1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Şayet oyunda bunu düşünerek hareket etmişlerse müthiş olmuş zamanında motora ne kadar sövmüşsem şimdi bir o kadar takdir edeseim geldi. Lakin bu böyle midir emin değilim bu kadar yapay zeka sanmıyorum ayrıca eski takımdan eser kalmadı ki kökünü kazıdık (:
    Ben bunu ipuçlarında gördüm o yüzden. Şuna benzer bişey yazıyodu tam hatırlayamıyorum. Eğer takımın alışık olduğu düzeni bozarsanız oyuncuların taktiğe alışması biraz fazla zaman alabilir. Buna benzeyen bişeydi.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Ben bunu ipuçlarında gördüm o yüzden. Şuna benzer bişey yazıyodu tam hatırlayamıyorum. Eğer takımın alışık olduğu düzeni bozarsanız oyuncuların taktiğe alışması biraz fazla zaman alabilir. Buna benzeyen bişeydi.
    Söylediğin çok iyi oldu kardeşim. Demek herifler işi epey ilerletmiş buna çok sevindim bak..San Marinoda da aynı sıkıntı cereyan etmişti. Neyse yapacak bişi yok takım yeni mentaliteye öyle yada böyle alışacak

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Söylediğin çok iyi oldu kardeşim. Demek herifler işi epey ilerletmiş buna çok sevindim bak..San Marinoda da aynı sıkıntı cereyan etmişti. Neyse yapacak bişi yok takım yeni mentaliteye öyle yada böyle alışacak
    Eger o yazıyı yanlış yorumlamadıysam dediğim gibi ama bende de oluyo arada. Yakında düzelir merak etme

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Eger o yazıyı yanlış yorumlamadıysam dediğim gibi ama bende de oluyo arada. Yakında düzelir merak etme
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Onu fazla takmamak gerekir bence gitgide artacaktır
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu sene hasbelkader yükselirsek çok güzel olur. Taktik olayında da biraz daha zamana ve taktik antremana ihtiyacın var gibi geldi bana.

Edit: Şu linkte bir rehber var. Belki aradığını bulursun: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111413
    En son paragraftan bir cümle: "Taktiğe yatkınlık sezon başlarında düşer. Bunun sebebi hem tatilin araya girmiş olması hem de daha önemli olarak yeni oyuncuların takıma transfer olmasıdır. Yeni oyuncular da taktiğe alıştıkça yatkınlık zamanla artar. "
    Düzelir düzelmesinde sıkıntım yok zamanalr artıyo şuan fena seviyeye gemedi taktik sayımı tekrar 3 e çıkardım falan am uzun sürmesi kötü oluyor. Taktik oturmayınca saha sonuçlarına yansıyor e uyumda halen % 50 küsürlerde Devre arasıa kadar ilk 3 de girersek güzel olucak
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ligde işler tıkırında Ama Fransa futbolu hızlı ve tempolu olur genelde. İlerleyen haftalarda kondisyon sorunu yaşamamak için rotasyon uygulaman iyi olacaktır
    İngiltere gibi sıkışık fikstür yok aslında ayrıca yaşlıda olsa oyuncualrım dayanıklıkları yüksek şimdilik sıkıntımız yok.4 gözle devre arasnı bekliyorum şayet ilk 3de olursak ve planlarım işlerse çok rahat üst lgie çıkarız (:

Mesaj Yetkileri