1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Kardeş/Pilot Kulüp Rehberi

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İstediğim Bir Takımı Nasıl Pilot Kulüp veya Kardeş Kulüp Olarak Kendim Seçebiliyorum ?
    Örneğin Türkiye Liginden Oyuncu Göndermek İstediğim Takım Var Ne Yapmam Gerekiyor ,
    Bunun İçin Önce Yönetim İle Konuşup Pilot Kulüp veya Kardeş Kulüp Seçebilirim Onayınımı Almam Gerekiyor.
    Bu Konuda Yardımcı Olursanız Memnun Olurum ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SmtSvm View Post
    İstediğim Bir Takımı Nasıl Pilot Kulüp veya Kardeş Kulüp Olarak Kendim Seçebiliyorum ?
    Örneğin Türkiye Liginden Oyuncu Göndermek İstediğim Takım Var Ne Yapmam Gerekiyor ,
    Bunun İçin Önce Yönetim İle Konuşup Pilot Kulüp veya Kardeş Kulüp Seçebilirim Onayınımı Almam Gerekiyor.
    Bu Konuda Yardımcı Olursanız Memnun Olurum ..
    Eğer yönetim sizin de seçebileceğinizi düşünüyorsa size sorar; Derki siz seçmek ister misiniz ?

Yani iki tane seçenek verir.

Bunların ilki -- > Ah tabiki çok sevinirim ben seçmek istiyorum gibi birşeydir. (İngilizce oynadığım için oyunda tam olarak karşılığını bilmiyorum ama genel itibariyle olay o)

Bunlardan diğei -- > Seçimi size bırakıyorum, size güveniyorum tarzındadır.

Siz bunlardan ilkini seçerseniz, görevi kabul etmiş olursunuz. Daha sonra pilot ya da kardeş kulüp olmasını istediğiniz kulübe gelip, sağ üstteki "Ekstra Seçenekler" butonuna tıkladıktan sonra,

şu anda görselde gözükmeyen bir seçenek daha çıkar. O seçenek de Bu takımı Pilot ya da Kardeş kulüp olarak belirle seçeneğidir.

Siz seçersiniz, ve bu şekilde bunu yönetime bildirmiş olursunuz. Daha sonrası onların işi. Yönetimin kalitesine göre, seçtiğiniz kulüple anlaşmaya varırlar ya da varamazlar. Sizin oradaki göreviniz bitiyor...

Ancak genç oyuncularını göndermek istiyorsanız sıkıntı var... Rehberi bir daha okuyun derim. Benden söylemesi... Çok fazla yararlı olmaz pilot kulüpler oyuncuların gelişiminde...
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri