Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Salzburg kazanır

5 15.15%
  • Berabere biter

13 39.39%
  • Fenerbahçe kazanır

15 45.45%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 148 sonuç

Konu: Salzburg - Fenerbahçe | ŞL 3. Eleme Turu 1. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Off kalbim duracaktı 1-1 oldu ....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aynen yine elle kestiler yine penaltı oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yanlnız golden sonra ve Sow girdikten sonra cok iyi oynadık.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

baroni ne yaptı etti yedekten girdi yine penaltının başına geçti

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Sonunda attık.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Takımda değişmeler var dikine oynama isteği gelmiş, hücum oynama arzusu var bunlar yavaş yavaş oturacaktır. Takım biraz daha hızlı oynamaya da başlamış şimdiden fakat savunma felaket.
    Last edited by Kaka Leite : 01.Ağustos.2013 at 00:31 Reason: Alıntı düzenlendi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lütfen "PROVOE YORUMLAR ATMAYIN BARİ AVRUPA DA YAPMAYIN ŞUNU" !

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

rakibin nasil cozulecegine dair fikir vermistir ikinci yaridaki oyun. baroniye kiziyoruz ama ortasahanin en teknik elemani gorunen o ki (:
    1-1 cok iyi sonuc. evimizde daha rahat olur mac.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

tamamen rakiplere bakarak yorum yapıyorum milan çıkmazsa gelecek turda fenerbahçe karar açıklanmadan elenir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kötü oynamamıza rağmen avantajlı skor elde ettik. Sow ve Baroni girdikten sonra hücumdaki üretkenliğimiz arttı ciddi oranda. 2. maçta Sow ile başlamalıyız mutlaka.
    Last edited by Kaka Leite : 01.Ağustos.2013 at 00:32 Reason: Gerek yok bunlara :)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Deli gibi hucum yaptıran ersun yanala noldu da zor zar beraberliği yakaladık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten 1-1 olmasayda bu takımı kendi evimizde 2-0 3-0 yenemezdik. (İkinci yarının sonlarında oynadığımız gibi oynayamayacağımızı varsayıyorum). İyi oldu bu. Ancak bu rezil futbol unutlmayacaktır. Çok kötüydük.

Baroniden gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    tamamen rakiplere bakarak yorum yapıyorum milan çıkmazsa gelecek turda fenerbahçe karar açıklanmadan elenir
    elense bile avrupa liginden devam edecegi icin problem olmaz kararin ne cikacagi. ceza gelecekse de bu yilki cezamiz sayilir eger ki bahsettigin konu buysa.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    elense bile avrupa liginden devam edecegi icin problem olmaz kararin ne cikacagi. ceza gelecekse de bu yilki cezamiz sayilir eger ki bahsettigin konu buysa.
    uzun zamandır internetten haber okumuyordum basında yaratılan imaj fenerbahçe elenirse şampiyonlar liginde bu sene uefada oynamayacak üstüne 2 yıl olmayacak şeklinde bunu belirten bir kural var mı yoksa basın kafasından senaryo mu yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    ..... ancak bunda oyuncuların aşırı isteği kadar biraz futbol şanslarının yanımızda olmasının da etkisi vardı (Bate, Plzen gibi rakiplerle eşleşmek, Kitlenen çoğu oyunda rakibin 10 kişi kalması, penaltılar kazanmamız vs) Umarım bugün de geçen sezon göze çarpan bu hakem şansları bizim yanımızda olur.
    Size bir sır vereyim mi ? Aykut Kocaman Fenerbahçe'si ile Ersun Yanal Fenerbahçe'si arasında %0.01 bile fark yok. Ya gerçekten Fenerbahçelilerin nasıl bir takım beklediğinin farkında değil Fenerbahçe'yi yöneten hocalar, sen Es Es'te Çift forvet, yeri geldiğinde 3 forvet oynayacaksın FB'nin başına geçince korkaklık tavan yapacak, maçlara yememek için çıkacaksın, ilk yarı şut atmayacaksın, ilk şutunu 60'ta, ilk ciddi pozisyonu 82'de bulacaksın.

Senin neyine Şampiyonlar Ligi yarın Salzburg'dan az buçuk becerili takım gelse kevgire döndürür Fenerbahçe'yi bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ersun Yanal Hiç bir zaman ES-ES 4-4-2 Oynamadı.Sezon boyunca izledim.Anca Skor olarak gerideyken.Orta Saha bir adma cıkarıp Necati yanına atardı..

4-3-3 ün sağ tarafından oynar hep Kamara bazen kamara forvet oynar.Alper sağ da oynardı.

Fenerbahce golü yedikten sonra saldırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ersun yanal bugün oyuncu tercihlerinde ve değişikliklerinde sınıfta kaldı resmen.2. yarıya emre yle nasıl başladı anlamadım.şansa gelen bir beraberlik

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    uzun zamandır internetten haber okumuyordum basında yaratılan imaj fenerbahçe elenirse şampiyonlar liginde bu sene uefada oynamayacak üstüne 2 yıl olmayacak şeklinde bunu belirten bir kural var mı yoksa basın kafasından senaryo mu yazıyor
    besiktas icin o risk var maalesef ama fener SL play off ta elense bile AL devam ettigi icin o dedigin soz konusu degil. ama bu turda elenir AL ye gider orda da elenirsek ay sonundaki kuralardan once elendigimiz icin ceza onumuzdeki yildan baslar. tabii ceza gelirse (:

@ibrahim

ibrahim, es es cift forvet oynamazdi ki, cikan kadroya aldanma. mac icinde kamara sag acik oyardi. solda erkan, ilerde necati olurdu. bildigin 4231 ya da 451 olurdu. bence ikinci yaridaki oyun icsaha maclarimiza bir ornek olabilir, oyle bir oyun bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    besiktas icin o risk var maalesef ama fener SL play off ta elense bile AL devam ettigi icin o dedigin soz konusu degil. ama bu turda elenir AL ye gider orda da elenirsek ay sonundaki kuralardan once elendigimiz icin ceza onumuzdeki yildan baslar. tabii ceza gelirse (:
    o kadar olmaz ya ben önceki sene vaslui maçının benzeri olacağını düşünüyorum fenerbahçe istediği skoru zor olsa da yine bulur ve fenerbahçenin oynadığı oyun bana bir zamanların italyasını andırıyor sıkıcı riskli ama skoru alıyor ilginç

bir de anlamadığım bir olay fenerbahçenin yerli yatırımı dediği olay bu muydu büyük ihtimalle bu sezon alves kadlec meireles baroni kuyt sow oynayacak webo holmen stoch yobo tribünde izleyecekler ve planlamadan bahsediliyordu bir aralar?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Webo'nun her top indirişinde Alex'i aradı bu gözler Ersun Yanal da Alper'e yaklaşması için bağırıp durdu ama ne olursa olsun bir daha onun gibisi gelmeyecek..

Webo'nun her indirdiği dediğime de bakmayın indiremediği desek daha doğru olur, bir insan hiç mi işe yaramaz yaramazmış bunu net gösterdi bize.

Bir lafım daha olacak hep durumları Alex'e bağlamış gibi olmak istemiyorum ama bu adamın hakkı çok yendi şimdi ona yatıyor diyenlerin düşüncesini merak ediyorum açıkcası.

Alex Avrupada yatıyor diye bir geyik vardı bir dönem peki bunu söyleyenler ve savunan arkadaşlarıma soruyorum Meireles ne yapıyor ?

Bu adamın Avrupa'yı da geçtim, hazırlık maçları hariç bir maçta yararı dokunmuş mu bize ?

Ve en acı kısmı en başta çıkması gereken Meireles bugün 90 dakika oyunda kaldı. Yazık diyorum ve ne yazık ki bu Fenerbahçe'ye Süper Kupa için de bir ışık göremiyorum..

1-1 avantaj olabilir skora takılmamak gerek ortada bir oyun yok. Rakip biraz şanslı olsa 3-4 yapacak bir maç varken önümüzde ben 1-1'e sevinmem açıkcası.

