Katırcıoğlunun sözleşme imzalaması için stada gitmiştik.Hala inanamıyordum bu kadar büyük takımları yönetmiş hatta kibirli ve para olmadan iş yapamayan bir adam olarak görüyordum.Aldığı adamları görünce ise onun kalitesini anlamıştım.Sistemi bile değişikti bizim Akhisara göre halısaha maçlarına geliyor.Sokak aralarında futbol oynayan çocukları seyrediyor bazılarının eğitimi için burs verdiği bile söyleniyordu.İnsani yanı taraftarın onu dahada çok sevmesini sağlamıştı.Evine misafir alıyor sokakta durduk yere takım hakkında soru sorup fikir almaya çalışıyordu.Deli bir yanı vardı aslında Gekasa yazılan marş banada yazılacak diyordu bu takım ve taraftar beni o kadar sevecek diyordu.Bana kalırsa hayal görüyordu.Bu takım kaç sene geçerse geçsin 6-7 . sırayı geçemezdi tesislerimiz bile çok kötüydü geliştirmek ise imkansızdı taraftar az olduğundan kombine nerdeyse satılmıyordu.Yerel iş adamları 30-40 tane alıp millete dağıtıyordu.Bizede Emin abi vermişti sağolsun.Konuyu dağıtmadan son sözlerimi söylüyorum beklentimiz yok büyük maçları alalım yeter gerisi bize fazla,ne Katırcıoğlu nede taraftar hayal kurmasın sonu daha hüzünlü oluyor yoksa.