çocukluguna verelim...
98 doğumluysa bence kafaya takılacak bir şey değil,sonuçta Galatasaray'a transfer olduğuna göre bundan sonra ufakta olsa empati oluşur çünkü kulübün içine giriyor,kulübün içinden insanlar tanıyor.Empati oluşmasa bile kulübe karşı saygı duyar diye tahmin ediyorum.
Twitter'de linç girişimi var hatta,ne soyu ne sopu kalmış çocuğun.Yaptığı yanlış olabilir ancak senin yaptığın çok mu farklı ? Haydi transfer olmuş diyelim,sana ne ? Sanamı transfer oldu ? Babanın malımı Galatasaray ? Transferlerini sen mi yapıyorsun ? Yetenekli ki alınmış işte,yetenekli ama Fenerbahçeli diye oyuncu mu almayacağız ? Sonu belki yine Emre Belözoğlu gibi olur ama benim umrumda değil,belki küçükken Burak Yılmaz'da Galatasaray'a küfür etti,nerden biliyorsun be adam ? Tabi şimdi Twitter var,Facebook var hemen ifşa et,o çocuğu da kesin kendi arkadaşlarından veya tanıdıklarından biri ifşa etmiştir.Çünkü bizim halkımızda öyle bir adet var,kendisi başarılı olamıyorsa karşısında ki de olamasın.Neyse linç etmeye devam 15 yaşında ki birinin ne zararı varsa sana,size...
Last edited by europeanconquer : 01.Ağustos.2013 at 21:41
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
empati değil kardeşim sempati
bu arada bu çocuk benden 2 yaş küçük yapmayın etmeyin 10 yaşındaki çocuk değilki 15 yaşında benim 2 yıl önce galatasaray sevgim farklı mıydı ? hadi onu geçtim 13 yaşındayken bi arkadaşım fenerbahçe de oynuyodu ama çocuk beşiktaşlıydı zerre sempati de beslemiyodu sonra da galatasaraya gitti hiç bir şey değişmez emre v2 olur umarım gönderilir
Empati olum sempati değilSempati ne duyacak adam
Açıklayayım; Galatasaray'a sempati duymaz ama takım arkadaşları gibi duyuyor gibi davranabilir,bu da empati olur![]()
enstantenelik oluyorsunuz bak![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Tam anlamamış olabilirsin ancak empati olaya karşındakinin bakış açısıyla bakmaktır,önce ki mesajda dediğim şey de bu tanıma uymuyor mu ? Uymuyorsa eğer saçmalamışımdır,uyuyorsa tam üstüne basmışımdır bu kadar basit.Ama niye bu kadar anlaşılmaz konuşuyorum çözemedim
Konuyu dahada basitleştireyim;
Sen nasıl Fenerbahçe'ye antipatiyle yaklaşıyorsan,o çocukta yavaş yavaş Galatasaray'a empatiyle yakalaşabilir.Bu kelimeler birbirinin zıttıdır.
Bilgilendirme: Erdal Keser
Galatasaray’ın eski kaptanlarından ve yardımcı antrenörlerinden Erdal Keser, Futbol Teknik İdari Sportif Direktörü Fatih Terim'e bağlı olarak Uluslararası Liglerin takibini sağlamak, oyuncu ve maç izleme organizasyonlarını planlamak üzere Galatasaray Sportif A.Ş.'de International Chief Scout olarak göreve başlamıştır. Erdal Keser’e yeni görevinde başarılar dileriz.
Erdal Keser
Erdal Keser, 1980-84 yılları arasında Almanya’nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund’da forma giydi. 1984-85 sezonunda Galatasaray’a transfer olan Keser, 1986 yılında tekrar Almanya’ya döndü. 1986-87 sezonunu Borussia Dortmund, 1987-88 sezonunu ise Sarıyer’de geçiren Erdal Keser, 1988 yılında tekrar Galatasaray’a transfer oldu. Cüneyt Tanman’ın futbola veda etmesinin ardından Galatasaray’da kaptanlık görevine getirilen Erdal Keser, 1994 yılında profesyonel futbolu bıraktı. 2005-2007 yılları arasında iki sezon Galatasaray’da Erik Gerets’in yardımcılığını yapan Erdal Keser, uzun süre milli takımlar için Avrupa’da forma giyen Türk oyuncuları takip etti.
