Quote Originally Posted by davidvilla View Post
Gelsin gelmesin önemi yok. Calderon gelse Diamantidis gelse Spanoulis gelse yine farketmez.
Cunku biliyorsun FB teodosic'i aldığı zaman lig bitiyor. Direkt kupa törenine geçilecek.
Tek futbolda değil basketbolda da aynı bu sarı-lacivert arkadaşlar. Sezon başlamadan şampiyon olmuşlar yine.

FB süper transferler yaptı özellikle bjelica dış şutlarını çok beğendiğim bir oyuncu koç da harika eğer Teodosic de gelirse Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olacaklar fakat basketbol da futbol gibi takım sporu. Ne kadar takım oldugunuz ne kadar kardeş oldugunuz egolarınızdan ne kadar kurtuldugunuz arkadaşlarınıza ne kadar yardım ettiğiniz önemli. Gs olarak belki transfer şampiyonu olamayacagız bu sene ama ben iyi bir takım olabilecegimizi düşünüyorum.
Bu sene yükselenlerden Trabzon ve Uşak da sağlam adımlar atıyor bu sene lig Avrupa'nın en iyi ligi olacak gibi duruyor.

Umarım taraftar olaylarıyla fazla mesgul olmaz ve çetin mucadeleci maçlar seyrederiz.

futbolda nasil terim faktoru varsa basketboldada ergin ataman faktoru vardir e geçen senede cok iyiydi fenerin kadrosu noldu ? hocalarida cok iyiydi ligi tamamliyamadan kovuldu o yuzden isimlere takilmamak lazim fazla...