Anket Sonuçlarını Görüntüle: Katırcıoğlu İlk Sene Ne Yapar?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • İmkansızı İsterik (Şampiyonluk/Şampiyonlar Ligi)

3 17.65%
  • Avrupanın Yolları Taştan (Uefaya Katılım)

2 11.76%
  • Farkını ortaya koyar (Üst Sıralar)

2 11.76%
  • İlk Sezon Çok Şey Beklemeyin (Orta Sıralar)

7 41.18%
  • Küme Düşmezse İyidir (Düşme Potası/Alt Sıralar)

3 17.65%
1 ile 30 arası toplam 83 sonuç

Konu: Ne Zeus Ne Perseus & 1.sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Bu kadro kümeye gider hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bu kadro kümeye gider hocam
    Bak çok emin konuşuyorum işide abartayım hükümet düşer bu kadro düşmez
    Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar. Transferler iyi, hiç para harcamadan iyi oyuncular katmışsın takıma. Yalnız Hakan Ateş ve Mustafa Aşan sırıtıyor o kadroda. Zanetti'yi koy bence, Mustafa'nın yerine.
    Teşekkür ederim Hakana talip var aslında performansa göre gidebilir.Zanetti ise her maçı çıkaramaz gibime geliyo ikinci yarılarda yada önemli maç diye nitelendireceğimiz tecrübe gerektiren maçlarda oynayacak amacımız büyüklerden puan çalmak olduğu için acemi adamlarla oynamayı düşünmüyorum
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Başarılar hikayeli olursa güzel olur
    Hikayeli olacak birazdan giriyorum konuya

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Katırcıoğlunun sözleşme imzalaması için stada gitmiştik.Hala inanamıyordum bu kadar büyük takımları yönetmiş hatta kibirli ve para olmadan iş yapamayan bir adam olarak görüyordum.Aldığı adamları görünce ise onun kalitesini anlamıştım.Sistemi bile değişikti bizim Akhisara göre halısaha maçlarına geliyor.Sokak aralarında futbol oynayan çocukları seyrediyor bazılarının eğitimi için burs verdiği bile söyleniyordu.İnsani yanı taraftarın onu dahada çok sevmesini sağlamıştı.Evine misafir alıyor sokakta durduk yere takım hakkında soru sorup fikir almaya çalışıyordu.Deli bir yanı vardı aslında Gekasa yazılan marş banada yazılacak diyordu bu takım ve taraftar beni o kadar sevecek diyordu.Bana kalırsa hayal görüyordu.Bu takım kaç sene geçerse geçsin 6-7 . sırayı geçemezdi tesislerimiz bile çok kötüydü geliştirmek ise imkansızdı taraftar az olduğundan kombine nerdeyse satılmıyordu.Yerel iş adamları 30-40 tane alıp millete dağıtıyordu.Bizede Emin abi vermişti sağolsun.Konuyu dağıtmadan son sözlerimi söylüyorum beklentimiz yok büyük maçları alalım yeter gerisi bize fazla,ne Katırcıoğlu nede taraftar hayal kurmasın sonu daha hüzünlü oluyor yoksa.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Emin abinin kombineyle maça 5 kişi soktuk zorladık kapıları yapacak bişey yok paramız yok kızmayın o yüzden maçta iyi oynadık aslında stancunun yoktan yarattığı gol olmasa aslında maç bizim hakkımızdı bile diyebilirim ben bu maçta kesin mağlubiyet diyordum ama helal olsun bu adama güzel sistem oturtmuş hakan ateş konusunda ise bizi dinleyecekti adamı oynatma dedik o kadar hatası gole sebep oldu.Bizi dinlese dahada güzel olacak ama tebrik ediyorum hocamızı hep böyle devam etsin.

Mesaj Yetkileri