Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Salzburg kazanır

5 15.15%
  • Berabere biter

13 39.39%
  • Fenerbahçe kazanır

15 45.45%
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Salzburg - Fenerbahçe | ŞL 3. Eleme Turu 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

baslamis millet yine... utanmasaniz fener elenir bu turda diyeceksiniz yok karsidaki takimda takim olsa... biraz objektif yorum yapin su fanatikligi bi kenara birakin..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    baslamis millet yine... utanmasaniz fener elenir bu turda diyeceksiniz yok karsidaki takimda takim olsa... biraz objektif yorum yapin su fanatikligi bi kenara birakin..
    Bence fazla agresif bir yorum olmuş. Geçen sezon Spartak Moskova'ya, ondan önce Young Boys'a elenen bir Fenerbahçe var sonuçta. Geçen senekiyle karşılaştırdığımızda kadro kalitesi bakımından çok fark olduğunu söylemek bence zor. Kaldı ki Fenerbahçe bence kendi sahasında zorlanmadan eler Salzburg'u, sadece deplasman maçının berabere biteceğini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bence fazla agresif bir yorum olmuş. Geçen sezon Spartak Moskova'ya, ondan önce Young Boys'a elenen bir Fenerbahçe var sonuçta. Geçen senekiyle karşılaştırdığımızda kadro kalitesi bakımından çok fark olduğunu söylemek bence zor. Kaldı ki Fenerbahçe bence kendi sahasında zorlanmadan eler Salzburg'u, sadece deplasman maçının berabere biteceğini düşünüyorum.
    Young Boys neysede Spartak Moskova'nin kalitesi belli Salzburg ile ayni seviyede mi? Kadro kalitesinde nasil fark yok anlamadim sol bek ile defansin göbegine takviye yapildi orta sahaya takviye yapildi ayrica Emre ile Webo da gecen sene yoktu bu karoda hatirlatirim. Salzburg ne Moskova nede Young Boys ile ayni seviyede.. adamlar bildigin köy takimi.

Mesaj Yetkileri