Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Salzburg kazanır

5 15.15%
  • Berabere biter

13 39.39%
  • Fenerbahçe kazanır

15 45.45%
1 ile 30 arası toplam 148 sonuç

Konu: Salzburg - Fenerbahçe | ŞL 3. Eleme Turu 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    uzun zamandır internetten haber okumuyordum basında yaratılan imaj fenerbahçe elenirse şampiyonlar liginde bu sene uefada oynamayacak üstüne 2 yıl olmayacak şeklinde bunu belirten bir kural var mı yoksa basın kafasından senaryo mu yazıyor
    besiktas icin o risk var maalesef ama fener SL play off ta elense bile AL devam ettigi icin o dedigin soz konusu degil. ama bu turda elenir AL ye gider orda da elenirsek ay sonundaki kuralardan once elendigimiz icin ceza onumuzdeki yildan baslar. tabii ceza gelirse (:

@ibrahim

ibrahim, es es cift forvet oynamazdi ki, cikan kadroya aldanma. mac icinde kamara sag acik oyardi. solda erkan, ilerde necati olurdu. bildigin 4231 ya da 451 olurdu. bence ikinci yaridaki oyun icsaha maclarimiza bir ornek olabilir, oyle bir oyun bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    besiktas icin o risk var maalesef ama fener SL play off ta elense bile AL devam ettigi icin o dedigin soz konusu degil. ama bu turda elenir AL ye gider orda da elenirsek ay sonundaki kuralardan once elendigimiz icin ceza onumuzdeki yildan baslar. tabii ceza gelirse (:
    o kadar olmaz ya ben önceki sene vaslui maçının benzeri olacağını düşünüyorum fenerbahçe istediği skoru zor olsa da yine bulur ve fenerbahçenin oynadığı oyun bana bir zamanların italyasını andırıyor sıkıcı riskli ama skoru alıyor ilginç

bir de anlamadığım bir olay fenerbahçenin yerli yatırımı dediği olay bu muydu büyük ihtimalle bu sezon alves kadlec meireles baroni kuyt sow oynayacak webo holmen stoch yobo tribünde izleyecekler ve planlamadan bahsediliyordu bir aralar?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Webo'nun her top indirişinde Alex'i aradı bu gözler Ersun Yanal da Alper'e yaklaşması için bağırıp durdu ama ne olursa olsun bir daha onun gibisi gelmeyecek..

Webo'nun her indirdiği dediğime de bakmayın indiremediği desek daha doğru olur, bir insan hiç mi işe yaramaz yaramazmış bunu net gösterdi bize.

Bir lafım daha olacak hep durumları Alex'e bağlamış gibi olmak istemiyorum ama bu adamın hakkı çok yendi şimdi ona yatıyor diyenlerin düşüncesini merak ediyorum açıkcası.

Alex Avrupada yatıyor diye bir geyik vardı bir dönem peki bunu söyleyenler ve savunan arkadaşlarıma soruyorum Meireles ne yapıyor ?

Bu adamın Avrupa'yı da geçtim, hazırlık maçları hariç bir maçta yararı dokunmuş mu bize ?

Ve en acı kısmı en başta çıkması gereken Meireles bugün 90 dakika oyunda kaldı. Yazık diyorum ve ne yazık ki bu Fenerbahçe'ye Süper Kupa için de bir ışık göremiyorum..

1-1 avantaj olabilir skora takılmamak gerek ortada bir oyun yok. Rakip biraz şanslı olsa 3-4 yapacak bir maç varken önümüzde ben 1-1'e sevinmem açıkcası.

Çünkü biz bugün resmen kendi evimizde oynadık, her yer Fenerbahçe forması doluydu. Tek fark sahada o formayı giymeyi hak etmeyenlerin 90 dakika oyunda kalması idi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri