Barmen ve Finne çok iyi olmuş.Barmen de fena gelişiyor.
Barmen ve Finne çok iyi olmuş.Barmen de fena gelişiyor.
haydi ne zaman başlıyoruz![]()
konuyu yeni takip etmeye başladım transferler çok iyi ligin tozunu attırırsın başarılar
artık ucundan göster bişeyler![]()
Juan Diaz'ın bebeğini sen de almışsın hocamFinne dışındaki transferleri pek tanımıyorum ama zaten bu kadroyla rahatlıkla bu ligi götürürsün
![]()
"Bu bölümde değişiklik olması için hikaye tarzı bir anlatım yaptım, umarım beğenirsiniz."
Hazırlık kampımız bitmiş ve transferlerimizde neredeyse tamam olmuştu. Bazı kesimlere göre hazırlık kampında aldığımız sonuçlar bir fiyaskonun başlangıcıydı. Ancak bana göre çok verimli bir hazırlık kampı geçirmiştik, antrenörlerim oyuncularla ilgilenirken bende kenarda taktiklerimi hazırlamıştım. Kafamdaki bir yığın taktiği maç içinde eleyerek 4 e indirmiştim. Bir takım için 4 taktik yeterliydi.
Hazırlık kampımız bitmişti. Klübün mali durumu pek iyi olmadığı için kampımızı İskoçyanın ormanlarıyla meşhur bir beldesinde yaptık. Kimilerine göre verimli, kimilerine göre normal bir kampın daha sonuna gelmiştik ve klüp otobüslerinden birine binerek klüp tesislerime yani evimize doğru dömeye başladık. Otobüsler diyorum, çünkü bu kampa genç takımıda getirmiştim. Onlar bizim arkamızdaki otobüsten geliyorlardı. Birçokları bu durumu yadırgasada o gençler bizim geleceğimizdi ve ben onların içindeki cevherleri görüyordum.( Gözlemciler sağolsun potansiyel yetenekleri az buçuk görüyoruz)
Otobüste giderken yanımdaki teknik heyetin ve oyuncuların canlar ısıkılmasın diyerekten ayağa kalktım ve bu sezon karar veridğim taktikleri açıklamaya başladım.
Bu taktik bizim bu sezon ki temel taktiğimiz olacak arkadaşlar. Özellikle ofansif anlamda gücümüze güç katacak bu taktiği alt liglerde bol miktarda kullanmayı düşünüyorum. Gözlemlerim sonucu bu taktikte hücum yönünden en büyük yük OOS mevkine düşüyor. Takımızda bu mevkide oynayabilecek yetenekli gençlerimiz ve tecrübeli oyuncularımız var.
Bu taktiğimiz ise özellikle kupalarda üst liglerde bizimle aynı güçte veya bizden gçlü takımlarla eşleşmemiz durumunda defansif olarak bizi kurtaracak taktiktir. Her ne kadar pek içime sinmesede nadirene olsa kullanılabilir.
Burada ise ilk olarak bahsettiğim taktiğimizin kanatlı versiyonu var. Bu taktiği kanatlardan hücum yapmamızı gerekcek durumlar için kullanacağız.
Yüzlerinizdeki tebessümü görüyorum. BU emektar 4-4-2 taktiğimizi de her takımın en son alternatifi olarak listeme ekledim. Ne olur ne olmaz dursun aklımın bir köşesinde...
Başınızı ağrıtmış olabilirim. Ama bunun için özür dilemeyeceğim. Sizler bu takımın teknik heyeti ve oyuncularısıız, bunları dinlemekten yorulduysanız birde uygulamasını görün
Transfer sezonunun sonuna yaklaşırken aradığımız stoperi bulduk. Hem sağ bek hemde stoper mevkinde oynayabilen oyuncumuz defans için bu sezon hayati önem taşıyacak. Yaşı biraz ierlediği için ve oyuncunun tercihi olarak 1 senelik kontrat imzaladık kendisiyle.
Öncelikle belirtmek istiyorum ki ilerde karışıklık olmasın. Bu sezon 4 kulvarda birden yarışacağız. Lig, İskoçya Kupas, İskoçya Lig Kupası ve İskoçya Zorlu Kupası.
Bunlar içide İskoçya Zorlu Kupası dışındakiler bizim için önemli. İskoçya Zorlu Kupası ise alt liglerledki takımlar arası yapıla bir kupa, bu yüzden yönetim bile önemsemiyor.
Ve Lig Başlıyor!!!
İlk lig maçımızı deplasmanda Elgin City ile oynadık. Baskın oyunumuz sonucu 1-0 önce geçtik. Ardından penaltı kaçırdık ve topumuz direkten döndü. Maç içinde bulduğumuz pozisyonları değerlendiremek ve talihsiz bir şekilde 88. dk da golü yedik.
Ardından East Stirlingshire ve Montrose maçlarını aşırı baskın bir şekilde geçtik. Bu maçlar fark daha da fazla olabilirdi. Ayrıca OOS mevkisinin taktiğimiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık.
NOT: Burada belirtmem gereken birşey var. Montrose maçına başlamadan önce @webcagri steam üzerinden mesaj attı. Ben maça giriyorum dediğimde ise 3-1 kazanırsın dedi. Kendisini doğru tahmini için tebrik ediyorum
Rahat geçen maçaradan sonra Premier Lig ekiplerinden Aberdeen ile İskoçya Lig Kupasında karşılaştık. Her ne kadar favori biz olarak gösterilsekte, maça 2. taktiğimiz olan defnasif taktikle çıktık. Maçta 1-0 öne geçtik ancak daha sonra skoru koruyamayınca maçı kaybettik ve bu turnuvadan elendik. Yenildik ama ezilmedik. Ancak yinede yönetimiz en ufak kayıplara bile tahammülü yok...
