Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: FC Midtjylland|Hedef Büyük Sende Gel Görük !

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Dostum ilgi olayını söyliyim sana,bende çok kariyer açtım.Sunumum kötü oldu,Grafik koymadım vs vs .Millet artık sade kariyerden yana değil.Burada ilgi ilgi diye söyleneceğine git birazcık grafik çalış bir iki çalışma ile takipci arttırabilirsin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Dostum ilgi olayını söyliyim sana,bende çok kariyer açtım.Sunumum kötü oldu,Grafik koymadım vs vs .Millet artık sade kariyerden yana değil.Burada ilgi ilgi diye söyleneceğine git birazcık grafik çalış bir iki çalışma ile takipci arttırabilirsin
    Arkadaş ilgi ilgi diye çok sıktı milleti o da yan etki ilk kariyerindede böle yaptı gene aynısını yapıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Herkes iyi grafik yapmak zorunda değil ama biraz daha özel olabilir bence.Direk foto çekip resimleri atıyorsun.Emeğe saygı denir ama buna emek denirse ???

İlgi istiyorsun hoş ama ilgi ha deyince olan bir şey değil ki bkz: @19karabulut07 adam kariyerde maç izletti sen bu adamla aynı ilgiyi haketmiyorsun sende bişeyler yap yeniliklere açık ol bende kendimce bi kaç grafik yapıyorum isteyen bakıyor istemeyen bakmıyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tamam gençler çok yüklenmeyin adama, ama ilgi olması için konunun albenisi olması lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Arkadaş ilgi ilgi diye çok sıktı milleti o da yan etki ilk kariyerindede böle yaptı gene aynısını yapıyor
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Herkes iyi grafik yapmak zorunda değil ama biraz daha özel olabilir bence.Direk foto çekip resimleri atıyorsun.Emeğe saygı denir ama buna emek denirse ???
    Öyle tabi grafik şart değil,en kötü sallamasyon hikaye de olabilir.Becerebilsem ben öttürürümde

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri