Şampiyon olur
2-4 arasında olur
5-8 arasında olup Avrupa için play-off oynar
İlk 8'e giremez
Originally Posted by wladcas Duş al gel Hahahahahaha yarildim resmen aldim dun Originally Posted by reys111 Bendede öle diyordu res atınca geliyor ama Resetmi hayatta atmam 1-0 ondeydim 50.dkdaydik Originally Posted by The Special One furkan kazasız belasız bir sezon bitiremiyosun Sorun mu bende anlamadim ki
başarılı olunca sen kariyerde bir sorun çıkıyo hep
Originally Posted by Canaries Hahahahahaha yarildim resmen aldim dun Resetmi hayatta atmam 1-0 ondeydim 50.dkdaydik Sorun mu bende anlamadim ki furkan iftara kadar biter mi maç
[QUOTE=Canaries;2508618] Resetmi hayatta atmam 1-0 ondeydim 50.dkdaydik O zaman bitmez maç
Originally Posted by The Special One başarılı olunca sen kariyerde bir sorun çıkıyo hep Originally Posted by The Special One furkan iftara kadar biter mi maç Bilmiyorum bilgisayar acik durumda ama görüntü yok [QUOTE=reys111;2508631] Originally Posted by Canaries Resetmi hayatta atmam 1-0 ondeydim 50.dkdaydik O zaman bitmez maç Offf reset atınca gelmezse bosuna atmis olurum Edit: Mecburen reset attım ve geldı maça tekrar başlıcaz
Forum Rules