Oğuz hocam çok iyi oynuyoruz ama skorlar o kadar iyi değil , daha iyi olmalıyız..
Halil Hocam ligte kalsın diye Estigarribia'yı yardıma göndermişsin
Yalnız Halil Hoca'ma da bir sürü teklif var , kafasını karıştırıyorlarHocam Stutgart'a gideydik beraber Oğuz Hocam'dan zam istiyorum yapmıyo başka takıma gidecem ha
![]()
Yanlız bana da teklif geliyor,böyle ufak takımlar teklif yapınca SS almaya gerek bile duymuyorum...Marcelo"nun profilini atsın,görürsün onu sol bek calıstırdım ve artık bir sol bek oyuncusu Marcelo!
Yardım ediyorum,ezik gibi kaldı 1 2 tane de oyuncu önerdim parası yokmuş,en sonunda borç vereceğim yazık....
12.Hafta
Bindik bir alamete , gidiyoz kıyameteReading önde Nottm. arkada gidiyoruz bakalım...
Toparlanırız inş en azından birimiz AL ye gitse![]()
Bu sene küme düşmeyiz ama içinizden biri AL yapabilir![]()
Vay vay love süper tadicte öle
Reading Transfer ;
Sistem değişikliğine gittik,aslında devre arasında yapılacak en büyük hata! Bunu biliyorum,işim biraz daha zorlaşsın istedim...
Verim alamadığım bazı oyuncuları gönderdik işte gelenler ;
Benitez
Geçen hafta ani kalp krizi sonu yaşama gözlerini yuman christian Benitez"in anısına kendisini transfer ettim.
Negredo"nun 3aylık sakatlığından dolayı takım istediğim düzeyde gol atamadı malesef.
Transfer yapmaya devam edeceğiz...
Reading'in transferler güzel özellikle Boyata çok iyi bir stoper ama 2012'de daha iyiydi burada biraz düşürmüşler.
oo dejan lovreni almış halil iyi bak adamıma raul garciayı da iyi kazık atmışsın bence o kadar etcek oyuncu değil![]()
Transferlerimizi beğendim ama Halil Hocam şov yapmış resmen
M.City'dende intikamı almışız![]()
Benitez 2 maçta 5 gol saatli bomba adam City'i tek başına yıkmış resmen.![]()
Zorlu iki maçtan da galip gelerek rövanşı aldık , seri galibiyetlelerle 5.liğe bile yükselebiliriz , sana güveniyoruz Oğuz Hocam
RIP Benitez'de şov yapıyor resmen , toprağı bol olsun..