Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 43 arası toplam 43 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Bu Kez Avrupanın (1)İncisi Olmaya Geliyor | 1.Sezon

Ben sana diyim de kendine fazla güveniyosun sonra yıkılabilirsin grubunda ki herkes dişli ve güçlü CSKA yı hafife alma !

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    ilk kariyerinde marsilyaya iki kez yenildiğini hatırlatmak istiyorum
    Git bi daha oku o zaman ve Milana nasıl koydugumu hatırla !!!

Quote Originally Posted by Hypnos07 View Post
    Ben sana diyim de kendine fazla güveniyosun sonra yıkılabilirsin grubunda ki herkes dişli ve güçlü CSKA yı hafife alma !
    Kimseyi küçümsemiyorum ama kendimi de küçümsemiyorum

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Milanı içerde ve dışarda çok rahat geçeceğimi düşünüyorum CSKA en zayıf rakip tek PSG zorlar diye düşünüyorum ben
    Bu yoruma katılıyorum , ayrıca grubun mutlak favorisi Dortmund

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Hocam Resim Konusunda Picassa'yı Öneririm Sana Kesme İşinde Biraz Sapıtmışın Özür Dilerim ama Tam resim Boyutunda Biraz Sıkıntı Oluyor

Dortmund İle Başarılar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bu yoruma katılıyorum , ayrıca grubun mutlak favorisi Dortmund
    Eyvallah sagol

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Hocam Resim Konusunda Picassa'yı Öneririm Sana Kesme İşinde Biraz Sapıtmışın Özür Dilerim ama Tam resim Boyutunda Biraz Sıkıntı Oluyor

Dortmund İle Başarılar
    askjdsad Sonuna kadar haklısın program var aslında dosyalarından biri zarar görmüş heralde açılmadı o an kırpamadım ben de paintten kestim kusura bakmayın Teşekkürler

3.HAFTA

1.MAÇ

4.HAFTA

5.HAFTA

Sonuçlar şu an pek iç açıcı değil ama oynadığımız oyun kesinlikle istediğim gibi. İstatistiklere aldanmayın sakın. Rakibin şut çektiği yerler cezasahasının dışı. Bizim ürettiğimiz pozisyonlar ceza sahasının içinde her zaman. Ama takımda anlayamadıgım bişey var. Takım konuşması yapıyorum hiç birinde olumlu bi değişim olmuyor. Hepsi kızıyor, sinirleniyor. Konuşmayı asistan menajere bıraktım yine de aynı. Taktikleri de oturtmaya çalışıyorum. Şu ana kadar yediğim goller hep kornerden gelen goller bunun da çaresine bakıcam. Münih maçı da bal kaymak 80. dakikaya kadar 2-0 öndeydik oyunu sogutmaya çalıştım. Hemen bi penaltı oldu. Santranın ardından da Mandzukic uzaktan çaktı gelişine. Ama Reus Allahtan var takımda Sonraki güncellemede daha iyi sonuçlar olacak inşallah

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bayerni yenip gladbacha yenilmişiz nese önemli değil sonuçlar bence gol sıkıntısı çekiyor gibiyiz

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Bayerni yenip gladbacha yenilmişiz nese önemli değil sonuçlar bence gol sıkıntısı çekiyor gibiyiz
    Pozisyon bulmada sorun yok sağlı sollu ortalar ortadan Reus giriyo falan ama atamıyoruz bi türlü. Yediğimiz goller de hep korner, penaltı. Sadece Bayern 1 tane normal gol attı.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Gladbach maçı dışında iyi sayılırız.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Gladbach maçı dışında iyi sayılırız.
    Sagol. Savunma Duran Topları da halledersek fazla bi sorunum kalmıyacak gibi duruyor.

6.MAÇ

Spoiler: Maç Sonucu 

Spoiler: Maç Verileri 

[spoler=Maç Yorumu]
    Takım olarak çok pozitif oyun oynadık ama oyucuların beni henüz sevemediği aşikar takım konuşmasında ne yaparsam yapayım yüzlerini güldüremiyorum
    [/spoiler]

Spoiler: Lig Tablosu 

2.MAÇ

Spoiler: Maç Yorumu 

Spoiler: Maç Yorumu 

Kusura bakmayın güncelleme birazcık gecikti. Evde değildim bi kaç işim vardı döner dönmez hemen bi kaç yapıp atayım dedim

Kayıtlı oyunum bozuldugu için kariyeri kapatıyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri