1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu oyunda senin gibi bütçe yapanını görmedim Ben senin kadar rahat satamıyorum veya feshedemiyorum. En fazla 6-7 oyuncu... Genç takımdakilerin maaşı zaten az bişi onlara hiç dokunmuyorum bile.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu oyunda senin gibi bütçe yapanını görmedim Ben senin kadar rahat satamıyorum veya feshedemiyorum. En fazla 6-7 oyuncu... Genç takımdakilerin maaşı zaten az bişi onlara hiç dokunmuyorum bile.
    Şuan gençlere baktım 2si adam olabilr diye yukarı çektim 1-2 tanede içime sinmesede finans yüzünden yedek olsun diye yukarı aldım..geri kalanı listeye verdim tek tek karşılıklı fesetmeye başladık. Kendim gönderince maaşının tümünü vermek durumunda kalıyorum. oturup karşılıklı fesedelim diyine yanaşmıyor ama listeye ekliyom ya sat ya serbest bırak diye karşılıklı fesihleşiyoruz fesihle finansı etkiliyor gibi gözüksekde bu adamlar yatarak sözleşmelerindeki parayı komple alacaklar hiç diilse yarı parasına fesederk diğer yarısı kar oluyor + maaşları kadarda bütçemize direk yansıyor ihmal etme..hele küçük takımsan
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Yeni takımında başarılar Juan Hıza ve fiziğe dayalı bir takım kurarsan sırtın yere gelmez(Fransa ligi için söylüyorum.)
    Eyv kardeşim..Diaz hiç beklenmedik bir transfer politikası izliyor. Gençlere verdiği önemle bilinen Diaz tam bir veteranlar takımı kurmak üzere

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Eyv kardeşim..Diaz hiç beklenmedik bir transfer politikası izliyor. Gençlere verdiği önemle bilinen Diaz tam bir veteranlar takımı kurmak üzere [/QUOTE]

yok artık niye gençler mi gelmiyo

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    yok artık niye gençler mi gelmiyo
    Para yok paraa

Mesaj Yetkileri