çok iyi oldu erdal keser haberi... almanyayi iyi tanir...
O yazılardan sonra açıkçası dünya topçusu olsa taraftarın bakış açısı değişecektir
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Emre Utkucan Chief Scout değil miydi ?
Screw you guys, I'm goin' home
İbrahim'in yaşına verelim , transferi ile doğru yolu bulacaktır , İnşallah Galatasarayımıza en iyi şekilde hizmet edecek.
Erdal Keser'in ise scout olarak göreve başlaması çok iyi olmuş , gurbetçi oyuncuları daha rahat bulabiliriz ve Erdal Keser'in bağlantılarını kullanarak daha kolay transfer edebiliriz fakat anlamadığım Chief Scout Emre Utkucan değil miydi ?
Emre Utkucan @EmreUtkucan 2 dk
GENEL ACIKLAMA: Sayin Erdal Keser Int.Chief Scout olarak ekibimize katilmistir. Ben GS'in Genel Chief Scout'u gorevime devam ediyorum.
Empati: kendini karşındakinin yerine koyup tekrar kendine dönüp öyle davranmak.
Sempati: kendini karşındakinin yerine koymak, onu düşünmek.
Bölümümle alakalı bunlar![]()
Ali Adnan pahalı,Emre Can'ı satış opsiyonuyla kiralamak istiyoruz,Bruma'da saçları kısa olduğundan alınmaz herhalde.
Emre Can Leverkusen ile 4 yıllık sözleşme imzalamış.
Simdi kufur etmiyenler ilerde edecektir IbrahimeEmre Belozoglu v.2 olabilir
Kendi evladı,içinden olan Arda Turan'ı tek kalemde silen taraftarlar varken,bu çocuğun küfür yememesi imkansız zaten.
Ne kadar sıkıcı bir transfer sezonu geçiriyoruz arkadaş.Fotomaç gibi gazetelerde yakında uyduruk transfer haberlerimiz bile çıkmaz artık böyle giderse![]()
Takımda gruplaşmalara yaratan diyorsun,bende o zaman Selçuk İnan'ı Galatasaray'a kazandıran 2 kişiden 1 tanesi derim.Formasının rengine ... rengi demiş diyorsun bende 5 yıl boyu takımda ki her kişiden çok daha iyi bir şekilde o formayı hak ederek,terinin son damlasına kadar taşımasını söylerim,senden benden çok Galatasaray'a hizmet etmiş birini söylerim,12 milyon euro değerle Galatasaray'a en çok bonservis kazandıran oyuncu olduğunu söylerim,Sivas deplasmanında ki hat trick'ini söylerim,Hagi'nin golünden sonra arkada sevinin top toplayıcıyı söylerim.Her şeyden öte senin benim gibi bir Galatasaraylı olduğunu bilirim,tamam savunmasın taraftarlar,nefret etsinler ama annesine edilen küfürler,sevgilisine atılan laflar,kendisine edilen hakaretler ayıptır,Arda Turan ne zaman Galatasaray taraftarına saygısızlık etmiş ? Elano'yu geç,formayı geç,takım için gruplaşmayı geç,her şeyi geç ne zaman taraftarlara karşı bir saygısızlık yapmış ?
Ayrıca o formanın rengi gerçekten tabir ettiği gibiydi.Pembe,mor Galatasaray forması mı olur yahu ? Birde somon rengi demişlerdi pembe formaya,mor forma hadi belli bir hikayesi var onun tamam da pembe nedir la ? Eyvallah Galatasaray armasının olduğu her forma değerlidir de öyle de forma olmaz ama.
