Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 145 sonuç

Konu: Komşu'nun Taraftarına Aşık Oldum / PAOK

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

PAOK 2 - 1 ST GALLEN

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu önemli maçları kazanabilmeyi öğrensek her şey olacak.ST. Gallen'i rahat eledik.Darısı diğer takımların başına.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Kardeş takım AEK'e başarılar.

En azından PAOK gibi cami yıkıp kilise dikmek yerine tribününde İsrail bayrağı yakan,Filistin'e destek olan ve Yunanistan'da Türk dölü diye aşağılanmaya çalışan gerçek İstanbullulardır.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Şu önemli maçları kazanabilmeyi öğrensek her şey olacak.ST. Gallen'i rahat eledik.Darısı diğer takımların başına.
    Kadro gücümüz yok

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Kardeş takım AEK'e başarılar.

En azından PAOK gibi cami yıkıp kilise dikmek yerine tribününde İsrail bayrağı yakan,Filistin'e destek olan ve Yunanistan'da Türk dölü diye aşağılanmaya çalışan gerçek İstanbullulardır.
    Biraz ağır olmadı mı?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

SAĞ BEK DE TAMAM- HANS CORNELIS

EKVATORUN YILDIZI- JEFFERSON MONTERO

Quote Originally Posted by resoag View Post

Biraz ağır olmadı mı?

Yok yanlış anlama Çarşı'ya özellikle son olaylardan sonra büyük sempatim vardır ama herhangi bir takım taraftarı olarak değil sadece bir Türk olarak PAOK gibi bir takımla kardeş takım olmalarını gururuma yediremiyorum maalesef.PAOK'a karşı büyük bir nefretim var ondan kendimi tutamadım.

Yinede AEK'in ardından ikinci olman dileğiyle Kırdıysam kusura bakma.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Yok yanlış anlama Çarşı'ya özellikle son olaylardan sonra büyük sempatim vardır ama herhangi bir takım taraftarı olarak değil sadece bir Türk olarak PAOK gibi bir takımla kardeş takım olmalarını gururuma yediremiyorum maalesef.PAOK'a karşı büyük bir nefretim var ondan kendimi tutamadım.

Yinede AEK'in ardından ikinci olman dileğiyle Kırdıysam kusura bakma.
    Yok kırmaktan değil ; şöyle bir şey var her taraftar farklı düşüncelere sahip. Örneğin Galatasaraylıyım diye geçinen bir ÖKÜZ Fenerli bir kardeşimizi gereksizce öldürdü. Bunu kimse UltrAslan'a bağlayamaz. Veya kendini bilmez birkaç HAYVAN kavga çıkarırsa suçlu o takımın taraftarı değildir. Burada siyasete falan da girmek istemem ama tabi şöyle bir şey de var. Türkler İstanbul'u Fethetti ; Yunanlılar Fethedildi bir sürü adam öldü ; belki de aileleri vefat etti. Biz de Yunan olsaydık belki de biz de Türklerden nefret ederdik. Sonuç olarak ben TARAFTARIN düşüncesine bakarım. 1-2 ŞEREFSİZ çıkar her takımda ama onlar sadece ÖKÜZ olmakla kalırlar ..

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

AL GRUBUMUZ 2. OLMAK DİLEĞİ İLE

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Transfer Geçmişim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bizi zorlayabilecek sadece Zenit var.Diğer 4 maçtan 8 puan alırız bence en az.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

PAOK 3 - 1 LEVADEIAKOS

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    Bizi zorlayabilecek sadece Zenit var.Diğer 4 maçtan 8 puan alırız bence en az.
    6 Elfsborg 4 Vit. alsak 1 de belki Zenitten içeride rahat çıkarız

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

AEK 0 - 2 PAOK

Quote Originally Posted by resoag View Post

Yok kırmaktan değil ; şöyle bir şey var her taraftar farklı düşüncelere sahip. Örneğin Galatasaraylıyım diye geçinen bir ÖKÜZ Fenerli bir kardeşimizi gereksizce öldürdü. Bunu kimse UltrAslan'a bağlayamaz. Veya kendini bilmez birkaç HAYVAN kavga çıkarırsa suçlu o takımın taraftarı değildir. Burada siyasete falan da girmek istemem ama tabi şöyle bir şey de var. Türkler İstanbul'u Fethetti ; Yunanlılar Fethedildi bir sürü adam öldü ; belki de aileleri vefat etti. Biz de Yunan olsaydık belki de biz de Türklerden nefret ederdik. Sonuç olarak ben TARAFTARIN düşüncesine bakarım. 1-2 ŞEREFSİZ çıkar her takımda ama onlar sadece ÖKÜZ olmakla kalırlar ..