Çünkü biz bugün resmen kendi evimizde oynadık, her yer Fenerbahçe forması doluydu. Tek fark sahada o formayı giymeyi hak etmeyenlerin 90 dakika oyunda kalması idi.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ulan bu Baroni'ye gitsin falan diyoruz da bu adam acayip etki etti oyuna girdikten sonra ilk defa bu kadar somut bir katkı yaptığını görüyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Son 20 dakikayı izledim, iyiki 70 dakikayı izlememişim. Yorumlara göre çıldırırdım. Her seneki hatayı yine yaptık ve bu sene de takım düzgün hazırlanamadı. Salzburg'u her türlü geçeriz ama bundan sonraki turda bizi 2 maçta da yener gönderirler. Bu antrebörlerin hepsinin değişmesi gerekli. Şu takıma o kadar orta saha alıp bir tane çalım atabilen adam almıyorlar. Herkes Yobo, Krasic diyor ama bence ilk gitmesi gereken adam Meireles adam bu kadar bitik olur mu. Emre ile Meireles toplamda 90 dakika zor oynuyorlar. Sahaya 4 tane orta saha ile çıkmanın ne mantığı olabilir anlamıyorum. Anlaşıldıki Ersun Yanal bir yerden talimat almış. Hocaya boşuna kızmayın bu takıma bu futbolu oynatan Aziz Yıldırım'dır. Transferleri yapan da, hocaya taktiği veren de kendisi nasıl olsa.

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    ulan bu Baroni'ye gitsin falan diyoruz da bu adam acayip etki etti oyuna girdikten sonra ilk defa bu kadar somut bir katkı yaptığını görüyorum.
    Bence o etkinin nedeni Baroni değilde 1-0 geriye düşmenin oluşturduğu bi durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR
    Abi çoğu maça Nuhiu, Necati, Kamara, Erkan ve Alper ile başlarlardı ne kadar oyuncuları sağa sola kaydırsan da bu adamlar hücum oyuncusu. Oynattığı takım önde oynayan takım olurdu ama yani şu PSV ve Salzburg maçlarında Allah Aşkına Aykut Kocaman'ın oyun anlayışı, stili ile ne fark var ? İnsan sonra soruyor kendi kendine madem her şey aynı olacak Aykut Kocaman niye gönderildi ?

Ben hocanın ikinci yarıdan pek ders alacağını sanmıyorum, Ders alan PSV maçında Webo'nun tek başına ileride bir şey yapamadığını göre göre bu maça da aynı hatayla başlamazdı, Koskoca Fenerbahçe Sow oyuna girene kadar şut atamadı, bu rezalet bir şey. Yani Fenerbahçe'nin önde basması ve hücum yapması için illa gol mü yemesi gerekiyor, Aykut Kocaman bunu güdüyordu geçen sene hatırlayın oynadığımız çoğu maçta hep geri düşerdik, Şimdi bakıyosun aynı tas aynı hamam. Aykut Kocaman'ın yardımcılarının Ersun hoca'yı etkilediğini düşünüyorum, bilmiyorum bir şeyler var ama her neyse çok kötü bir yoldayız o kesin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maç içinde belini tuttuğu an umarım bir bağı kopmuş ve 7-8 ay sakatlanmıştır dedim..

Gerçekten içten söyledim bunu bana göre bu adama 5 Milyon bile veren varsa direk satsınlar yani.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Maçın özetini saat kaçta nerden izleyebiliriz ?
    Last edited by bilmania : 01.Ağustos.2013 at 00:53 Reason: İmla Hatası

Meireless hayatının en kötü futbolunu oynadı heralde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

70'ten önce 70'ten sonra da diyebiliriz, Sow'dan önce Sow'dan sonra da. Fenerbahçe, bugün fark bile yiyebilirdi, rakip bu kadar beceriksiz olmasaydı. Neyse ki, öyle ya da böyle golü buldu ve avantajı kaptı.

Gollü beraberlikle biteceğini düşünüyordum, yanılmadım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sow'dan önce Sow'dan sonra değil, Cris'ten önce Cris'ten sonra bence. Yatıp kalkıp Cris'e dua edelim. orta sahada onun gelmesiyle top tutar olduk, ileri bir tek o top taşıyabildi. Kadlec hayal kırıklığı. turu geçeriz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Deplasmandan iyi bir turla dönmüş temsilcimiz.Evinde kazanıp turu geçecektir.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri