Sayfa 177 / 220 İlkİlk ... 77127167175176177178179187 ... SonSon
5,281 ile 5,310 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabırda bir yere kadar abi. GS-FB farkı açtı gidiyorlar, biliyorsunuz işte aynı şeyleri yazdırmayın bana şimdi. Ayrıca bu eleştirmeyeceğiz anlamına da gelmiyor. Takımını seviyorsan en ağır eleştiriyi de yapacaksın. Biz Türkiye'yi seviyoruz mesela, ama kalkıpta " Türkiye dünyada bir numaradır " demiyoruz. Bu da böyle birşey işte. Objektif olacaksın, eleştireceksin, aynı zamanda da destekleyeceksin. Hadi bu sene hoca yeni, takım yeni, stad yok vs. yine geçen seneki gibi 3. sıraya razıyız, alıştık artık. Ama seneye yeni stad ile birlikte bu takım şampiyon olacak, olmak zorunda. Hiçbir bahane kabul etmem, seneye şampiyonluk şart.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

yönetime inancım tam ronaldinho gelsin gelmesin bu yönetim elinden geleni yapıyor.
    serdal adalı gelseydi daha mı iyi olacaktı sisirme transferler dünyanın parası ödenip borc olusacaktı.
    bn sahsen sezeri gereksiz olarak görmedim ancak muhammedin bu sekilde gelişim gösterecegini tahmin etmiyordum birde ronaldinho gelirse sezer cidden cok gereksiz transfer olacak.
    ancak yönetim belki de bu konuda aceleci davrandı bu gelişmelerin olacagını düsünemedi herhalde..
    enaramo kesinlikle gereksiz oldu işte bu transferi neden yapıldı anlam veremedim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vodafone ile yapılan anlaşma 10 yıllık 150 milyon dolar imiş son çıkan haberlere göre .Fikret Orman bizati söylemiş. Senelik 10 milyon isim hakkı ve 5 milyon da göğüs reklamı. Eğer böyleyse dadından yenmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sezer'in yerine bonservissiz Holmen ve Eneramo yerine Gekas alınsaydı, neden böyle transferler yapıldı demezdim. Eleştirdiğim bir diğer konu da, u19 ve u20 milli takımları maç yaptılar, dünya kadar futbolcu oynadı; ama aralarından 1-2 futbolcu da olsa almadık. +4 için böyle gençleri kullanabilirdik aslında. Mesela; Ali Adnan Rize'ye, Humam Tarıq G.Antep'e transfer oldu. Ganalı Seidu ve Assifuah da alınabilirdi. Bu açıdan, eleştiriyorum Önder Özen'i ve teknik ekibi.

Bu arada, Alen Markaryan tribünü bırakmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Vodafone ile yapılan anlaşma 10 yıllık 150 milyon dolar imiş son çıkan haberlere göre .Fikret Orman bizati söylemiş. Senelik 10 milyon isim hakkı ve 5 milyon da göğüs reklamı. Eğer böyleyse dadından yenmez.
    Vodafone anlaşması ileri bir tarihe, muhtemelen bayram sonrasına ertelenmiş.

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ339010SXQ

Bir sonraki seneden itibaren stad gelirleriyle, forma satışlarıyla borç 3-4 senede sıfır noktasına indirilir. Bu Vodafone sponsorluğu parasıyla da gelecek seneler için iyi transfer bütçesi oluşturulabilir. Bir yerde de okumuştum Fikret Orman da bu yönde bir açıklama yapmıştı. 15 Milyon Dolar + sportif başarı ödülleri ile 20 Mİlyon doları aşkın bir transfer bütçesi ile karşılaşabilirz gelecek sezonlarda. Takımın omurgası da oluşturukdulduğu için çizgiyi çok bozmadan yıldız transferler yapılabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vodafone 3 haziran, sonra 15 haziran, sonra 20 haziran, sonra 3 temmuz tamam dendi sonra 15 temmuz sonra 20 temmuz sonra ay sonu şimdi bayramdan sonra ... Bu gider böyle.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@EurosportCom_TR
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ben stadyum 2015'te bitecek dediysem bitecek. O stadyum Beşiktaş taraftarına hediye olacak.

??????
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fikret Orman çok yanlış konuşuyor,önce bir yıkın,sonra temelini atın sonra tarih verirsiniz.Bu tarz işlerde zaman belirsiz oluyor,malum bizim stad 3 yıldan biraz fazla sürede tamamlandı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fikret Orman çok yanlış konuşuyor,önce bir yıkın,sonra temelini atın sonra tarih verirsiniz.Bu tarz işlerde zaman belirsiz oluyor,malum bizim stad 3 yıldan biraz fazla sürede tamamlandı.
    Maalesef bu konuda sana katılmıyorum. Yıllardır bizim takımlarımız kötü yönetildikleri için biz alıştık, tarihsiz, zamansız, belirsiz işler yapılmasına. Ancak profesyonel yönetimlerde her işin her adımı önceden planlıdır. Sözleşmeler o planlara göre yapılır. Büyük ihtimal Fikret Orman stat yapımının 2015te bitirilmesine dair garanti almıştır, bu tarihte bitirilmediği taktirde ilgili firmanın tazminat ödeyeceğine dair belli bir madde de sözleşmeye konulmuştur. Bu tip şeylere güvenerek bu konuşmaları yapıyordur ki bu da olabilecek birşeydir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    @EurosportCom_TR
    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman: Ben stadyum 2015'te bitecek dediysem bitecek. O stadyum Beşiktaş taraftarına hediye olacak.

??????
    2014 Ekim?

Sonra da Fikret Orman'a bir şey deyince, suçlu biz oluyoruz! He babam, he!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Vodafone anlaşması ileri bir tarihe, muhtemelen bayram sonrasına ertelenmiş.

http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ339010SXQ

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Vodafone 3 haziran, sonra 15 haziran, sonra 20 haziran, sonra 3 temmuz tamam dendi sonra 15 temmuz sonra 20 temmuz sonra ay sonu şimdi bayramdan sonra ... Bu gider böyle.
    Takımın kampta olması , yönetimin de böylesine büyük bir anlaşmayı teknik heyet ve futbolcularla bir tören havasında imzalamak istemesi. Tüm olay bundan ibaret. Bu öyle transfer olayı gibi geçiştirilecek bir şey değil. Türk futbol tarihinin en büyük anlaşması. Katakulliye getiremezler.

Darkkobal biraz daha çabalarsan yönetimi ele geçirebilirsin kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 18 sn Vodafone anlaşması yarındı. Görkemli bi tören olması için bayram sonrasına ertelendi.. Vodafone Bjk'ye10 yıl için 150 milyon dolar verecek..
    bunu kim becerdiyse helal olsun.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Her yıl 15 Milyon dolar iyi para...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Takımın kampta olması , yönetimin de böylesine büyük bir anlaşmayı teknik heyet ve futbolcularla bir tören havasında imzalamak istemesi. Tüm olay bundan ibaret. Bu öyle transfer olayı gibi geçiştirilecek bir şey değil. Türk futbol tarihinin en büyük anlaşması. Katakulliye getiremezler.

Darkkobal biraz daha çabalarsan yönetimi ele geçirebilirsin kardeşim
    Daha iyi yönetiriz hiç değilse abi. O değilde bu kadar büyük sponsor anlaşması olacakmış madem, Vodafone neden ses çıkarmıyor ? İnsan resmi açıklama falan yapar, iyi reklam yapıyorlar aylardır, hemde daha imzalar atılmadan.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Maalesef bu konuda sana katılmıyorum. Yıllardır bizim takımlarımız kötü yönetildikleri için biz alıştık, tarihsiz, zamansız, belirsiz işler yapılmasına. Ancak profesyonel yönetimlerde her işin her adımı önceden planlıdır. Sözleşmeler o planlara göre yapılır. Büyük ihtimal Fikret Orman stat yapımının 2015te bitirilmesine dair garanti almıştır, bu tarihte bitirilmediği taktirde ilgili firmanın tazminat ödeyeceğine dair belli bir madde de sözleşmeye konulmuştur. Bu tip şeylere güvenerek bu konuşmaları yapıyordur ki bu da olabilecek birşeydir.
    Bir önce ki açıklamalarında stadın 2014'te biteceğini söylemişti ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bir önce ki açıklamalarında stadın 2014'te biteceğini söylemişti ?
    O açıklamalar büyük ihtimal ile daha herşey kesinleşmeden bir tahmin üzerine yapılmış ve hatalıydı. Son bir düzeltme olarak ben bu son açıklamalara güveniyorum. Söyleyiş tarzı da beni buna inandıran şeylerden biri

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hazırlık karşılaşmasında Laçı ile 2-2 berabere kaldık. Gollerden birini yeni transfer Hutchinson attı. Diğer golü ise Dentinho. Tartışmasız hazırlık maçlarında gördüğüm kadarıyla kampın en hazır iki oyuncusu Muhammed ve Dentinho. Muhammed'in maşallahı var çok iyi çok.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zararinada olsa acilen almeidayi elden cikartmali besiktas

