Hocam ödüller kazanmaya filan başlamışsın umarım bunu 1. lige çıktığında da (gerçi daha çıkmana çok var) sürdürebilirsinLigde de dolu dizgin gidiyosun , ben şuan daha çok kupa maçlarını merak ediyorum açıkçası
![]()
Hocam ödüller kazanmaya filan başlamışsın umarım bunu 1. lige çıktığında da (gerçi daha çıkmana çok var) sürdürebilirsinLigde de dolu dizgin gidiyosun , ben şuan daha çok kupa maçlarını merak ediyorum açıkçası
![]()
Arada transfer döneminin açılışı ile ilgili bir mesaj gelmişti. Ama transfer yasağımız olduğu için pek ilgimi çekmedi. Ancak kısa süre sonra stoper mevkinde sakatlıklar başlayınca en azından rotasyon oyuncusu olur diyerek 2 gencimizi kadromuza kattık. Çok yetenekli bir ortasaha oyuncusu gencimiz ile de sezon sonu kadromuza katılması için bonservissiz anlaştık. Raporlardaki yıldızları pek önemsemeyin, çünkü gözlemcilerim pek iyi çalışmıyor
Gençlerimiz
Vegard Bergan
Spoiler: Detaylar
Martin Nygaard
Spoiler: Detaylar
fm12 de şu quens parkda deli para vardı acaba hala öylemi![]()
Harika gidiyosun devam etIan olayına da iki saat güldüm aklıma geldikçe hönkürüyorum çünkü Diazın yorumunu görene kadar çakamadım olayı S
FasDF:
@RodiMood
Peki oyuncuyu gözle diye tıkladığın zaman gelişmiş rapor sunuyor mu ?
...
rodi bi bitiremedin seneyi![]()
Gün geçmiyor ki Rangers FC de yeni rezillikler yaşanmasın. En son Kanada A Milli Takımında oynayan genç yetenek Luca Gasparotto'nun bizim stopere en ihtiyaç duyduğumuz dönemde 19 Yaş Altı takımımızda çürüdüğünü öğrenmiştim. Başta Gençlik gelişim sorumlusu olmak üzere genç takımla ilgilenen herkesi bir güzel azarladıktan sonra Luca Gasparotto'yu as takıma almıştım.Şimdi ise Gençlik Gelişim Sorumlu'muz yeni bir rezilliğe imza attı.
Ara transfer dönemini açıldığı günlerdi. Yine geç saate kadar çalışmıştım, ancak hala takımla ilgili incelenmesi gereken raporlar vardı. Uykunun gözlerimi, uyuşukluğun ise vücudumu ele geçirmeye başladığını hissettim. Uykumun açılması için koridordaki kahve makinesinden sert bir kahve aldım ve odama geri döndüm. Kahveden bir yudum almamla birlikte enerjinin tekrar vücuduma dolduğunu hissetmeye başladım. Ardından raporlara tekrar göz gezdirmeye başladım, işte o anda resmen şok oldum...
Böyle bir şey benim takımımda nasıl olabilirdi. Benim takımımdan bir oyuncu benim haberim olmadan başka bir klüple kontrat imzalamıştı.
Sinirli bir şekilde telefona sarıldım ve yardımcımı aradım.
- Buyrun efendim.
+ Charlie Telfer adlı oyuncunun bilgilerini 15 dk. sonra masamda istiyorum.
- Efendim saat çok geç oldu.
+ Umrumda değil, hemen istiyorum.
- Peki, efendim.
Oyuncu ile ilgili bilgiler 15 dk sonra masama geldi. Charlie Telfer bizim 19Yaş Altı Takımızda top koşturan nispeten orta derece bir yeteneği olan bir futbolcuydu. Sözleşmesinin son 6 ayına girildiğinde başka bir klüp ile sözleşme imzalamıştı. GEnç Takımla ilgili tüm kontrat işlemlerini Gençlik Gelişim Sorumlusu yürütüyordu. Ve o g...zekalı adam çok yetenekli olmasa da benim haberim olmadan bir oyuncumu başka bir klübe kaptırmıştı. Bu onun 2. cukuatıydı ve artık bardağı taşıran son damla olmuştu.
Ertesi gün Gençlik Gelişim Sorumlusu Jim Sinclair 'i odama çağırıdm.
- Beni görmek istemişsiniz.
+ Evet, oturmana gerek yok. Seni kovuyorum.
- Ne?
+ Bana öyle el hareketi yapma o elini kopartırım senin. Defol gözüm görmesin seni. Benim oyuncumu başka klüplere kaptır sonra gel bana " Ne?" de. Olum bak git deli etme beni.
- Efendim, açıklayabilirim.
+ Neyi açıklayacaksın. Kovuldun tazminat işlemlerini muhasebeden halledersin.
- Peki, siz bilirsiniz...
Eski Gençlik Gelişim Sorumlumuz
adamı kovmamışsın direk asmışsın![]()
adamı bıraksalar dövcekmişsin![]()
Taraftar çıldırdı yeni ss'ler bekliyor![]()
oyalanma buralarda tiz zamanda premier lige çık
BU TAKIMA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR!!!
Kupa Maçlarının Detayları
Ve ligin bitmesine 8 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. İşin güzel yanı ise şampiyonluğu, başımızın belası Elgin City maçında ilan ettik. Ve biraz geçte osla Elgin City'i yenmiş bulunuyoruz. Kariyerin hızlı geçmesi için bu sezon geri kalan lig maçlarını asistana devrettim. Hatta ben şuanda bu yazıyı yazarken asistan ligin geri kalanını idare ediyor
Bu saatten sonra İskoçya Kupası için mücadele edeceğiz. Şuanda İskoçya Kupasında Yarı Finaldeyiz. Eğer finale yükselirek Celtic ile final maçı oynama şansımız var.
celtic'e kabaran bişi var![]()
![]()
Ben nerdeyim???
Lig maçlarını asistana devretmiştim. Ve Hearts maçına kadar tatile çıktım. Herats maçını oynadım ve uzatmalarda son dakika penaltı golüyle kaybettim. Daha sonra burada paylaşmak içni caps alırken elektrikler gitti. Oyunu kaydetmediğim için son 2 lig maçını ve Hearts maçını tekrar oynamak zorunda kaldım. Lig maçlarını zaten kazanmıştım, bir şey fark etmedi. Ancak Herats maçını ilk maçta kaybetmiştim, elektrikler kesilince tekrar oynadım ve bu sefer kazandım. İçime sinmese de yapabileceğim bir şey yok, çünkü elektrikleri ben ayarlamıyorum.
1. Hearts Maçı(elektrikler gittiği için kayıp edilemeyen) 2 golümüz ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. 1 oyuncumuz kırmızı kart gördü. 1 Penaltı kaçırdık. Ve ne yazık ki uzatmaların son dakikası rkaip bir penaltı kazandı ve gole çevirdi. 1-0 kaybettik. Ancak elektirkler gittiği için kayıt edemedim.
2. Hearts Maçı üstün oyunumuzla kazandık. Özellikle kaleci Neil Alexander süper performans gösterdi. Böylece finale yükseldik. Şimdi rakibimizi bekliyoruz...
Bu arada ligdeki son durum, biz zaten şampiyonuz3 hafta kaldı sezonun bitmesine.
lig baya çekişmeli geçmiş![]()