Üstteki kadroda yedi altta ki kadroda sekiz yabancı mı var yanlış mı görüyorum hocam
Originally Posted by Frexy Üstteki kadroda yedi altta ki kadroda sekiz yabancı mı var yanlış mı görüyorum hocam Heralde bu ideal 11 , ŞL 11'i böyle ama ligde sol bekte Hakan'ı filan kullanır mecburen
Originally Posted by Lesandro Parleo Heralde bu ideal 11 , ŞL 11'i böyle ama ligde sol bekte Hakan'ı filan kullanır mecburen Yüksek ihtimalle öyledir bence mevcut sınıra göre ideal bir 11 kurup hem ligde hem ŞL'de o 11 ile mücadele etmek daha mantıklı olurdu
Originally Posted by Frexy Üstteki kadroda yedi altta ki kadroda sekiz yabancı mı var yanlış mı görüyorum hocam Originally Posted by Lesandro Parleo Heralde bu ideal 11 , ŞL 11'i böyle ama ligde sol bekte Hakan'ı filan kullanır mecburen Originally Posted by Frexy Yüksek ihtimalle öyledir bence mevcut sınıra göre ideal bir 11 kurup hem ligde hem ŞL'de o 11 ile mücadele etmek daha mantıklı olurdu Aynen öyle Yukarıdaki kadrolar Şampiyonlar Ligi için düşündüğüm kadrolar. Lig'de ufak tefek değişiklikler olacak. Hakan>Riera, Emre>Amrabat vs.
Forum Rules