Yahu Adnan Menderes zamanında yapılan darbeyi geçtim,o zaten saçma sapan bir şeydi ancak 1980 yılında ki darbeyi eleştirenler,bilmezler mi kardeşin bile kardeşi öldürdüğünü ? Bilmezler mi vatanın her parçasının solcular-sağcılar diye parçalara ayrıldığını,şehirlere girişte,otobüslerin durdurulup milletin sorguya çekildiği,karşıt görüşlülerin dayak yediğini,öldürüldüğünü bilmezler mi ? O zaman darbeden sonra ''Yaşa Kenan Paşa'' diyenler şimdi nasılda hükümetin yalakası olmuşlar da Türkiye'yi batağın içinden çıkarmış insanı,insanları eleştiriyorlar.Bu kadar eleştiri yapılırken azcık düşünüp ''Acaba darbe olmasaydı nolurdu ? '' diye bir fikre kapıldılar mı acaba.Çünkü ona göre bir yargı vermeleri gerekir,sanki memleket gül gibi geçinirken darbe yapılmış gibi göstermeye çalışanlar var.

Şu an ki Genelkurmay'a,Asker'e bakıyorum ve utanıyorum.O Genelkurmay'ın başında olması gerekenlerin hepsini içeri tıktılar,yazıklar olsun,bu millet bunun hesabını soracaktır da diyemiyorum,zaten bunları pohpohlayanlar bu millet.