Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi takım daha başarılı olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Reading

11 30.56%
  • Nottingham Forest

25 69.44%
1 ile 30 arası toplam 1340 sonuç

Konu: Yarım Asır Önce Sadece Bu İkili Vardı / N.Forest & Liverpool / 7.Sezon

Hybrid View

2-3 gün giremedim, neler neler olmuş. Transferler falan çok hoş ama Oğuz Hocam devre arası için sıkıntı olmasın bu kadar fazla değişiklik? Ne zaman devre arasında köklü değişiklik yapsam takım kolay kolay kendine gelemedi

İkiniz de çok iyi gidiyorsunuz, umarım ilk sezondan Premier Lige çıkarsınız.

Ayrıca Halil Hocam, sola güzel bi oyuncu geldi şu an aklıma Georgi Milanov. Alacağını almışssın ama belki sene sonu için göz atarsın

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    2-3 gün giremedim, neler neler olmuş. Transferler falan çok hoş ama Oğuz Hocam devre arası için sıkıntı olmasın bu kadar fazla değişiklik? Ne zaman devre arasında köklü değişiklik yapsam takım kolay kolay kendine gelemedi

İkiniz de çok iyi gidiyorsunuz, umarım ilk sezondan Premier Lige çıkarsınız.

Ayrıca Halil Hocam, sola güzel bi oyuncu geldi şu an aklıma Georgi Milanov. Alacağını almışssın ama belki sene sonu için göz atarsın
    Bullot fena değil ama eğer istediğim verimi alamazsam önerdiğin oyuncuya bakarım yaklaşık 2 saattri orta saha bulamadım 2,5 var şiddetle orta saha ihtiyacım var yedek yok genelde bekler ve stoperler orada oynuyor sakatlık ve ceza durumunda

Mesaj Yetkileri