O forma cidden kötüydü abartmış tepkiyi ve o dönem çocuktu kaptanlığı verdiler 10 numarayı verdiler o yaşta bunun üstesinden kalkması çok zordu yönetim hataları hep yani şimdi gelse 66 numarayı alsa yine bildiğimiz arda gibi oynasa takıma çok şey katar kesinlikle gelmeli biz nasıl galatasaraylıysak arda da aynı şekilde
Bir de zamanında Fatih Terim'i eleştirenler vardı iyi ki imparator hepsini susturdu bu 2 isim çok büyük galatasaraylıdır kim ne derse desin
Arda Turan her maç 10 gol 20 asist yapsa yine Galatasaray efsanesi olamaz.Arda Turan Galatasaray efsanesi ise Metin Oktay nedir? Ben acikcasi formasina o..... rengi diyen bir Metin Oktay düşünemiyorum.
5 yil boyunca terinin son damlasina kadar savasmis diyorsun ama Arda'nin son senesini hatirlamiyorsun galiba.babam kadar gobekli Arda hani.
Ayrica o forma tabir ettigi gibi demişsin formayi begenmeyebilirsin ama o.... formasi diyemezsin.senin icinn de mi oyle o forma?o forma metinlerin bulentlerin formasi.
Ben kimseyi Metin Oktay'la karşılaştırmıyorum,Arda'ya efsane falan da demedim.Kimse Metin Oktay olamaz zaten.
Son senesinde oldu olanlar zaten![]()
10/11 20.01.2011 07.03.2011 Adduktor yaralanma
10/11 07.10.2010 17.11.2010 Adduktor yaralanma
10/11 07.09.2010 21.09.2010 Ayak bilegi yaralanmalari
Şu sakatlıklarına seks yüzünden bile diyen oldu,Allah sizi o durumlara düşürmesin.
O forma Metin'lerin Bülent'lerin değil, pembe Galatasaray forması giyen Bülent Korkmaz veya Metin Oktay gördün mü sen ? O formayı Galatasaray forması yapan tek şey giydiğin zaman sol tarafında ki armadır.O formanın renk olarak Galatasaray formasıyla uzaktan yakından alakası yok.
Arda suçsuz demiyorum ama adamın 5 yılından 4 yılı çıkartıyorsun Galatasaray'ın takım olarak en kötü olduğu yılı gösteriyorsun,5 yıl boyu taşıdığı formaları unutup,küfrü ne kadar yanlışta olsa eleştirilmeyi hak eden formaları ima ediyorsun,yaptığı o kadar asisti unutup Elano'yu örnek gösteriyorsun,takım içinde o kadar çok seviliyor olmasını unutup gruplaşma yaratıyor diyorsun,tamam bir adamı eleştirirsin de alıp itin bilmem neresine sokmaya gerek yok.
Telefondan yazdigim icin uzub uzun yazamıyorum.sadece sunu söyleyeyim. Ben Selcuk Inan'in kaptan oldugu Semih Kaya'nin genc oyuncu olarak kadtoda yer buldugu Drogba'nin takima abilik yaptigi takımı seviyorum. Arda Turan takimini değil
@LadroN
Bende dediğin takımı seviyorum herhalde,Arda geri gelsin diye bir şey de demedim ama gelirse çok da mutlu olurum.Arda Turan'ın Galatasaraylılığını geçtim,adam Türkiye'nin en iyi oyuncusu,birde burun mu kıvıracağım eften püften sebepler için.
Bence eften püften,sence değil ama bu işin bir de Fatih Terimce'si var![]()
@Europ
Kardeş şuana kadar hangi oyuncu küfür yemedi ki? Bu kadar alınganlık yapmak niye?
Yahu ben alınganlık falan yapmıyorum Arda Turan bile küfür yedi,camianın evladı falan filan,o çocukta hayli hayli yer dedim arkadaş ''Arda Turan'ı savunsamıydı taraftarlar ?'' dedi.Şu mesajları en baştan okusanız iyi olur.Bu küfredilen çocuğu diyorsan eğer ben bir futbolcuya değil 15 yaşında ki çocuğa yüzlerce kişinin küfretmesini eleştiriyorum.
ben arda turan için diyorum. Herkes küfür yiyor zaten. Arda Turan neden bu kadar tepki verdi küfür yediğine diyorum. Arda gitmek istiyordu ve bişeyleri bahane etmesi gerekti... Hepsi bu.