yatirimla bu seneki arasinda cok fark var, surekli kiyas yapmaniz cok sacma. kariyeri sona ermis yabancilardan [bo haric (: ]kurulu bir takim vardi gecen sene. bu seneyse durum farkli, avrupanin en iyi en kariyerli koclarindan biri obradovic gelmis. lig standartlarinin uzerinde yabancilari kadrosuna katmis bir fenerbahceU var karsimizda. birakin da biraz iddiali olalim. ama ben lig bittiye giden bir yorumda bulunmam acikcasi, cok ornek var cevrede buna dair. ne olacagi belli olmaz. takim uyumu saglanirsa tutulamayan bir takim bizi bekliyor

galatasarayin da son yillarda basketbola yatirim yaparak ligimizdeki rekabeti arttirdigi ve citayi yukseltmemize yardimci oldugu icin mutesekkiriz diger yandan da.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

teodoisic yatti galiba bi gelisme yok gibi. sahsen gelmesini isterdim ligin kalitesi artardi.

Sayfa 54 / 61 İlkİlk ... 4445253545556 ... SonSon

Mesaj Yetkileri