Kesinlikle değil.Fenerbahçe diyenlere neden laf söylenmiyor peki ? O zaman herkes Fenerbahçe Ülker demeli.Ben belki Eski ülkerspor taraftarıyım nereden bileceksin ?
Kesinlikle değil.Fenerbahçe diyenlere neden laf söylenmiyor peki ? O zaman herkes Fenerbahçe Ülker demeli.Ben belki Eski ülkerspor taraftarıyım nereden bileceksin ?
O kadar basit bir şeyi tartışıyorsunuz ki hani ben neyi tartışıyorum diye sorsanız kendinize farkına varacaksınız.
Umarım Teodosic gelir, Geldikten sonra ne yapacağını hep beraber görürüz.
...
açıkçası sana katılmıyorum.Hala Ülkerspor taraftarları maça geliyor , takımı destekliyorlar.Ki destekleyenin olmaması diğer takımların diyemeyeceğini anlamına gelmez.Zaten bu sponsorluk değil takım birleşmesi.nasıl sadece fenerbahçe deniliyorsa , ülkerspor da denilebilmeli.
Neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum,Düdüklütencerespor deseler bile yine arma aynı kalıyor yine adı aynı kalıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
F.Bahçe yıldızlara imzayı attırdı
29 Temmuz 2013 18:31 NTVSpor.net
Fenerbahçe Ülker'in 3 yeni transferi Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza, Ülker Sports Arena'da düzenlenen imza töreninin ardından kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.
KLEIZA "BAŞARININ OLDUĞU YERDE OLMAK İSTEDİM
Litvanyalı oyuncu Linas Kleiza, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğini anlatarak, "Başarının olduğu yerde olmak istedim ve burayı seçtim. Bunun olacağına inanıyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyon, Avrupa Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takımız. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. İstanbul çok büyük bir şehir, kulüp de tarihi olduğu için böyle bir seçim yaptım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Ülker'e gelirken NBA'de oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun fikrini alıp almadığıyle ilgili bir soru üzerine Kleiza, "Hidayet arkadaşım ama çok hızlı bir karar vermek zorundaydım. 10 dakika içinde bu kararı verdim. O yüzden kimseden fikir alma şansım olmadı" dedi.
BJELICA: OBRADOVİC'TEN TEKLİF GELİNCE DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM
Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Ülker'e gelerek hayatının en önemli kararlarından birini aldığı kaydederek, "Bu büyük camianın ve taraftarın sahip olduğu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Obradovic gibi bir hocadan teklif gelince kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor. Caja Laboral'da sezon bittiğinde NBA'ye gitmeyi düşünüyordum ama Obradovic'ten teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.
ZORIC: BÜTÜN KUPALARI ALMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Hırvat oyuncu Luka Zoric ise Avrupa Ligi'nde bir çok takımdan teklif almasına rağmen başında Zeljko Obradovic olduğu için Fenerbahce Ülker'i tercih ettiğini belirterek, "Obradovic'in olduğu yerde olmak istedim. Yeni bir takım olduğumuz için biraz zamana ihtiyacımız var ama bütün kupaları almak için savaşacağız" şeklinde görüş belirtti.
Bu tarz göndermeleri yapmaktaki amacının ne olduğunu az çok herkes tahmin edebiliyor, bu tarz sürtüşmeler kışkırtmaların forumda hala olduğunu görmek üzücü.
Oyuncuların isimleri benim için bu saatten sonra fazla önemli değil, takımın başında Obradovic varken eldeki takımın kalitesi nasıl olursa olsun başarısız olmak zor.
Teodosic üst düzey oyuncudur ama son 2 sezonda kaybettikleriyle Loser oğlu Loser olmuştur, itibarını geri kazanabilir ancak şu an için Loser olarak görülmesinde abes bir şey yoktur. Ayrıca benim eleştirmek istediğim bir şey var. ABOOO acaba Teo Galatasaray'a gelseydi böyle konuşur muydun merak ediyorum. Tamam maşallahın var bilgilisin, belli yazdıklarından zaten ancak Fenerbahçe olunca tamamen çehren değişiyor. Hele birde yazdıklarına cevap veren biri Galatasaray'lıysa aman yarabbi yardırıyorsun resmen. Fanatizmin dozunu biraz kaçırıyorsun gibi geliyor bana. Ayrıca durum böyle olunca üslubunda gereksiz yere sertleşiyor. Sana öyle gelmiyor olabilir ama kurduğun bazı cümlelerin yapısı gerçekten insanı rahatsız ediyor. Bu benim nacizane düşüncem tabii sadece uzun zamandır dikkatimi çektiği için yazmak istedim.
Screw you guys, I'm goin' home
@ spy
fenerbahceliyim, ben bile yazmak mecburiyetinde hissettim konuya iliskin. doz kaciyor bazan, haklisin (:
Teo müthiş yeteneklidir kimse buna birşey demiyor zaten. Ancak bu üzerinde LOSER etiketi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bu arada kendi çapında LOSER tanımı yapanlar, tanım yazanlar olmuş. Nasıl bu kadar emin şekilde tanımlayabiliyorsunuz aklım almıyor.
