1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kime yapıldı 1980 darbesi? Darbeden sonra 1 tane bile olay olmadı o yüzden darbe işe yaradı deniyor genelde. Bu askerin olayları bitirme gücü varsa darbe yapmadan neden bitirmedi? Darbe siyasilere yapıldı. Siyasilerle ortak çalışıp olayları dindirmek varken neden ilk iş siyasileri içeri atalım,sonra halkı yola getiririz oldu? Saçmalık darbe savunmak.
    Sizin gibi düşünenleri görünce zaten keşke darbe yapılmasaydı diyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sizin gibi düşünenleri görünce zaten keşke darbe yapılmasaydı diyorum.
    bu arada yukarıda yazdığınız yazının sadece başını okudum en başta. Hükümet yalakası falan muhabbetlerini hiç görmedim. Bunun akabinde gelen "sizin gibileri" genellemesinin hükümet ile alakası varsa lafını geri almalısın arkadaşım. Benim görüşüm bellidir. Genelleme yapılamayacak kadar da farklı ve insanidir bu görüş. Hükümetten de nefret ederim.

Benim yakın bir abimin çocuğu olmuyor 80 darbesinden sonra yapılan işkencelerden ötürü. Sen hangi ülkeyi kurtarmaktan bahsediyosun. 17 yaşında düşünülenler her zaman yanıltıcı olmuştur. Biraz daha görüp geçirdiğinde o darbenin ya da ondan önceki darbelerin hep geriye atılan adımlar olduğunu göreceksin. Hatta senin çok övdüğün darbe olmasaydı şu an AKP olmazdı. İmam Hatip Liselerinin sayılarını bilmem kaça katlayarak,irticacı denilenlerin devletin her yerlerinde önünü açarak mevcut duruma gelmemizi Kenan Evren ve ekibi sağlamıştır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bu arada yukarıda yazdığınız yazının sadece başını okudum en başta. Hükümet yalakası falan muhabbetlerini hiç görmedim. Bunun akabinde gelen "sizin gibileri" genellemesinin hükümet ile alakası varsa lafını geri almalısın arkadaşım. Benim görüşüm bellidir. Genelleme yapılamayacak kadar da farklı ve insanidir bu görüş. Hükümetten de nefret ederim.

Benim yakın bir abimin çocuğu olmuyor 80 darbesinden sonra yapılan işkencelerden ötürü. Sen hangi ülkeyi kurtarmaktan bahsediyosun. 17 yaşında düşünülenler her zaman yanıltıcı olmuştur. Biraz daha görüp geçirdiğinde o darbenin ya da ondan önceki darbelerin hep geriye atılan adımlar olduğunu göreceksin. Hatta senin çok övdüğün darbe olmasaydı şu an AKP olmazdı. İmam Hatip Liselerinin sayılarını bilmem kaça katlayarak,irticacı denilenlerin devletin her yerlerinde önünü açarak mevcut duruma gelmemizi Kenan Evren ve ekibi sağlamıştır.
    Sizin gibi düşünen derken darbeyi eleştirenlerden bahsettim.Darbeyi asla savunmam ancak o ortamda darbe niye yapıldı diye eleştirmem.Günün şartları darbeyi gerektirdi,o dönemde benim babam yaşadı bunları Ankara'da,bildiğin Ankara bölgelere ayrılmış sağ-sol diye.Kendisi Kenan Evren'in ülkeyi daha batak durumdan kurtardığına inanıyor.Elbet o yapılan işkenceler,cinayetler Kenan Evren ve arkadaşlarının günahıdır ancak o yapılan çirkin şeyleri sağcılar solculara solcular da sağcılara yapıyordu zaten.Cezaevlerinde karakollarda yapılan işkenceleri herkes biliyor,ona istediğin tepkiyi ver,bende zaten tepkiliyim ama darbe konusunda yapılan ağır eleştirilere katılmıyorum.Varsın ''darbe'' yaptılar diye suçlu kabul edilsinler.Günün gerektirdiği kökten çözümü sağladılar,ne kadar inkar etsenizde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri