Sayfa 116 / 149 İlkİlk ... 1666106114115116117118126 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bence trabzona melo tarzi sert bir adam sart ortasahalari cok yumsak.
    Zokora o tarz bir ön libero. Ama adam futbolu kafasında bitirmiş gibiydi geçen sezon. Bu saatten sonra ne kadar yararlı olur bilinmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sartda iste dusunmuyorlar o yuzden

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Colman özellikle Derry City maçlarında dikkatimi çekti, defans top çıkarırken her defasında orta sahada kayboldu, kendini unutturdu adeta. Neden böyle çözemedim. Saha içi sorumluluklarını arttırıp, performansını yükseltmesi lazım. Yoksa Trabzonspor bu sezon o bölgede sıkıntı çekebilir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzonspor, Jose Bosingwa ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını borsaya bildirdi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kulüp tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Jose Bosingwa da Silva ile 3 (üç) yılık anlaşma sağlanmıştır. 2015-16 futbol sezonu sonuna kadar sürecek olan anlaşmaya göre futbolcuya,

2013-14 futbol sezonu için 2.126.000.-EUR garanti ücret,
    2014-15 futbol sezonu için 2.126.000.-EUR garanti ücret,
    2015-16 futbol sezonu için 1.605.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

3 senede 5.8milyon. Fenada sayilmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu adamlar faydali olamazsa vay halimize.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Haci baskan varken varmi oyle bir sanslari

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sapara ilede yollar ayrilmis

Ahh Senol hoca ahh, zamaninda satilmasina onay vermedin simdi biz para veriyoruzki gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Kulübümüz ile futbolcumuz Marek Sapara arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kapada bildirildi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Malouda çok katkı verir Trabzon'a ama Bosingwa için aynı şeyi söyleyemem. Chelsea'de iken de o standartların çok altında bir futbolcuydu, daha iyisi alınabilirdi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Malouda çok katkı verir Trabzon'a ama Bosingwa için aynı şeyi söyleyemem. Chelsea'de iken de o standartların çok altında bir futbolcuydu, daha iyisi alınabilirdi bence.

Daha iyisi derken? Serkan Balci'dan Bosingwaya terfi ettik daha ne iyisi? Hem Bosingwadan iyisi zaten 1 sinif bek oluyor onunda trabzonda isi olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa Yumlu ‏@Yumlu22 3 sa
    Malouda ve Bosingwanin imza törenlerıni izledım da benim ki farozda bi kahvede olmuşdi çay paralarinıda ben vermişdım, ey gidi nevzat başgan

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Malouda - Amrabat takası yapsak keşke Ama sadece 1 senelik kiralık olarak
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bosingwa'da cok degil ama Maloudanin gozlerindeki heyecani gorebiliyor insan. 33 yasinda ama halen futbolda birseyler yapmak istiyor.

Turkiyeye gelen ve en cok begendigim oyunculardan biri Pierre Van Hooijdonkta 33 yasinda Turkiyeye gelmisti ve bana gore cok buyuk izler birakti gitti. Umarim Malouda onun gibi bir performans sergiler.

Maloudanın giydiği forma güzelmiş de bosingwadaki olmamış

İkisi de katkı verecektir bence. Özellikle malouda çok can yakar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hesap ona ait degilmis

ne guzel sevinecektik Zokora gidiyor diye

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Daha iyisi derken? Serkan Balci'dan Bosingwaya terfi ettik daha ne iyisi? Hem Bosingwadan iyisi zaten 1 sinif bek oluyor onunda trabzonda isi olmaz.
    Ben olsam 3-4 Milyon Euro bütçe ayırır mutlaka bundan iyisini alırdım. Bosingwa transferi pek bir şey katmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Peki bir tavsiye verebilir misiniz Trabzonspor' a alınabilecek Bosingwa' dan daha iyi bir sağbek ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bySilver View Post
    Peki bir tavsiye verebilir misiniz Trabzonspor' a alınabilecek Bosingwa' dan daha iyi bir sağbek ?
    Aklıma şu an mesela Cicinho geliyor. Bosingwa'dan daha nitelikli bir sağ bek, sadece yaşı ileri biraz. Hücumu seven bir bek, Gökhan Gönül gibi. Bosingwa'nın öyle aman aman bindirmeleri falan yok. Hilbert de olabilirdi veya yerli olarak Serdar. Diego Renan da olabilir, biraz pahalıya patlardı ama...

