Almanya Kampındaki Maçlar ve Sezon Açılışı Karşılaşması
Almanya Kampındaki Maçlar ve Sezon Açılışı Karşılaşması
...
Monaco maçı güzel.Monaco da sağlam takımdır yani![]()
Hazırlık maçlarında takımın başında durmuyorum, Onları Başantrenör Mehmet Özdilek yönetiyor, Oyundaki veritabanı transfer güncellemesini içerdiği için Monaco'nun bu yaz transfer ettiği çoğu futbolcu takımda (Falcao vs.) Bu sezon da Avrupa'da iddialı güçlü takımlardan biri. Artık sezonu açma vakti...
...
Yeni sezona Süper Kupada Galatasaray maçıyla başlıyoruz, Bu sezon Galatasaray maçları, Kupa finalleri, Şampiyonlar veya Avrupa ligi maçlarımız canlı sunumla karşınızda olacak, en büyük değişiklik ise pozisyon anlatımlarının hareketli resimlerle destek görecek olması olacak, artık bir resim karesi üzerinden anlatım yok : ) Galatasaray maçına hazırlanıyoruz...
...
Kadro çok fena olmuş.GS'yi dağıtırsın bence![]()
...
Dk.3 Nem aldı kanada doğru sürdü topu Emre'ye bıraktı vee
Spoiler: Pozisyonun devamını izle
...
Dk.16 Gökdeniz sağdan hızlı bir biçimde ceza alanına giriyor şutunu çekiyor ve
...
Dk.30 Lukas Podolski savunma arkasına doğru hareketleniyor...
...
Ve 90 dakikanın sonu, Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Süper Kupayı kazanmayı başarıyoruz. Denk ve zor bir mücadele oldu bu sezon da ligde Galatasaray ile çekiceğimizin bir Resmi oldu. Traore maçta çok iyiydi, iyi servis yaptı, Podolski kalitesini, Emre ise hala mücadele içinde yer alacağını gösterdi.
...
Sezona Es Es deplasmanında başladık, Eskişehir gerçekten çok diri ve sağlam bir izlenim verdi, Gol yollarında pek etkili olamayınca zorlandık, tam 2 puan kaybettik derken Kaptan sahneye çıktı ve sakat olmasıan rağmen yaklaşık 30 metreden attığı golle bize 3 puanı kazandırdı. Emre hem Galatasaray hem de Es Es maçında gösterdiki hala takımın en önemli oyuncularından biri.
Spoiler: Emre'nin harika golü
...
Eses zorlamış ama iyi kurtarmışız son dakikada.Süper Kupa için de tebrikler![]()
...
Süper Kupa için tebrikler zor Es-Es deplasmanında iyi başlamışız.
...
abi çığır açtın kariyer tarihinde goller falan süper olmuş gs yle aramızda ciddi bir kalite farkı oluşturmuşsun
Takım inanılmaz bişey olmuş ya
...
Geceyi, aramıza yeniden katılan Efsane Kaptanımızın bir sözüyle kapatalım : )
...
10 numarayı Alex'e ver hocam ayıp oluyo![]()
...
İbo Camtasia fazla kasmıyormu la pc'yi benim makine ucucak gibi gelmeye başladı. Fanların tozunu mu alsam acaba ((:
...
Bu sezon ki As ve Yedek Kadromuz
Bursaspor karşısında yedek takımı kullandım, çünkü yedek oyuncuların performansını ciddi bir sınavda görmek istedim, maç boyunca fena oynamadılar 10 kişi kalmamıza rağmen puanı çıkardık. Özellikle düşük potansiyelli rakiplere ve Türkiye kupası maçlarında rahatlıkla bu rotasyonu uygulayabiliriz.
...
4.torbadan katıldığımız Şampiyonlar Ligi grup kura çekimi gerçekleştirildi. Grupta Chelsea, Porto ve Schalke ile eşleştik. Bir grup ancak bu kadar denk olabilirdi, Bu sene Şampiyonlar Liginde daha güçlü takımlar var, geçen sezon da aşağı yukarı aynı puana sahiptik ve 3. torbadan katılmıştık, bu sezon 5. torba olsa oraya bile gireceğimiz bir durum söz konusuydu (: Şampiyonlar Ligi maçlarımızın hepsi canlı anlatımla karşınızda olacak, bakalım neler yapacaz ?
...
Aykut hoca gibisin Alexi yedek bırakıyorsun![]()
Zor bir grup olmuş açıkçası