Football is simple,but Football Manager is not
hep futbol formasi ile basket macina gittik. bu sezon da basket formasi alir futbol macina gideriz.a.kigiliya da guzel bir cevap olur
![]()
Aynen, hem formamızı almış oluruz hem güzel bir cevap vermiş oluruz![]()
Takımın adı Fenerbahçe Ülker, Ülkerspor diye bir tabir olamaz. Herkes kafasına estiğince birşeyler söylerse işin içinden çıkamayız. Şuanda Fenerbahçe Ülker'de ekonomisi, kadrosu ve tüm herşeyiyle Fenerbahçespor kulübü tarafından yönetilmekte. Durup dururken Ülkerspor diye bir tabir kullanılırsa herkes tahrik olur. Niye, çünkü Fenerbahçe'nin başarısına transferlerine gölge düşürmek ve zaten Ülkerspor sayesinde oldu demek için. Saf ayağına yatıpta yok canım bu amaçla denmiyor ben eskiden taraftarıydım ondan söylemek istiyorum diye bir cevap geleceksede, ya öyle ya böyle yine Fenerbahçe Ülker denmelidir. Çünkü artık resmi olarak eskiden taraftarı olduğunuz Ülkerspor diye bir takım yok. Yıllar oldu kurtulamadınız şu takıntıdan.
Zoran Erceg Galatasaray'da
http://www.galatasaray.org/basketbol...aber/17555.php
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gelsin gelmesin önemi yok. Calderon gelse Diamantidis gelse Spanoulis gelse yine farketmez.
Cunku biliyorsun FB teodosic'i aldığı zaman lig bitiyor. Direkt kupa törenine geçilecek.
Tek futbolda değil basketbolda da aynı bu sarı-lacivert arkadaşlar. Sezon başlamadan şampiyon olmuşlar yine.
FB süper transferler yaptı özellikle bjelica dış şutlarını çok beğendiğim bir oyuncu koç da harika eğer Teodosic de gelirse Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olacaklar fakat basketbol da futbol gibi takım sporu. Ne kadar takım oldugunuz ne kadar kardeş oldugunuz egolarınızdan ne kadar kurtuldugunuz arkadaşlarınıza ne kadar yardım ettiğiniz önemli. Gs olarak belki transfer şampiyonu olamayacagız bu sene ama ben iyi bir takım olabilecegimizi düşünüyorum.
Bu sene yükselenlerden Trabzon ve Uşak da sağlam adımlar atıyor bu sene lig Avrupa'nın en iyi ligi olacak gibi duruyor.
Umarım taraftar olaylarıyla fazla mesgul olmaz ve çetin mucadeleci maçlar seyrederiz.
Teodosic de gelirse rakipsiziz bu sezon.
izzet icin banvitle de anlasma saglanmis. saglam bir kadro, cok iyi bir koc. fenerbahceU bu sezon cok olumlu isler yapiyor, karsiligini mutlaka alacaktir. sahsen bu sezon icin hic olmadigi kadar umutluyum. eurolige cok takiliyoruz son senelerde, ligi de ciddiye almak zorundayiz. ulke icindeki prestijimiz de onemli. ligdeki basari ve moral avrupaya da yansir zaten.
CSKA,Teodosic'i bırakmaya yanaşmadığı için transfer gerçekleşmedi.Menajeride zaten Teodosic'in Fenerbahçe Ülker'e gelmesinin mümkün olmadığını söylemişti.
Neyse Teodosic gelmediğine göre demek ki ligde rekabet yaşanacak.Mazallah gelseydi diğer takımlar ligden çekilebilirdi.
Erceg hamlesi çok yerinde oldu.Hem hocayı tanıyor hemde lige yabancı değil.Ersin ve Arroyo gibi tanıdığı oyuncular var.Onun yumuşak bileğine ihtiyacımız var.Ergin Ataman maksimum seviyede yararlanıcaktır Erceg'ten.
tabii ki olay tek bir isimle bitmiyor, oyle olsaydi iverson ile bjk kupa birakmazdi. fenerde durum oyle degil, teo da gelseydi kadroyu taclandiracakti. arkadaslarin demek istedigi bu. nasil futbolda drogba etkisi yasandiysa gecen sezon, baskette de durum boyle. iyi oyuncular takimi favori yapar, bunu neden bu kadar buyuttugunuzu anlayamadim.
Aynı kişiler, benzer yorumlar. Hatta biraz daha iddialı. Sezon sonunu merakla bekliyorum..
Zoran Erceg iyi transfer
Gecen sezonla bu sezonu karşılaştırmamak gerek. En başından Pianigiani ile Obradovic arasında dağlar kadar fark var. Teodosic gelir yada gelmez yerine başka biri alınır. Obradovic varken takıma güven sonsuz.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
gecen sene yapilan yatirimla bu seneki arasinda cok fark var, surekli kiyas yapmaniz cok sacma. kariyeri sona ermis yabancilardan [bo haric (: ]kurulu bir takim vardi gecen sene. bu seneyse durum farkli, avrupanin en iyi en kariyerli koclarindan biri obradovic gelmis. lig standartlarinin uzerinde yabancilari kadrosuna katmis bir fenerbahceU var karsimizda. birakin da biraz iddiali olalim. ama ben lig bittiye giden bir yorumda bulunmam acikcasi, cok ornek var cevrede buna dair. ne olacagi belli olmaz. takim uyumu saglanirsa tutulamayan bir takim bizi bekliyor
galatasarayin da son yillarda basketbola yatirim yaparak ligimizdeki rekabeti arttirdigi ve citayi yukseltmemize yardimci oldugu icin mutesekkiriz diger yandan da.
teodoisic yatti galiba bi gelisme yok gibi. sahsen gelmesini isterdim ligin kalitesi artardi.