Ardından Stirling ve Quenn of Sth yi ofansif ve baskın bir futbolla yendik. Maçlarda bir as takımdan ziyade tüm oyuncuları dönüşümlü olara k kullanıp hepsinden alabileceğim en fazla verimi almaya çalışıyorum. Ayrıca belirtmeliyim ki kadromuzun 3 te 2 si 25 yaş altında...
Bu arada kulaığımıza gelen söylentiler doğru çıktı ve Aberdeen maçından sonra transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Federasyon bize transfer yasağı koydu. Bu hesaba göre en erken transferimizi 1,5 sezon sonra yapabileceğiz. Ama sıkıntı yok ben gençlerime güveniyorum. Efsane Rangers FC ı bu hale düşürenlere sesleniyorum : " Elinizden geleni ardınıza koymayın! "
NOT: Varsa yazıdaki imla ve noktalama hataları için kusura bakmayın, saat sabahın 7si ve ben hiç uyumadım. Gözlerim iyi görmüyor artık
Transfer yasağı kötü olmuş ama 17 yaş altı oyuncu alabiliyorsun gene bu güzel ayrıca ligde iyi gidiyorsun hazırlık kampında üst düzey takımlar ne yapmış öyle ama zamanı gelicek tekrardan görücez onları![]()
Transfer yasağı kötü olmuş.Aberdeen maçı normaldir.Ligde de iyiyiz![]()
başarılar yasak çok uzun değil bu kadroyla bi sorun olucağını sanmıyorum sakatlık olmasın yeter
Git git rangers tam toparlanıyordu kurut köklerini![]()
topla 15 16 yaşındaki oyuncuları transfer yasağındayken celticin karşısına güçlü çıkarsın ne de olsa daha 4 yılın var![]()
Takip edenler biraz yorum falan yapın da moralim yükselsinBir gol videosu yüklemeye çalışıyorum youtube a hala bekliyorum.
Ve Son Hız Devam Ediyoruz
Ligde baskın futbolumuz devam ediyor. Rakiplerimiz karşısında çok zorlamadan net skorlar alıp hızla yolumuza devam ediyoruz. Ancak Clyde maçında olduğu gibi bazen rehavete düştüğümüzde oluyor. Bu yüzden her maça ciddiyetimizi koruyarak çıkmamız lazım.
Not: Berwick maçını oynadıktan sonra bilgisayarın kapanması yüzünden o maçı tekrar oynamak zorunda kaldım. İlk maçı 3-1 kazanmıştık, tekrar oynadığımızda ise 3-0 la geçtik. Bilgisayarın kapanamsının sebebi ise ilk maçta attığımız şık bir golü sizlerle paylaşmak için youtube a yüklememe çabamdı. Ancak Yükleme işlemi çok uzun sürünce bende başka bir oyun oynayarak vakit geçirmek istedim, tabiki bilgisayar kaldırmadı ve küttAllahtan save dosyasına birşey olmadı.
Kupalarda ise tam gaz devam ediyoruz. İskoçya Kupas'ında ön elemelerde olduğumuz için kolay rakipler karşısında net skorlar alıyoruz. İskoçya Zorlu Kupasın'da ise tamamen gençlere şans veriyoruz. ama gençler yüzümüzü kara çıkarmadı ve finale kadar yükseldik. Final maçını bekliyoruz...
İskoçya Üçüncü Ligi 8. Hafta Puan Durumu
En son oynadığımız Berwick maçında genç orta saha oyuncumuz barmen ciddi bir şekilde sakatlandı.
Sezon başında kaleci aradığımızı duyup bana güvenin hocam, kalede çok sıkı duracağım diyerek söz veren kalecimiz Neil Alexander sözünü tutuyor
Kalecimiz Neil Alexander ve Rangers Girls
Bu arada medyaya karşı sergilediğim cool ve sakin tavır özellikle bayan muhabirlerin gönlünü çelmeye başladı bile
İyi gidiyosun hocam da yalnız İskoç kızları peşini hiç bırakmıyomuş öyle duyumlar aldım![]()
İyiyiz hocam.Bu lig çerez bize![]()
Lig bize birkaç beden küçük oolunca basın toplantılarında rahat davranıyorum, cool takılıyorum. Hal böyle olunca özellikle bayan muhabirler özel ilgi gösteriyor.
Federasyon elinden gelse amatöre düşürecekama biz ait olduğumuz yere dönmesini biliriz
![]()
Last edited by RodiMood : 02.Ağustos.2013 at 04:34
Power Rangers olarak yanındayız başganım
![]()
Arkadaşlar sonuçları toplu olarak paylaşıyorum, çünkü 3. lig maçları pek heyecanlı geçmiyor. Arada önemli maçları açıklıyorum zaten. KAriyerin hızlı ilerlemesi için böyle yapmam lazım.
Bekliyoruz hocam sıradaki maçları.Evet 3.lig sıkar zaten haklısın kadro kalitesi arasında dağlar kadar fark var.
Rangers Bence Celtic den daha sempatik takım![]()