Şu önemli maçları kazanabilmeyi öğrensek her şey olacak.ST. Gallen'i rahat eledik.Darısı diğer takımların başına.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Kardeş takım AEK'e başarılar.
En azından PAOK gibi cami yıkıp kilise dikmek yerine tribününde İsrail bayrağı yakan,Filistin'e destek olan ve Yunanistan'da Türk dölü diye aşağılanmaya çalışan gerçek İstanbullulardır.
Yok yanlış anlama Çarşı'ya özellikle son olaylardan sonra büyük sempatim vardır ama herhangi bir takım taraftarı olarak değil sadece bir Türk olarak PAOK gibi bir takımla kardeş takım olmalarını gururuma yediremiyorum maalesef.PAOK'a karşı büyük bir nefretim var ondan kendimi tutamadım.
Yinede AEK'in ardından ikinci olman dileğiyleKırdıysam kusura bakma.
Yok kırmaktan değil ; şöyle bir şey var her taraftar farklı düşüncelere sahip. Örneğin Galatasaraylıyım diye geçinen bir ÖKÜZ Fenerli bir kardeşimizi gereksizce öldürdü. Bunu kimse UltrAslan'a bağlayamaz. Veya kendini bilmez birkaç HAYVAN kavga çıkarırsa suçlu o takımın taraftarı değildir. Burada siyasete falan da girmek istemem ama tabi şöyle bir şey de var. Türkler İstanbul'u Fethetti ; Yunanlılar Fethedildi bir sürü adam öldü ; belki de aileleri vefat etti. Biz de Yunan olsaydık belki de biz de Türklerden nefret ederdik. Sonuç olarak ben TARAFTARIN düşüncesine bakarım. 1-2 ŞEREFSİZ çıkar her takımda ama onlar sadece ÖKÜZ olmakla kalırlar ..
Başarılar![]()
Bizi zorlayabilecek sadece Zenit var.Diğer 4 maçtan 8 puan alırız bence en az.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bunların yeri burası değil haklısın şimdi düşününce çok gereksiz bir yazı olduğunun farkına vardım fakat anne tarafı Selanik göçmeni olan biri olarak biraz daha içli dışlıyım bu konuyla bu yüzden biraz duygusal yaklaşabiliyorum.Ama bir gün yolun Selanik'e düşerse PAOK maçı izlemek için Beşiktaş formasıyla stat çevresine gitmemeni tavsiye ederim.Çünkü çoğu PAOK taraftarı o ambleme Beşiktaş amblemi olarak değil içinde Türk Bayrağı bulunan bir amblem olarak görüp olay çıkartırlar.Zaten resmi sitelerinde renklerindeki siyahın açıklaması olarak şu anki Türkiye'deki "trajik" tarihimizden gelir ibaresi bulunan bir kulüptür.Beyazı ise bu topraklar hakkındaki umutlarının simgesi olarak görürler.
Gruptan rahat çıkarsın diye düşünüyorum.AEK'i de yenmişsinZaten bu sene küme düştük takım kalite bakımından PAOK'la kıyaslanabilecek durumda değil.
![]()
Ligde iyiyiz ama Elfsborg maçı sıkıntı olmuş.Yine de moral bozmak yok ama.
Panionios maçını takma,iyi takımdır onlarda.Onun dışında iyiyiz ilk sezona göre![]()