Sayfa 833 / 896 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883 ... SonSon
24,961 ile 24,990 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sow'u satmasınlarda.sow u emenikeye tercih ederim

Nesil
    2006

Sow'u satamazlar Avrupa maçlarında oynadı.

Bu takımdan ayrılacak yabancılar dün kadroya alınmayanlardır, Stoch ve Krasiç ile vedalaşabiliriz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İkisi de gelsin ileride Sow-Cardozo-Emenike oynasın. Kuyt ta artık pas hatalarıyla bizi çıldırtmamış olur. Güzel fantezi oldu ama. Acaba neden ikisini birden açıkladılar, çok garip bir durum. Takımda resmen kanat yok ve dünkü kadrodan sonra Stoch ve Krasic'in düşünülmediği kesinleşmiş oldu. Aykut Kocaman'ın taktiğe devam.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by himone View Post
    İkisi de gelsin ileride Sow-Cardozo-Emenike oynasın. Kuyt ta artık pas hatalarıyla bizi çıldırtmamış olur. Güzel fantezi oldu ama. Acaba neden ikisini birden açıkladılar, çok garip bir durum. Takımda resmen kanat yok ve dünkü kadrodan sonra Stoch ve Krasic'in düşünülmediği kesinleşmiş oldu. Aykut Kocaman'ın taktiğe devam.
    Fiyat kırmaya çalışıyorlar herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kanat olmayan takima Cardozo'yu istemek sacma , 4-4-2'ye de uygun degil kadro.Ayni sistemle devam edilecek ya Emenike ya da ikisi birden alinmali.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

RUS BASINI : Emenike Fenerde
    -PORTEKİZ BASINI : Cardozo Fenerde
    -TÜRK BASINI : Hem Emenike Hem Cardozo Fenerde

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yanlış anlamayında şu emenike nin neyini beğeniyosunuz anlamıyorum spartak a gitmeyip fenerde kalsa kesin kaybolcaktı gelirse yine kaybolur bence cardozo çok daha iyi

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ben her ikisinin de alınacağına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum , bizim basınımız yine saçmalıyor birinden biri seçilecektir tahminim Fenerbahçe'ye daha ılımlı yaklaşan kişi olacaktır oda bir Galatasaray taraftarı olarak Emenike'nin gelmesini isterim , Cardozo daha çok iş yapabilir , ama şöyle de bir durum var Cardozo gibi 30 yaşında ki bir adama 15 Mn € civarı paralar falan bilmiyorum ama Emenike gelirse bizim açımızdan çok daha iyi olur

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Cardozo da olur Emenike de hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İkisi de geçen sene bize gol attı
    Bize gol atan oyuncuları alma hastalığı devam ediyo

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

olur da bu transferlere 30M falan verirsek cok abes olur gercekten. higuain 30M kusurdu bonservisi.
    emenike transferi takas seklinde olacak gibi, oscara da 12M civari veririz bence. dedigim gibi olursa guzel bir alisveris olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Acaba Stoch ile Krasic takasta mı kullanılacak diye merak ediyorum ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Spartak Moskova Krasic'i isteyebilir gayet mantıklı. Takas olma ihtimali yüksek bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Krasic Fenerbahçe'de yıllık ne kadar kazanıyor ? Bildiğim kadarıyla yıllık maaşı üçü geçsin. değilse bile yakın. Takasta kullanılacağı ve satılacağı konuşuluyor ama söz konusu yabancı oyuncu ise o hiç o kadar kolay değil. Satacağın, kiraya vereceğin kulüp oyuncunun yıllık maaşını karşılayabilecek mi bakalım. İki sezondur doğru düzgün oynamayan oyuncuya Fenerbahçe'de kazandığı parayı hiç bir kulüp vermez diye düşünüyorum. He oyuncu bundan sonraki durağında muhtemelen Fenerbahçe'de kazanacağı parayı kazanamayacağına göre ayrılmak istemeyecek.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Krasic Fenerbahçe'de yıllık ne kadar kazanıyor ? Bildiğim kadarıyla yıllık maaşı üçü geçsin. değilse bile yakın. Takasta kullanılacağı ve satılacağı konuşuluyor ama söz konusu yabancı oyuncu ise o hiç o kadar kolay değil. Satacağın, kiraya vereceğin kulüp oyuncunun yıllık maaşını karşılayabilecek mi bakalım. İki sezondur doğru düzgün oynamayan oyuncuya Fenerbahçe'de kazandığı parayı hiç bir kulüp vermez diye düşünüyorum. He oyuncu bundan sonraki durağında muhtemelen Fenerbahçe'de kazanacağı parayı kazanamayacağına göre ayrılmak istemeyecek.
    2,3 milyon euro kazanıyor rusya da bundan fazla bile alır.