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maçın en iyileri Mami, Necip, Atiba ve Dentinho. Kötüler ise Süzen, Töre, Olcay ve Almeida. Hele Olcay geçen seneki görüntüsünden çok uzak, umarım bir an önce form tutar. Bu maç hücum varyasyonları gayet iyiydi ancak defans kötüydü. Hele yediğimiz goller rezaletti. Atiba'da çok iyiydi, kendisine önyargı ile yaklaşmıştım ancak kalitesini belli etti. Harika bir dinamo kendisi, Fernandes ile büyük iş yapar. Mami ve Dentinho'ya ise diyecek söz yok abi. Hele Mami, yani bu adamı yıllarca oynatmayanlar utansın. Sezer'i boşuna aldık, Mami varken hayatta kadroya giremez. Takımın beyni resmen, sonunda kazandık kendisini. Gökhan Süzen her anlamda felaket, berbat oynadı. Gökhan Töre'de çok dağınık, birşeyler yapmayı deniyor ama oldukça dengesiz. Çok top kaybetti birde. Dentinho ve Mami bu takımda rahat oynar. Eksikleri görmemek içinde kör olmak lazım. Acilen sol bek ve yırtıcı bir forvet gerekiyor.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mami için çok sevindim. Bugün de 2 asist ile oynadı. Daha da iyi olacak inşallah ve o beklediğimiz patlamayı bu sene gerçekleştirecek.

Dentinho, bize kiralık opsiyonunu kullandıracak görüntüde. Ocakta değil de, sezon sonunda göndeririz; hatta satın alma opsiyonunu bile kullanabiliriz bu şekilde devam ederse.

Atiba için bugün arkadaşla bir mekanda otururken, tanıdık fanatik gsli bir abim geldi yanıma ve Atiba'yı izle bu sene, çok iyi transfer dedi. Yanımdaki fanatik fbli arkadaşım da, doğru söylüyor Patrick Vieira tarzında bir futbolcu aldınız dedi. Ben de, biz kimi almışız böyle ya diye içimden geçirdim. Nitekim, hazırlık maçında da kalitesini gösterdi ve golünü de attı. İnşallah, böyle devam eder.

Almeida'yı mümkünse sözleşmesini fesh edip yollayalım. Tahammülüm kalmadı bu adama. Sezon içerisinde Eneramo'ya muhtaç bırakır bizi. Çok sağlam bir forvet almamız şart Almeida'nın yerine.

Kamp bitti, yarın dönüş yolculuğu. En geç 1 hafta 10 gün içerisinde gidenler ve son yapılacak transferler belli olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu maçın özet videosu var mı ? en genişinden

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Muhammed bir elmas gibi bilic sayesinde insallah o beklenen patlamayi yapar hem besiktas hem türk futbolu kazanir.bir gs olarak gercekten cok seviniyorum.

Maçın en iyileri Mami, Necip, Atiba ve Dentinho. Kötüler ise Süzen, Töre, Olcay ve Almeida.
    Bir hocanın takımı ne kadar etkilediğinin göstergesi bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bir hocanın takımı ne kadar etkilediğinin göstergesi bu.
    Kamp yorgunluğu birazda bunlar. Olcay'da kendine gelir, form tutar zamanla. Solda duracağı yeri bilen ve birçok pozisyona giren Olcay bize çok faydalı olur.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Forza'nın girişi 10 numara, 5 yıldız olmuş:

http://forum.forzabesiktas.com/

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forza'nın girişi 10 numara, 5 yıldız olmuş:

http://forum.forzabesiktas.com/
    Müzikte ayrı bir hava katmış, harbiden 10 numara 5 yıldız olmuş. O değilde Önder Özen'i artık resimlerde görüyoruz, kayboldu adam. http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5271
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Müzikte ayrı bir hava katmış, harbiden 10 numara 5 yıldız olmuş. O değilde Önder Özen'i artık resimlerde görüyoruz, kayboldu adam. http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5271
    Hocayı, başkanı, yöneticileri falan sürekli kamera karşısında görmekten ötürü, Önder Özen'i neden göremiyoruz diye düşünüyorsun sanırım. Adam çalışıyor kardeşim ve çalışsın da. Bırak, boşver görünmesin. Böyle daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hocayı, başkanı, yöneticileri falan sürekli kamera karşısında görmekten ötürü, Önder Özen'i neden göremiyoruz diye düşünüyorsun sanırım. Adam çalışıyor kardeşim ve çalışsın da. Bırak, boşver görünmesin. Böyle daha iyi.
    Futbolla ilgili herşeyi bundan sonra Önder Özen'e soracaksınız demişti başkan, Önder Özen gözükmüyor her soruyu yine başkan cevaplıyor. Neden böyle diye soruyorum bende.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Futbolla ilgili herşeyi bundan sonra Önder Özen'e soracaksınız demişti başkan, Önder Özen gözükmüyor her soruyu yine başkan cevaplıyor. Neden böyle diye soruyorum bende.
    Şimdi anladım ne demek istediğini. Bu konudan ben de şikayetçiyim. Nerede bir mikrofon veya kamera var, orada başkan ya da yöneticiler konuşuyor. Gerektiği yerde Önder Özen'e bırakmalılar açıklamaları, böyle devam etmez yani.

Mesaj Yetkileri