Bu millete boş abi boş,her şey boş ne desen boş,ben ümidimi kestim.Hep birlikte memleketin nasıl batağa sürüklendiğini seyrediyoruz ve elimizden gram bir şey gelmiyor,en ufak bir tepki de ne vatan hainliği kalıyor,ne dinimiz imanımız kalıyor,hepsi bilmem nerenin oyunları,planlı-programlı çalışmaları oluyor,ama işine gelince hepimiz onun kardeşiyiz.Lan 1 ay boyu millete verdiği tepkiyi o lanet olası teröristlere verseydi değil 11 yıl iktidara geldikten 1 yıl geçmeden temizlerdi oraları,şimdi Türkiye Cumhuriyeti toprağında,Türkiye Cumhuriyeti Karakolu'na lanet olası şerefsizlerin bayraklarını asmalarına göz yumuluyor,ulan yabancı ülkelerde bizim bayrağımız yakıldığında ortalığı yıkan adamlar kendi memleketinde terör örgütünün bayrağı kendi karakoluna asılınca sus pus oluyor.Çıldırmamak elde değil,elde değil,ne ile yargılandığı belli olmayan Mehmet Haberal neredeyse 4,5 yıldır hapiste,bu adam öyle boş bir adam değil Türkiye'nin en önde gelen insanlarından,Dünya'nın saygın doktorlarından birisi.Ahmet Necdet Sezer'den önce Cumhurbaşkanı olması düşünülen bir adamdı,şimdi geldiği duruma bakın.Sen darbe yapmak iste,önüne Cumhurbaşkanı ol diye teklif gelsin ama reddet,bak şu deliye.(Genelkurmay doğrudan Cumhurbaşkanı'na bağlı ya o açıdan söylüyorum.)
Erkin Koray'ın şarkısında dediği gibi;
Bize de bir gün kader güler,güler inşallah.