Zaten takımda en yüksek maaş 2.8.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Emenike yakın zamanda sakatlık geçirmemiş miydi ? Şayet bir sakatlık varsa sırf Aziz Yıldırım göstermelik transfer yapmış olur.Biri tercih edilecekse bu isim mutlaka Cardozo olmalı.Şu an Emenike'ye göre çok daha faydası olacak transferdir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Webo,Krasiç,Stoch,Yobo gidici bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Orta sahadan da yabancı göndermeliyiz cristian,meireles,holmen adaylar
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Spartak Moskova, Krasic'i takasta kullanmak istemez bence. Geçen sene Rusya'da gördük taraftardan ne kadar ıslık aldığını.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ersun Hoca Stoch'u göndermez bence Krasic Holmen Yoboya gülegüle demeliyiz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Holmen'i niye gönderiyoruz yahu adam yeni geldi. Daha izlemedik belki de Emre'den iyi oynayacak bu adam Salzburg maçındaki Emre'yi gördük. Önyargılı davranmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Krasicle Stoch u 5er milyona saydirabilsek keske

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence forvete ihtiyacımız yok, boşuna transfer yapıyoruz. Krasic, Yobo, Meireles, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Cristian gönderilmeli. 1 yerli forvet, Serdar Taşçı ve Honda-Valbuena tarzı bir ofansif orta saha alınmalı. Ondan sonra da 4-2-3-1 taktiği ile oynamalıyız. Bu tarz bir politika izlemedikten sonra Cardozo veya Emenike hiç farketmez, bu takım bu sene de top oynayamaz. Benim yine hiç umudum yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    2,3 milyon euro kazanıyor rusya da bundan fazla bile alır.

Zaten takımda en yüksek maaş 2.8.
    He tamam bildiğimden az alıyormuş. Bu parayı Rusya'da verirler. 2.3 almasa da 2 net alır. Ama o kulüpler Krasic'i ister mi oda var. Bu adam bir tek geçen sezon az süre almadı. Önceki sezon Juventus'ta iken çok az maç oynamıştı.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bence forvete ihtiyacımız yok, boşuna transfer yapıyoruz. Krasic, Yobo, Meireles, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Cristian gönderilmeli. 1 yerli forvet, Serdar Taşçı ve Honda-Valbuena tarzı bir ofansif orta saha alınmalı. Ondan sonra da 4-2-3-1 taktiği ile oynamalıyız. Bu tarz bir politika izlemedikten sonra Cardozo veya Emenike hiç farketmez, bu takım bu sene de top oynayamaz. Benim yine hiç umudum yok.
    Doğru tespitler. Sow, Webo forvet hattına bir tane genç bir isim alıp bu iki oyuncuyu yedeklerim. Cardozo transfer edilir ise çok şey katabilecek bir oyuncu. Keza Emenike'de öyle bir oyuncu. Ama Sow gibi birinci sınıf bir forvet varken forvet almak yerine müthiş bir 10 numara alıp 4-2-3-1 oynamaya devam ederim. Taraftar Emenike, Cardozo, Sow üçlüsünü görmek istiyor. Ama direk üç uç forvet ile oynamak kolay değil. Bu bana Ancelotti'nin Chelsea'de Aneika, Drogba, Torres'i üçlü oynattığı maçları aklıma getirdi. Bu üçlüyü direk oynattığı maçları kaybetmişlerdi. Hayal etmesi güzel ama bu üç oyuncu aynı anda olmaz diyorum. Mevcut yapı en fazla ikisini kaldırır.

Fenerbahçe'de ihtiyaca göre transfer yapılıyor mu bence hayır. Ama alınan oyuncular iyi oyuncular elbette.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe Granada'nın Senegalli stoperi Pope Diakhaté ile ilgileniyor. (France Football)
    Yok daha neler artık

Yabancı olarak kadro zaten şişkin bir de stoper transferi olmaz sanmıyorum. Ayrıca bu adam kimdir ki yahu ?

29 yaşında imiş, sadece yaşına bakmakla yetindim, kadro zaten kabarık üstüne bir de 30'una ayak basmış bir stoper alırsak öh derim sadece.

İhtimal vermiyorum bu işe ben.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kievde oynarken iyi oyuncuydu simdiki hali nasildir bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fb muhabirleri sinifta kaldi, KAPa bile gorusmeler bildirilmisken transferin iceirigi ile ilgili tek bir haber bile koparamadilar. konu hakkinda bizden daha bilgili degiller ozellikle emenike ile alakali hic bir fikrimiz yok. yapilan teklif nakit mi, takas mi muamma. tek soylenen ikisinin birden gelme ihtimalinin cok zayif oldugu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bizim takımın transfer pılitikası adamı futboldan soğutur arkadaş ne cardozoymuş sanki ermiş zat gelemedi gitti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Benfica da Spartak da biliyor bizimkilerin oyuncu vizyonunun dar oldugunu.Ikisi de indirime gitmiyor,nasil olsa baska oyuncu alternatifimiz yok, mecbur alacagiz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Benfica da Spartak da biliyor bizimkilerin oyuncu vizyonunun dar oldugunu.Ikisi de indirime gitmiyor,nasil olsa baska oyuncu alternatifimiz yok, mecbur alacagiz
    Kesinlikle yönetim ister istemez bu iki oyuncudan birisini alacak; ama Salzburg maçı ile takımda ki fazla yabancıları yollamayı bekliyorlar. Bu yüzden adım atamıyoruz.

Mesaj Yetkileri