Bosingwa hücum zenginliği olan bir bek değil o bakımdan, defansif olarak iyi olabilir ama ileri çıkışlar ve bindirmelerde iyi olmadığını düşünüyorum. Takıma hücumsal anlamda pek katkı veremez yani. Şunu demek istiyorum; Ziegler veya Hasan Ali, hücuma ne kadar destek veriyorsa Bosingwa da o kadar verir.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bosingwa hucumcü değil mi
    Cicinho daha mı iyi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vay be bizim defansif kaygilarimiz varken Bosingwa icin arkadasin ofansif kaygisida varmis.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Daily Mail'in haberine göre Trabzonspor, Newcastle Utd. forması giyen Papiss Cisse'yi transfer etmek istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ingiliz basini bu sene fotomactan kotu oldu Papis & Obi bakalim bi sonraki kim olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ama harbi baya CİSSE haberi çıktı. Olmazya hani diyelim aldık. Adama yazık olur ya savunmada Zeki, Mustafa, orta alanda Aykut falan oynuyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Saç baş yolduran Halil Altıntop'dan sonra Cisse'yi seyretmek taraftarlar için rüya gibi olur herhalde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Aklıma şu an mesela Cicinho geliyor. Bosingwa'dan daha nitelikli bir sağ bek, sadece yaşı ileri biraz. Hücumu seven bir bek, Gökhan Gönül gibi. Bosingwa'nın öyle aman aman bindirmeleri falan yok. Hilbert de olabilirdi veya yerli olarak Serdar. Diego Renan da olabilir, biraz pahalıya patlardı ama...

Bosingwa hücum zenginliği olan bir bek değil o bakımdan, defansif olarak iyi olabilir ama ileri çıkışlar ve bindirmelerde iyi olmadığını düşünüyorum. Takıma hücumsal anlamda pek katkı veremez yani. Şunu demek istiyorum; Ziegler veya Hasan Ali, hücuma ne kadar destek veriyorsa Bosingwa da o kadar verir.
    Cicinho' nun yaşı dolayısıyla en fazla 1 sezon belki de sakatlanıp yarı sezonu tamamlayamayacak bir futbolcu bence. Bosingwa gayet normal bir bek gibi hücum yönü var. Bir bekin atabileceği kadar gol atmakta ve ofansif katkı sağlamakta. Bosingwa' dan daha iyi bir oyuncu demiştim. Hilbert ve Serdar yazmışsınız, bunların bosingwadan 1 gömlek altta olduğunu belirtmek isterim kişisel görüş olarak. Diego Renan konusunda haklısınız ancak Trabzonspor' a alınabilecek demiştim. Trabzonspor' un bütçesinin hayli üzerinde bir oyuncu. Hasan Ali ile kıyaslamanızı anlayamadım gerçekten. Hasan Ali geldiğinden beri 3 pas üst üste yapamayan bir futbolcu ve Bosingwa' da İngiltere Premier Ligi tecrübesi olan bir futbolcu. Benim yorumum bu yönde.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

ek olarak

Menajerler tarafından Trabzonspor'a önerilen Obafemi Martins, bordo-mavililerin yaptığı 2 yıl için 4 milyon dolarlık teklifi şimdilik reddetti. Nijeryalı oyuncu ocak ayından sonra yeniden görüşme yapabileceklerini ama şu an için transferin imkansız olduğunu dile getirdi.

haberts.com

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da ilk hedef olan Uche'de sorun çıktı.

Mustafa Reşit Akçay'ın raporu doğrultusunda forvet arayışlarına başlayan ve Kasımpaşaspor forması giyen Kalu Uche ile yakın temasa geçen Trabzonspor, Kasımpaşa'nın istediği ücret ile bu transferden vazgeçti.

Kasımpaşaspor'da kazandığı yıllık ücrete zam isteyen ancak istediği sonuca ulaşamayan Nijeryalı forvet Kalu Uche, Trabzonspor ile temasa geçmişti. Karadeniz ekibi ile her konuda anlaşma sağlayan oyuncudan sonra sıra kulübüne gelmişti. Kasımpaşalı idareciler ile görüşen Trabzonspor, dün TurkFutbol.Com'da duyurduğumuz gibi 1,5 milyon Euro bonservis bedeli teklif etmişti. İstanbul ekibi ise bu ücreti az buldu ve kapıyı 2,5 milyon Euro'dan açtı. Bu ücretin ardından ise Bordo Mavili ekip masadan ayrıldı.

Kalu Uche'nin Kasımpaşa yönetimi ile tekrar görüşmesi ve ücretinin arttırılmasını isteyeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 34 maça çıkan 30 yaşındaki forvet, 19 gol 8 asistlik performansı ile büyük beğeni toplamıştı.

TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ

iyi transfer olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdide Fred haberleri var

Citayi yukseltik Uche felan kesmez artik zaten kendisinde bir Augistine faciasi goruyorum

Mesaj Yetkileri