Bunların yeri burası değil haklısın şimdi düşününce çok gereksiz bir yazı olduğunun farkına vardım fakat anne tarafı Selanik göçmeni olan biri olarak biraz daha içli dışlıyım bu konuyla bu yüzden biraz duygusal yaklaşabiliyorum.Ama bir gün yolun Selanik'e düşerse PAOK maçı izlemek için Beşiktaş formasıyla stat çevresine gitmemeni tavsiye ederim.Çünkü çoğu PAOK taraftarı o ambleme Beşiktaş amblemi olarak değil içinde Türk Bayrağı bulunan bir amblem olarak görüp olay çıkartırlar.Zaten resmi sitelerinde renklerindeki siyahın açıklaması olarak şu anki Türkiye'deki "trajik" tarihimizden gelir ibaresi bulunan bir kulüptür.Beyazı ise bu topraklar hakkındaki umutlarının simgesi olarak görürler.

Gruptan rahat çıkarsın diye düşünüyorum.AEK'i de yenmişsin Zaten bu sene küme düştük takım kalite bakımından PAOK'la kıyaslanabilecek durumda değil.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bunların yeri burası değil haklısın şimdi düşününce çok gereksiz bir yazı olduğunun farkına vardım fakat anne tarafı Selanik göçmeni olan biri olarak biraz daha içli dışlıyım bu konuyla bu yüzden biraz duygusal yaklaşabiliyorum.Ama bir gün yolun Selanik'e düşerse PAOK maçı izlemek için Beşiktaş formasıyla stat çevresine gitmemeni tavsiye ederim.Çünkü çoğu PAOK taraftarı o ambleme Beşiktaş amblemi olarak değil içinde Türk Bayrağı bulunan bir amblem olarak görüp olay çıkartırlar.Zaten resmi sitelerinde renklerindeki siyahın açıklaması olarak şu anki Türkiye'deki "trajik" tarihimizden gelir ibaresi bulunan bir kulüptür.Beyazı ise bu topraklar hakkındaki umutlarının simgesi olarak görürler.

Gruptan rahat çıkarsın diye düşünüyorum.AEK'i de yenmişsin Zaten bu sene küme düştük takım kalite bakımından PAOK'la kıyaslanabilecek durumda değil.
    Ya tabi sen de haklısın değişik bakış açılarından bakınca herkes haklı olabiliyor ; ki şöyle bi şey var ki eline birayı alan herkes artık insandan çok TANIMI OLMAYAN YARATIĞA dönüşüyor statta

Evdeki hesap pAokA uymadı

ELFSBORG 1 - 1 PAOK

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

PAOK 3 - 0 OFI

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Ligde iyiyiz ama Elfsborg maçı sıkıntı olmuş.Yine de moral bozmak yok ama.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Ligde iyiyiz ama Elfsborg maçı sıkıntı olmuş.Yine de moral bozmak yok ama.
    Aynen ama hala sıkıntı var

PAOK 1 - 1 PANIONIOS

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

PAOK 4 - 0 VIT. G.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

GIANNINA 0 - 3 PAOK

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Panionios maçını takma,iyi takımdır onlarda.Onun dışında iyiyiz ilk sezona göre

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

YUNAN LİGİNDE İLK 6 HAFTA

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Panionios maçını takma,iyi takımdır onlarda.Onun dışında iyiyiz ilk sezona göre
    Açıkça söylemek gerekirse daha yavaş yavaş takımı tanıyorum / iskelet takımı buldum ; alternatifleri deniyorum şu an

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

PAOK 0 - 2 ATROMITOS

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

ZENIT 0 - 0 PAOK

Nesil
    2013