Başarılar... Bence üst lige çıkarsan bırakma.
Başarılar... Bence üst lige çıkarsan bırakma.
-Lige 3 puanla başlamak güzel olsa gerek.3 puanı getiren gol uzatmalarda gelmiş olsa da haticeye değil neticeye bakmalıyız.
+Bence de hocam.3 puanla başlamak güzel.Dürüst olmak gerekirse 1. dk'da attıkları golü görünce yenileceğiz sanmıştım.
-Bende.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saat 24.00'ı gösteriyordu.İçimde bir taraftan sevinç,bir taraftan üzüntü vardı.Sevinçli olmamın nedeni 3 puan olsa gerek.Ama...Ama üzüntümün sebebi ne idi ? Bende çözememiştim.Şu soğuk hava olsa gerek.Türkiye'de de ne soğukmuş havalar canım.Kutuplardayız sanki...
Peki ilerdeki maç için ne yapacağım? Hemen planlamaya koyuldum.
1. taktik mi ? Yok canım 2. yok ya 1. evet evet 1. derken oyuncuların ismini de yazmaya başlıyordum.
![]()
Galibiyet güzel olmuş.Yılmaz Vural gibi Anadolu'yu gezersin artık![]()
Maçta favori olarak gösterilen Gaziosmanpaşa ile Murat Hacıoğlu ve Abdulkadir Kuzey'in karşılıklı golleri ile 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
![]()
Başarılar.İddia oynayalım ya 1.dakika kesin gol diye![]()
Edit:2 kez gitmiş :S
Eses zor rakip ama geçebiliriz bence as çıkmazlarsa![]()
Es-Es'im gelmiş.Kusura bakma hocam Eskişehirliyim bu maç.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
3.Hafta
4.Hafta
5.Hafta
Oluşan Puan Durumu:
2.Tur
![]()
Last edited by MrRuthless : 01.Ağustos.2013 at 23:57
Maçlar çok iyi.Abdülkadir şov yapıyor.
6.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
Oluşan Puan Durumu:
3.Tur
Arkadaş uzatmalarda 3 tane gol yedik.Hepsi de saçma sapan goller.Bu maç motoru çıldırtacak beni.
Başarılar. Ligdeki konum iyi, kupa maçı normal.
Ligde iyisin.Kupada da iyi direnmişsin yine.
Sizce bu takımlardan birine teklif yapalım mı?
edit:arkadaşlar ilgi gelmemeye devam ederse kapatacağım.
Bence Altay'da kal takımı Süper Lig'e çıkar eğer gitmek istersen o zaman düşünürsün![]()
Bence şansını dene gitsin.Kaybetcek pek de bir şeyimiz yok.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.